Mithat Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Birileri şuraya bakabilir mi çalışıyor mu düzgün kurabilmiş miyim? http://www.twitch.tv/kingmyrmidon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Art Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Çalışıyorda bir offline bir online oluyorsun..nefes yerine ses ver biraz ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Ya oyun habire atıyor sıkıntı orda. Oyuna giremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 çok kastı bende çıktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 tırtlamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 İnternetin yavaşlığından mı bilgisayarımın tırtlığından mı sorun onu bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 upload hızını ölç. muhtemelen bağlantın tırttır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Ping : 10 Download : 7 Upload : 0.7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 0.7 ul hızıyla stream olmuyor bende denedim bakındım az ama imkanı yok. zaten normalde 70 pingle oynadığım oyunda stream yapınca o hızla direk 400 gördüm, etkiliyor baya sonuçta sende veri gönderiyorsun oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 o upload la total war: arena oynaman için 1 FPS yayın yapman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 0.7 uploadun en iyi ihtimal ile 0.5 ini ayırabilirsin stream etmek için o da sana en iyi ihtimal ile 320x240 bir çözünürlükte 30fps belki verir. Haliyle totalvar olur sana karınca savaşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Hmm.. Bu internet ile stream yalan yani :D TTNET SENİN YÜZÜNDEN ÜLKE STREAM PİYASASI GERİ KALIYOR DUY SESİMİZİ!!!1!bir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar