Todesengel Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Adamların suçu yok bence. Sen bilmediğin siteye twitter kullanıcı adı ve şifren ile giriyorsun. Sonra kocaman kocaman "biz sizin yerinize kullanıcı takip ederiz, mesaj atarız" gibi yazıları okumadan tamam tuşuna tıklayıp twitter'a uygulama yüklüyorsun. E adamda söylediklerini yapıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Oha nasıl bir sektördür bu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Twitter yazmışım en çok onda oluyor, ama gördüğünüz gibi hepsinde var. Mantık aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Certhas said: Böyle servisleri browser açıklarından insanları kandırarak yapıyorlar. http://forum.paticik.com/read.php?5,7403073,7404000#msg-7404000 Geçen sene twitter hesabı bu yüzden kapattım. Her girdiğimde bir sürü tanımadığım kişiyi takip eder bulmuştum. Daha sonra düzelttim ama bu tarz servisleri alarak insanların özeline dadanan kişilere destek vermiş oluyorsunuz. abow bir tane instgram takip programi cekmiştim o da bla bla kabul ediyormusunz diyor aktif olmadan önce. Ben bilmeden like basabilirler mi benim account'tan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Todesengel said: FOLOVIR'da satıyor musun Evet nekadar follower lazim nereye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Ortaya karışık lazım bize. 500 falov 200-300 layk. DM'den yürümesinler ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 10k followdan aşağısını satmam deymiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Hacilar kimsenin ekmegine lafimiz yok ama follower like satin almakla bi cacik olmaz. Gercekten sizi takip eden insanlarin sizi merak ediyor, paylasimlarinizi baska insanalara falan yaymasi gerekiyor. Ya da bir konuda bir seyler duydugunda ha bi de su adamin twitterina/sitesine bakayim demeli. Bu yuzden Liseli degilseniz manasi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 bot followerın olsa ne olmasa ne, bir ay sonra unfollow edileceksiniz zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Bot değil... 1 sene garanti veriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 mardox said: Hacilar kimsenin ekmegine lafimiz yok ama follower like satin almakla bi cacik olmaz. Gercekten sizi takip eden insanlarin sizi merak ediyor, paylasimlarinizi baska insanalara falan yaymasi gerekiyor. Ya da bir konuda bir seyler duydugunda ha bi de su adamin twitterina/sitesine bakayim demeli. Bu yuzden Liseli degilseniz manasi yok. Şöyle bi durum var gerçek kişiler olduğu için eğer paylaştığınız contentler içerikler iyi ise zaten follow un arkası kesilmez. Follow sayısı follower getirir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Twitter Boost yapıyorum Promosyon olarak herkese ücretsiz 100 Retweet Bedava ;) 1000 Retweet sadece 2 TL ve katları olarak devam ediyor 1000 Favoride de 2 TL 1000 Takipçi istiyorsanız 3 TL Sadece twitter adresinizi vermeniz yeterli ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 CabukLife Hizmeti Hayata Boost yapıyorum Promosyon olarak herkese ücretsiz 10 dakika Bedava ;) 1000 dakika sadece 2000 TL ve katları olarak devam ediyor 480 dakikaya bedel dinlenme de 2000 TL 1000 dakika Tatil dinlenmesi istiyorsanız 3000 TL Sadece ev adresinizi vermeniz yeterli ;) CabukHayat Sizin icin en iyisini sunuyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Maaşta istersin sen şimdi :) şuda arkada kalmasın: Editor said: Twitter Boost yapıyorum Promosyon olarak herkese ücretsiz 100 Retweet Bedava ;) 1000 Retweet sadece 2 TL ve katları olarak devam ediyor 1000 Favoride de 2 TL 1000 Takipçi istiyorsanız 3 TL Sadece twitter adresinizi vermeniz yeterli ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Editor şaka mı yapıyor, gerçekten böyle işlerle mi uğraşıyor ? Ben pek tanımıyorum kendisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 bu like yapan robotlar profilde gym de spor yapan kadın resmiyle sıfır göndersi olana ccountlar mı oluyor her gün bir tane takip ediyor sonra çıkıyor takipten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 http://www.bbc.co.uk/news/technology-34565631 Sunun gibi seyler artsa da butun fake'lerden kurtulsak aslinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 fake olmadan zorla follow yaptırtanlar var sanırım ya. Ne kadar boş beleş işler aq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 fakeleri twitter filan instagram yakalamak zor öyle bi bot var ki 10k accountu idare ediyor filan haftada bir resim yüklüyor birbirlerine mesaj attırıyor ahhaah :D çok sağlam bir AI ile aratıp bulmaları gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 o zaman çabukAI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 hani la öm attık cevap bile gelmedi. cabukscam mi oldu nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 kendi kendini eğiten kernel vardı bide. O mu likeları atıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Cabuk like cabuk! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 ahmedinejad said: hani la öm attık cevap bile gelmedi. cabukscam mi oldu nedir Geceleri atiyorruz dun gec olmustu bugun anca gelir followlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Hana Shkreli diye biri sizi ekliyor mu fb den de random tanımadığım accoutlar ekliyor, bot herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar