fizban Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Modelini unuttum iste uydunetin verdigi modem. Fiyat da kac olur bilemedim alici kargo odemeli gonderilecek. Ihtiyaci olan soylesin. Donanimda 100 tl fln demisler, patiye 60 tl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Modelini söylersen ben düşünebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 CBW-383Z4 Docsis 3.0 kablosuz modem Volp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 baltalamak gibi olmasın ama wifi'si rezalet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Airies rt211 var bos bos duruyoo ya Durum malbus falan eder mi? Yeni konu acmiyim dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 df nin bana gonderdigi modem bu wifisinin duzgun cekmemesi de firmware le alakalı guncel tutun sıkıntı yok ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 oha alabilirim aslında uydunetim var docsis 3'üm yok öyle de yetoyum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 benjani said: baltalamak gibi olmasın ama wifi'si rezalet aynen. wifi rezalet kronik sorun uydunet modemlerinde. landa sıkıntı yok ama. docsis 2.0 kalan alıp denesin cidden, ucuz nasılsa. en fazla admin kazığı yemiş olursunuz yerinde yemiş olursunuz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 aynen fiyat uygun o fiyata docsis 3.0 bulamazsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 60 liraya alın utanmayın, aynısı bende de vardı , wi-fi o kadar rezalet değil, idare eder. Zaten netmaster modeme, router bağlayıp kullanıyor millet. Elinizde Router varsa , bu modemi kaçırmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Bana niye satmadin la bunu, tamda ihtiyacim olan şiy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Auril said: Airies rt211 var bos bos duruyoo ya Durum malbus falan eder mi? Yeni konu acmiyim dedim Sunu da dukkana alayim, 4 tane portu varmis. Makina baglamaktan cigerim soldu 7 tane bagli suanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 13 eylule kadar kargolayamam eheuh kacirdiniz firsati. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 ahahahaha gosterip de vermiyor op Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Bildiğin çöp anasını satıyım dünyanın en kötü modemi sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Theridone said: Auril said: Airies rt211 var bos bos duruyoo ya Durum malbus falan eder mi? Yeni konu acmiyim dedim Sunu da dukkana alayim, 4 tane portu varmis. Makina baglamaktan cigerim soldu 7 tane bagli suanda. sarayım hemen abime bütün hewaller aynı anda bağlanır, olmadı kaçak internet çekmeye de müsait paket mi yapayım burdan mı bağlanırsın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 fizban said: 13 eylule kadar kargolayamam eheuh kacirdiniz firsati. 13 eylulde bana yolla, o bebegi istiyorum <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Auril said: paket mi yapayım burdan mı bağlanırsın ? kaç para istiyon reis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 valla yatıyo ne zamandır üstü sigara dumanından accuk sararmış splitter benden hediye kaça kaç kanvas yaparsın mesela buna ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Theridone said: Auril said: paket mi yapayım burdan mı bağlanırsın ? kaç para istiyon reis salon bomboş hacı bi kanvas yap bana annaşırız sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar