Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 haydi buraya acmiyim diyordumda neme lazim koyiyim belki birinin isini gorur, alet tertemiz ciziksiz ki titiz ve kilifi ile kullandim hep, yaninda apple in kekolara vakti zamaninda 69$ kakaladigi hakiki deri smart coveri hediye edicem, lacivert filan profesyonel baya heuehu 450 ye verdim ilanlari burdan almak istiyen cikarsa 350ye birakirim direk, sarj aletinden kutusuna kadar herseyi duruyor hehe, 2011 de aldiydim, 2012 de ariza yapti diye garanti sifirini vermisti filan hediye air 2 geldi ondan satiyorum http://1.bp.blogspot.com/-EtJD5pMcey8/UogKT8gGk8I/AAAAAAAAEwo/g-g9LsjUK6M/s1600/erebor+dwarves+with+shield+and+axe.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 kaç gb? ben alabilirim sanki ya hearthstone oynanır di mi onla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 bende var aynından heartstone oynanıyodu rahat şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Aaa yazmayi unutmusum 16gb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 200 cash. hemen veririm parayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 of çok söyledim sanırım ama ağızdan çıktı bir kere. Çok şanslısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 3gli tabletin 3gsini kullanan bir kişi gördüm hayatımda sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Oradan 150TL kestim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 ben ilk çıktığında samsung 3g tab2 almıştım. Oradaki satıcı ikna etti beni apple almamam için en büyük pişmanlıklarımdan. 3g si ilk gün çalıştı sonra bidaha çalıştıramadım 3g'yi. Buda böyle bir anımdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 3g iyi baya ya, ben vazgecemiyorum tablette. Annem turkcellden 30tl 4gb kampanyasi almisti duruo hala, net filan gidince rahat rahat bagliyorum veya telefonla somuruyorum paket bitince filan. Gps de hele buyuk rahatlik. Otobuste heartstone qeyfi guzel oluyor misal bogaz koprusune gelene kadar :P televizyon olarak kullaniyorum vs vs Iphone diilde duzgun sarjli telefon olsa hotspot daha mantikli olurda yani gerizekali turkcell telefonda cok para aliyor internet icin benim 4gb a kiyasla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 225 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 275 veririm. kargo da benden, mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Tamam Ginaly alsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 ben bikaç saate karar vericem ama istiyorum galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 İos kaç bu arada? İpad 3 4g'de 8.1.3 baya kasıyo çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 tmm cıktı diye her guncellemeyi yapmayın abi hele ki ios ta :/ aynısı bende vardı ipad4 le takasladim sonra alınır ama dandirik samesung tablet alinacagina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Abimden aldım ben ipadi, bana vemeden önce iyilik olsun diye güncellemiş herif... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Downgrade yapilamiyo mu bi sekil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 neredeyse imkansiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-tablet-pc-bayandan-ikinci-el-ipad-2-wifi-plus-3g-16gb-temiz-hasarsiz-228028490/detay anaam alıcaktım ben de çok hoşuma gitti direk görmüştüm ilanını da isim soyaddan tanıdım aaa bi konuşayım belki bize bi güzellik yapar patiyiz diye düşünüp mesaj atcaktım forumdan ki, sen buraya ilan açmışsın. bu ipadlere whatsapp muhabbetini nası becerecem aceba. neyse, almak istiyore. bizim hatunla kadıköy tarafına geçelim, istanbul'dan gitmeden evvel iki bişeyler içelim diye düşünüyordum bu aralar, bize de sebep olur sepet olur hem <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 said: Acil satis oldugu icin pazarlik payi koymadim, takas kabul etmiyorum. Vay yalancı. Oraya bunu yazan bizi de kazıklıyor olabilir. 200TL veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 aleminyum sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 aleminyum sdfgdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Halk diline kasioz orda :P samimi olmasam ayni gun saat araligi ile acmak yetine oraya acar bekler satmayinca buraya koyardim :P gorduk ole cok hehehe Hadi biring moar axe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 300 TL'lik teklifimi değerlendirmek istersen alabilirim. No offense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar