BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Bende de RB4175 878/51 var yeni aldım dükkandan 350 ye ki nereden baksan 15 senedir falan tanıdığım yer, daha ucuza satıyorlarsa muhtemelen kota doldurmaya çalışıyorlardır Ama yine de n11 e güvenemedim çok çakma bir yer gibi duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Mal said: Şimdi bi mont aldım 309 109 tl. Ne kumaşı yazıyor ne markası belli. Oem mont mu satıyolar markası yokmu montun? buldum lets go markası. kendi sitesinde 189 niye 309 yazmışlar. bakıyım içi kuş tüylü yada kürklüyse giyerim yoksa iade. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 2008 de roma dan almıştım ben hala kullanıyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Mal said: Mal said: Şimdi bi mont aldım 309 109 tl. Ne kumaşı yazıyor ne markası belli. Oem mont mu satıyolar markası yokmu montun? buldum lets go markası. kendi sitesinde 189 niye 309 yazmışlar. bakıyım içi kuş tüylü yada kürklüyse giyerim yoksa iade. evet mont geldi. istediğim gibi ara mevsim değil kara kış montuymuş. astarın içinde elyaf var. montun bedene değen iç kısmıda yumuşak polarla kaplanmış. malzeme kaliteli, yumuşak ve sağladığı ısı yalıtımına göre hafif diyeniliriz. iç cebe fermuar koymaları, bilek lastik kısmının kolun içinden gelmesi gibi bir çok küçük detay var. Let´s go kaliteli bir giyecek markasıymış. markafoni ve lets go dan çok memnun kaldım. markafoni ve lets go el ele hep beraber güzel günlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 n11 şu whey protein falan tarzı şeyleri son kullanma tarihi geçmiş/geçmeye yakın olup ucuza satan yer. şikayeti de çok var. Site içindeki yorumlar yalan olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 sikayet var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar