Marty Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 midtown madness oynayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 driver oynayın, son görevde kafayı kırın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 grid çok güzeldi bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 boşaldım ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Baggio said: moriarty said: daha iyisini yapıyosan buyur yap seninkini oynayalım Her eleştiriye "QANQA DAHA İYSNİ YAP OZMN" diyen kafa hala bitmemiş. lan başkasını alıntılayacaktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Red said: spor oyunlarında arcade nedir ya. birebir simulasyona elbette gerek yok ama yine de ben 2015 yılında araba yarışı oynuyorsam arabanın o göt atış hissini yaşamam lazım. bu nedir yani. nfs shift1-2 ile baya gridin etkisinde kalıp onun formatında yapalım arkadaşlar dediler, yukarıda bu arcadeliği seven plebler almayınca koşa koşa aşırı arcade pursuit falan yaptılar işte. ortası yok bi. bunda da daha yarışa çıkmadan sinematikte bile fiziğe aykırılık var. en son dirt rally denesene, adama bilgisayar kırdırtır bir gerçekçiliği var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Red said: spor oyunlarında arcade nedir ya. birebir simulasyona elbette gerek yok ama yine de ben 2015 yılında araba yarışı oynuyorsam arabanın o göt atış hissini yaşamam lazım. bu nedir yani. nfs shift1-2 ile baya gridin etkisinde kalıp onun formatında yapalım arkadaşlar dediler, yukarıda bu arcadeliği seven plebler almayınca koşa koşa aşırı arcade pursuit falan yaptılar işte. ortası yok bi. bunda da daha yarışa çıkmadan sinematikte bile fiziğe aykırılık var. en son dirt rally denesene, adama bilgisayar kırdırtır bir gerçekçliği var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 her bokun realistic olmasını istemek de nasıl bir yetoluktur ya. arcadelik dediğin şey oyunlara ayrı bir contest katar. açık açık yaşlandım, yetemiyorum de olsun bitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 realistic istemek niye yetoluk olsun yaf ben de seviyorum full similasyon oyunları mario card tadında oyunlar da güzel, ama eskinin richard burns rally tadında sim oyunları da seviyorum. g27'yi hak edicek oyunlar yapsınlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 realistic istemek demedim, her bokun realistic olmasını istemek dedim; arada fark var. ben de nfs oynamıyorum, simulasyonları daha çok seviyorum ama tutup da diğerini sevenlere laf etmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 test drive çok iyi bir yerdeydi. arcade ile sim arasında ama arcade'e daha yakın. komple arcade de komple sim de bayıyor. content de sağlamdı. keşke devamı gelseydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Aynen öyle asphalt1829293883 gibi arcade olucaksa nfs de olmaz o yani sim ile arcade yi iyi harmanlamaları lazım çok unreal olmayan arcade güzel oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 http://i.imgur.com/KLT0Ihq.jpg sakin olun arkadaşlar. underground 2 gibi oyun yapsınlar yine yıllarca oynanır. siz sevmiyorsunuz diye kimse oynamıyor mu sanıyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 yanlış düşünüyormuşsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Bu arcade yarış furyası yüzünden koca koca adamlar IPLounge diye network programı yazıp NFS Porsche oynuyorlar hala. Usta oynayanların hepsinde G27 var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Hakkaten fotoğrafları gerçek sandım. 2. Araba simülasyonu ProjectCars var steam'de ödül vs almıştı sanırım. Ama bir sokak yarışı değil tabi, bende öyle olmasını temenni ederdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Bozuk sütten öyle sanmışındır sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar