huun Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 50 yaşına gelmiş birisinin üniversitede kariyer gününe gitmesi? dfsdf
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 pegasus havayolları şirketlerinin android'i, samsung'u. kullanmanyın
Asriel Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Sakin gençler.Sabihada her gün rutin olarak bir çok uçuş gecikmeli son bir kaç aydır.Tek pist var ve THY'nin frekans ve uçak arttırmasıyla kapasitesi kaldırmıyor şu anda.Bir uçak günde tek sefer yapıp bırakmadığı için geç gittiği zaman geç de geliyor dolayısıyla gecikmeler gün içine yayılıyor.Herhangi bir havayoluna ait bir sıkıntı deil bu.Sabiha Gökçen'in kendisinden kaynaklanıyor rötarların bir çoğu.Boşuna o yer ve hava çalışanlarına bağırıp çağırmayın.Onların yapacakları birşey yok...
Civcivhead Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 yav said: KuddusiMavra said: 5 sene önce İTÜ KARİYER GÜNLERİ'nde dinledim Pegasus'un sahibi olan velet Sabancı'yı. Ne mal olduğunu gördükten sonra da kesinlikle kullanmadım Pegasus uçağını. haha ben de benzer bir etkinlikte dinledim adamı, aynı seyi düşünmüştüm... Vay be ne dedi yav?
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Civcivhead said: Vay be ne dedi yav? kulaklariniz oynayacak..
yav Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 ne dediğini hatırlamıyorum genel olarak tavrı üslübu felan mide bulandırıcıydı
masa Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Pegasus iyi baya istanbul antalya gidiş dönüş bileti 65 tlye aldım
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 bu mu iyi mantığın cidden?
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 fakiradam işi easyjet ve türevleri abi. pegasusun thyden cok farkı yok artık fiyat olarak.
yav Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Atlas gayet iyi, her ucusumda memnun kaldim. Ayrica sicak sandvic ikram ediyolar ki cok guzel jest.
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 atlas zamanında bi uçağı gömdükten sonra birden kanki havayolu oldu. böyle ucuzladı, sandviç falan verdi. bizimki 69 santim falan dedi. ama saçma sapan bi havayolundan kiraadıkları tarihi md80'in pilot hatası yüzünden düştüğünü unutturamadılar. pgs'den en azından kaza yok şimdiye dek. bir atlasjet uçuşu anımı anlatayım. istanbul ahl'deyiz, uçuş rötar yedi bi yarım saat bi saat kadar, neyse bindik uçağa. bi 20-30 dk da uçakta bekledik. sonra bi grup insan geldi, bayaa kalabalık bi grup. bağırış, çağırış. meğer o tarifenin 4 saat önceki diğer uçuşu iptal edilmiş. adamları 1 saat uçakta bekletmişler, sonra indirmişler havaalanına almışlar, sonra 4 saat bekletmişler, bu uçuşa almışlar. tabii adamların elinde eski uçuşun boarding pass'leri var. herif geliyor diyor ki burası benim koltuğum 22f yazıyor. diğer eleman da burası benim abi al benim pass de burada diyor. BP'leri güncellememişler yani. sonra hostesler devreye girdi, "neresi boşsa oraya geçin" dedi, e tabii millet çıldırdı, paso tartışıyorlar orası benim yerim burası benim yerim, boş yere geçenler de "burası otobüs mü ya o kadar para verdik" modundalar. bi de üstüne kavga çıkmasın mı? yaşlı abiler bayaa birbirine girdi, genç de bi çocuk dalmaz mı? hosteslerden biri ağlıyor, bu sırada pilotlar vs bi tane güvenlik yok. bütün saçmalık oradaki gencecik 3 hostese kaldı, onlar da kenarda bekliyor mümkün olduğunca dayak yiyecekler çünkü. gittiler güvenliği çağırdılar bi 15-20 dk sonra, güvenlik geldi uçağa yer hizmetlerinden ama geçti tabii artık. bi 40 dakika daha uçakta bekledik o sıcakta. heriflerin yaptığı amatörlüğü unutamıyorum. uçak rötar yiyebilir, çok normal. sefer iptal olabilir, ona da okeyiz. hadi bi hayvanlık ettin seferleri birleştirdin, o da olabilir. ama "x uçuşunun yolcuları, elinizdeki boarding pass'ler geçersizdir, lütfen şu şu koltuklara geçin" gibi bir yönlendirme yapmak yerine "boş bulduğunuz yere geçin" deyip de kaos çıkarmak tam bir amelelik. pegasusta hiç yaşamadım ama pc ile çok uçmuyorum. thy ile başıma bir sürü kere geldi bu tarz olaylar, hiç birinde böyle bi tartışma yaşanmadığı gibi üste çıkarıp 100 euro vermişlikleri de, sorgusuz sualsiz kırılan bavulumun yerine yeni bavul almışlıkları da var. vs vs.
Tori Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 sorsan şöyle fakiriz böyle öğrenciyiz ama GEÇEN YİNE UÇAKTAYIZ EKİKİ, ATLAS JET NE PARANIZ MI YOK LOLO postlarından geçilmiyor topic ben de geçen otobüsle istanbula gittim, varan/ulusoy bir de sözde en iyisi dersin, fi tarihinden kalma bir havalandırma bütün yolcuların kafasını skti, üstüme çay döküldü kimse ilgilenmedi diye kokoş bir karı ortalığı birbirine kattı, inince yazıhaneyi başka bir seferden inen bunaklar basıp ring servisleri yolda mazot almak için durduğundan dolayı çalışanlarla bağrıştılar zengin ibneler :(
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Roket yaşadıkların operasyonel hata olsa da, en büyük amelelik ve acemilik kabin memuru ve pilotda. Biz ne olayları yatıştırdık. Kabin memuru kabine hakim olamıyor, olaylara doğru müdahale edemiyorsa(unruly passenger vb birsürü prosedür), olan size oluyor.
Auril Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 geçen gene uçuyorum kaptan pilot ne ikram edelim dedi ya dedim zaten içim dışım çay kahve almiyim beklerken çok içtim yok illa bişey iç neyse muhabbetle indik sonra bu da böyle bir anımdır
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Rotweiler said: Roket yaşadıkların operasyonel hata olsa da, en büyük amelelik ve acemilik kabin memuru ve pilotda. Biz ne olayları yatıştırdık. Kabin memuru kabine hakim olamıyor, olaylara doğru müdahale edemiyorsa(unruly passenger vb birsürü prosedür), olan size oluyor. valla bilemiyorum. kamil koç'un muavinleri olsa olayları daha iyi bastırırdı herhalde. en azından "ne diyon lan geçse geç işte başlatma otobüsüne biniyosan bin binmiyosan 6tir git" der geçerlerdi sdfgdfh yalnız ne yazmışım ya. ne gereği varsa bu kadar celallenmenin. çok gerilmişim demek ki zamanında.
guncel Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 bana da yanımda oturan çocukları susturma görevi vermişti bir hostes (kendi iniş koltuğunda oturuken) uçak inişteyken tepe lambasını aç kapa yapıyorlar bir iki kere uyardım çocukları, en sonunda kapadım gözlerimi transa geçtim, bu arada görevli çağırma tuşunu yalama yapmışlar hostes de bana bakıyor tip tip, anlamadım dedim ne istiyorsunuz, gerçekten farketmemiştim onların yaptığını, o da çocuklar benle zannetiği için bana söylüyormuş yine vicdam yaptım, aldım ellerinden kumandayı, bu da böyle bir anımddı ps. hostes over my league olduğu için okurken sexi kapatın.
Magnum Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Bir kere sisten dolayı uçuşları iptal etmişti pegasus bende. Sadece onlar değil tüm uçuşlar iptaldi gerçi. Ertesi gün yeni bilet verip gönderdiler işte. Bu kadar. :d
Öne çıkan mesajlar