Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupa Basketbol Şampiyonası

KuddusiMavra

Öne çıkan mesajlar

Ahkam kesmiyorum. Kim var diye soruyorum. Takip edenler de kimse yok diyor. Sen asıl ahkam kesensin. Madem ligi takip ediyorsun edenler var yazsınlar pasam. İlk bastan beri eyyamcı da eyyamcı. Yok iste suanki umitler buyuyene kadar adam yok.

Eto'o nun saha performansının gobegi ile bir alakası yok. Cıkıp eto'o da oynamadıgı macta twitterdan ahaha yazsa onu da keserler. Kesmiyorlarsa onların ayıbı. Spor ve sporcu ahlakı diye birsey var ya.
Sosyal ağlarda paylaş

sana demedim onu ya bölüm adına genel yazdım.

niye yazayım ki abi, şuradaki bölüme bi şey yazsan ne. basketbol bölümünü de futbola çevirdiniz. türk futbolu seyircisi orada kalsın bence basketbola hiç gelmeseydi keşke. gelecekseniz de benim gibi gelin futbolun gerginliğinden arınmış bi şekilde.

bu sporun kültüründe, henüz bizim futboldaki gibi bi gerginlik yok. ama şu topici okusalar basketbolculara, hepsi katil olur.
Sosyal ağlarda paylaş

sefacaNBA said:

çetin abi, bari basketbola karışma ya. ümit sonkol, ibrahim yıldırım diyorsun. :(

istatistiklerine baktın mı?
bunlar zaten Ersan'ı dinlendirmesi için düşünülebilecek oyuncular. kesinlikle barış hersek'ten çok daha iyi oyuncular.

bu arada her konuda bana ileri geri laf ediyorsunuz arkadaşlar da bir konuda itirafta bulunayım. 4 sene efes pilsen'de oynadım. efes pilsen'in altın jenerasyonunun neredeyse tamamı ile yan yana oynadım.kızım 11 yaşında ve basketbol oynuyor,bu sene 5inci senesi.oynadığı takımda 3 büyüklerden birisinin alt yapısı.
basketbol bildiğim bir şeydir.politikadan midem bulandığında ve eski takım arkadaşlarımla da iletişimimi devam ettirdiğim için basketbol takip ettiğim bir şeydir.
Sosyal ağlarda paylaş

madcow ve darkrider...

samet geyik
normal sezon maç sayısı:30
süre:19,77 dk
maç başı sayı:6,30
ribaunt:5,60
asist:1,03
verimlilik:8,23

play off maç sayısı:yok(takım kalmadı play-off'a)

http://basketbol.tblstat.net/pd.asp?p=1643

[b]ümit sonkol[/b]
normal sezon maç sayısı:30
süre:18,47 dk
maç başı sayı:5,03
ribaunt:4,77
asist:1,07
verimlilik:7,13

play off maç sayısı:3
süre:13,33 dk
maç başı sayı:6,00
ribaunt:3,00
asist:0,67
verimlilik:7,00

http://basketbol.tblstat.net/pd.asp?p=452

barış hersek
normal sezon maç sayısı:28
süre:20,39 dk
maç başı sayı:7,86
ribaunt:2,36
asist:0,57
verimlilik:7,54

play off maç sayısı:12
süre:16,58 dk
maç başı sayı:4,33
ribaunt:2,50
asist:0,33
verimlilik:3,33

http://basketbol.tblstat.net/pd.asp?p=1329

Ersan'ın yedeği şu istatistiklere göre Barış Hersek olmalı diyorsanız sanırım asıl bana söyleyecek başka bir şey kalmıyor.

edit: PRELDZIC sakat olduğu için değil, FIBA 1 tane NATIONALIZED PLAYER kabul ettiği için ve bizim Ergin Ataman'ın tercihi de BOBY DICKSON'dan yana olduğu için bu takımda değil.
Sosyal ağlarda paylaş

moriarty said:

sana demedim onu ya bölüm adına genel yazdım.

niye yazayım ki abi, şuradaki bölüme bi şey yazsan ne. basketbol bölümünü de futbola çevirdiniz. türk futbolu seyircisi orada kalsın bence basketbola hiç gelmeseydi keşke. gelecekseniz de benim gibi gelin futbolun gerginliğinden arınmış bi şekilde.

bu sporun kültüründe, henüz bizim futboldaki gibi bi gerginlik yok. ama şu topici okusalar basketbolculara, hepsi katil olur.
Tam cevabı olmayan adam cevabı vermissin.

Ergin'i galatasarayın basında falan diye de savunmuyorum. Obra takımın basında olsaydı gelip bir galatasaraylı boyle mal yorumlar yapsaydı onu da savunurdum.

Adam 58 sene sonra italya'yı yenmis grupta buyuk toplardan bir fransa eksik oyle bir gruptan 2 buyuk'u yenerek cıkarmıs. İtalya supriz bir galibiyet aldı diye hesapladıgından kotu bir yerde bitirmis ve turnuvayı kazanma ihtimali olan ev sahibi fransa'ya yenilmiş. Ben basarı goruyorum. İtalya supriz yapmasaydı zaten amac olan olimpiyat playoff vizesi alınabilirdi.

Ama cıkıp da takımın hucum gucunun yarısını ceken Bobby Dixon'ı niye aldılar, onun yerine 3 sayı 1 asist ortalamalı random bir guard koysalardı ve yerine sakat Preldzic i cagırsalardı diyip sonra basketboldan anladıgını varsayan adamlarla tartısında boyle oluyor tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

Attıgın bir tane mesajda da mantık'a dair birsey yok. Basketbol izliyorum. TBL yi fazla takip etmesem de izliyorum. Ve zaten bilen biri varsa anlatsın diyorum. Ama hala cıkıp "ben ne yazcam ya" diyosun. Biliyorsan cık anlat kardesim dinliyorum.

Kendin istatistikleri kendin koyup kendini yoketmissin zaten. Bizim rebound degil sayı problemimiz oldu. Kenardan gelen oyuncularımızın sayı uretememesi problemdi. Cıkıp Barıs'tan daha az sayı ureten oyuncular tavsiye etmissin.
Sosyal ağlarda paylaş

Hayır yazdıgını da bilmiyor. tuttugu takımın oyuncusunu da takip etmiyor.

http://www.fanatik.com.tr/2015/05/02/a-milli-takimda-emir-preldzic-soku-601428

said:
A Milli Basketbol Takımı, sezon bitimi 2015 Avrupa Şampiyonası’nın hazırlıklarına başlayacak. Ancak özellikle son Dünya Şampiyonası’nda harika bir performans sergileyen Emir Preldzic, bu yaz Milli Takım forması giyemeyecek. Aşil tendonunda sakatlık bulunan Fenerbahçe Kaptanı’nın, sezon bitimi dinlenmesi gerekecek. Aksi taktirde sağlık ekibi, Emir’in aşil tendonunun kopma ihtimalinin çok yüksek olduğunu belirtti. Ayak bileğinde de sakatlık bulunan yıldız basketbolcu, bu nedenle Ay-Yıldızlı ekipten bu yıl affını isteyecek. Durumu bilen Basketbol Federasyonu yetkilileri ve coach Ergin Ataman, yeni bir devşirme arayışlarına başladı.
Sosyal ağlarda paylaş

emir'in sakatlığının boby dickson kararında ne kadar etkisi olabilir,bilemiyorum ancak oyun kurucusuz bir milli takım düşünülemeyeceğine göre yazdığım doğru.
preldzic'in şu an takımda oynamamasının nedeni sakatlığı değil,milli takım koçunun amerikalı oyun kurucu devşirme kararı.yani preldzic mayıs ayındaki sakatlığı dolayısıyla milli takımdan affını istemeseydi de Ergin Ataman onu oynatamayacaktı. Guardsız milli takım olur mu? Fanatik gazetesi linki bul bakayım yazıyor mu "guardsız milli takım bulundu" diye :)

bana zırt pırt "say say" deyip duruyordun. yazdım sana oyuncuları. istatistiklerini de yazdım. TBL sitesinden ayrı ayrı linklerini de verdim. kenarda oturtmaya değil ilk 5teki oyuncuyu dinlendirmeye ve girdikleri zaman da onların açıklarını mümkün olduğunca kapatmaya oyuncu alınması gerekir.
Sosyal ağlarda paylaş

madcow said:

Sen Real madrid'in 50 mac oynamadıgı sezonda sneijder'in neden 50 mac oynamadıgını sorgulayan adam degil miydin ya? İstatistik okuyamadıgın belli oluyor zaten.

Guard diye tavsiye ettiklerinin ortalama 1-2 asist yaptıklarını gorunce onları linklemekten vazgectin galiba.

ne oldu,ümit sonkol ve samet geyik rahatsız etti galiba seni?
guard pozisyonunda önerdiğim oyuncuların da istatistikleri TBL sitesinde. Kenarda oturmaya son derece uygun isimler.

ben ilk 5i dinlendirecek,kenardan oyuna girdiklerinde katkı sağlayacak oyuncuları yazdım. ama senin derdin kavga etmek. düzgün bir tartışma değil amacın.
Sosyal ağlarda paylaş

KuddusiMavra said:

Ersan'ın yedeği şu istatistiklere göre Barış Hersek olmalı diyorsanız sanırım asıl bana söyleyecek başka bir şey kalmıyor.

Barış Hersek'i alırdım. Basketbola sadece istatistik olarak bakmak tamamen yetersizliğin göstergesidir kusura bakma. Kötülediğin ya da önerdiğin isimleri sadece ismen biliyorsundur demektir.

Barış Hersek dediğimiz adamın hem kulüp takımınlarında hem milli takımlar seviyesinde önerdiğin iki adamdan da fazla büyük maç oynamışlığı, madalya almışlığı var.

Milli takımla üç kere madalya almış, dünya ikincisi takımın bir parçası olan ve turnuva kokusunu ciğerlerine defalarca çekmiş çok tecrübeli bir oyuncuya karşılık daha kendi boktan liginde playoff bile görememiş 22 yaşında bir çocuk ile kariyeri hep orta sıra takımlarında geçmiş yaşlı bir oyuncuyu kıyaslamak saçmalıktan başka bir şey değil. Üstüne üstlük hani senin kafadan gidelim, ortaya koyduğun istatistiklerde öyle dünyalar kadar fark yaratacak şeyler değil.

Çıkıp hata yapma lüksünün olmadığı bir turnuvaya tecrübeli oyuncu aldı diye adamı yargılamak saçmalık. O zaten tecrübesiz slotunu Cedi, Kartal ve Furkan'dan yana kullanmışken boşa atacak bir slotu daha yoktu. Ki olsa da yine Barış'ı alır başka bir mevkii de başka bir genç denerdi.

Barış konusu Ergin Ataman'ın en suçsuz olduğu konulardan biri, yok yani havuzda daha tecrübelisi yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Tüm iyi niyetime ve alttan alma çabalarıma rağmen o kadar iddialı ve beni ve yazdıklarımı küçümser şeyler yazıyorsunuz ki...
Sen Barış Hersek 'in turnuva boyunca oynadığı maçlarda nasıl şut attığını, nasıl ribaunta girdiğini, nasıl savunma yaptığını izledin mi? Hani şu kaç tane madalya alan, 6 senedir A Milli takımın parçası olmasına çalışılan fakat bir arpa boyu yol alamayan Barış Hersek 'in.
Adam korkak.
Kendine güveni yok.
Savunma yok.
Ribaunt yok.
Atış yok.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...