xil Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Merhaba Paticik, oyun oynayan, oyunlarla ve oyun tasarım-geliştirmeyle ilgilenen herkesi platformumuza bekliyoruz. Oyun geliştirme haftalarında birlikte ortaya atacağımız fikirlerle, kısa zamanda eğlenceli oyunlar ortaya çıkarmayı planlıyoruz. Bununla beraber oyunlar, oyun geliştirme araçları ve oyun geliştirme hakkında makaleler ile birlikte; yarışmalar ve çekilişlerle sizlerle olacağız. İlk çekilişimizi 12 Eylül Cumartesi günü yapıyoruz, bu çekilişte hediye edeceğimiz oyunu siz seçiyorsunuz. Çekilişi kazanan aşağıdaki oyunlardan bir tanesini seçiyor ve oyununu 12 Eylül Cumartesi günü teslim ediyoruz. Üye sayımız 1000 kişiyi geçerse kazanan sayısını ikiye çıkaracağız.Çekiliş şartlarını bu link üzerinden görebilirsiniz. Kazanan üye aşağıdaki oyunlardan istediğini seçebilecek. [list] [*]Mad Max [*]Ark [*]Rocket League [*]BeamNG.drive [*]Big Pharma [*]H1Z1 [*]Company of Heroes 2 [*]Rust [*]Pay Day 2 [*]Counter Strike - Global Offensive [/list] Hepinize bol şans. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 kesin mad max'i seçerdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 12 Eylül tarihi Hatalı bir seçim olmuş. Belirleyen çok genç olsa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 kenan evrenin torunuymuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Gruba katıldım.. Hayırlı olsun.. Yolunuz bahtınız açık olsun. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Oo mad max alırım bi dal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Üye oldum. Facebookta beğendim. Ama arkadaşlarımı nasıl davet edeceğim. Tek tek mi uğracağım onunla.Biraz sıkıntı gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xil Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 FesTivaL said: Üye oldum. Facebookta beğendim. Ama arkadaşlarımı nasıl davet edeceğim. Tek tek mi uğracağım onunla.Biraz sıkıntı gibi Steam grup sayfası üzerinden tüm arkadaşlarını seçerek davet yollayabilirsin, tek tek yollamana gerek yok. Bol şans. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 ben de yaptım hepsini ama steamden invite diyip hepsini seçince sadece steam arkadaslarını seçebiliyosun ona göre facebook yok orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Tmm steam üzerinden arkadaşlarımı da davet ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar