Oripxnot Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 MacBook Pro (Retina, 15-inch, Mid 2014) OSX Yosemite Version 10.10.1 (14B25) 2.2 Ghz Intel Core i7 16Gb 1600MHz DDR3 Intel Iris Pro 1536 MB 256GB Flash Storage (SSD) Cihazı eski workstation'ımın SSD'leri üst üste patlayınca motivasyon olsun diye almıştım, tam tarihini net hatırlamıyorum ama kasım veya aralık 2014 olması lazım, soğuk bir kış akşamıydı zorlu avm otoparkından girdiğimde. Faturası kutusu hatta apple store poşeti dahil herşeyiyle tam takım duruyor. Oldukça titiz kullandım, tek kusuru kasanın tam sol alt çapraz köşesinde 1mm çapında ufacık bir çöküntü, şarj aletinin ucu çarptı aldığım gün. Satış sebebim kullandığım tasarım programlarını kaldırmıyor oluşu, OSX'in bana yetmemesi (linç girişimleri için ayrı konu açıcam, burdan girişmeyin) ve pasif soğutma olayına acayip kıl kapmam. Tamam sen işlemciyi 60 derecede tutacaksın ama benim el bileklerim ne olacak Steve abi? Satış için çok umutlu değilim, piyasadan çok haberim yok ama yakın zamanda buradaki tepkilere göre fiyatı eklerim. Satarsam workstation alıcam. İstanbul Avrupa yakasında elden satışı gerçekleştirebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Tek gpu mu bu ? 2012 mbp den 8gb ram fazlasi var sadece daha 2 gpu var 2012 de 100 tl ucuza veririm /baltali ilah off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Intel HD olsa gerek. Ben de retinanın bu kartta kasmasından dolay epıla çok kırgınım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 e fatura varsa bakaydın tarihine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oripxnot Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 E Fatura bulamadım ama faturası poşetin içinde duruyor, tek sorun bahsettiğim poşetin şu an benden 120km uzaklıkta olması. 2 Gün içinde tam fatura tarihini konuya ekleyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 4000tl civarına satılır makine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Macbook pro larda pasif sogutma mi varmis ? Ilk defa duyuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oripxnot Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Gladmir said: Macbook pro larda pasif sogutma mi varmis ? Ilk defa duyuyorum. Yekpare aluminyum govdesi cihazin isisinin tum govdeye esit sekilde yayilmasini sagliyor. Bu sayede fan ihtiyaci belli miktarda azaliyor. Kisacasi cihaz dis ortama daha fazla isi veriyor. "Pasif sogutma" sozcuk obegi bu durumun tam karsiligi olmayabilir elbette. Bu arada konuya fatura tarihini ekledim. EDİT: Güncelleyemedim ilk mesajı. FATURA TARİHİ 22 ARALIK 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Ok anladim, yeni cikan macbook da pasif sogutma var diye biliyordum, pro lar da fan mevcut anlaminda. Fiat in uygun, tez zamanda gider insallah. Edit: fiat i sen vermemissin gerci, 4000 i gorunca baska mesaj da, ona ithafen yazdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 o kadar ısınıyor mu ya bilekleri rahatsız edecek kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Benimki ısınmadı daha o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Mid 2012 Pro kullanıyorum, embedded gpu devrede iken sorun olmuyor ama nvidia devreye girince haliyle baya ısınıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 O baya etkiliyo evet. smcFanControl diye bi app var, onu kullaniyorum ben. Ozellikle kapatip cantaya atmadan bi kac dk once kokluyorum fanlari, cantaya atinca sirtimi yakmiyo terletmiyo falan. Diger turlu iskence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Bende 2015 ortası alınmış bir MBP var daha yeni yani. 2nd GPU kullanıldığında sağlam fan çalışıyor, laptop'un altı da ısınıyor ama üst tarafında öyle çok bir şey yok. Hele öyle çantaya attım, sırtımı terletti falan, öyle bir şey hiç yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Su yeni cpu lineup çıksın 2015 e geçeceğim bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oripxnot Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Kullanilamayacak kadar isinma olmuyor. Sadece kucagimda tuttugum zamanlar 2nd gpu ve flash video falan acik olursa oldukca isindigi dogru. Normal kullanimda rahatsiz edecek isinma yok. Nitekim benim pek normal kullandigim olmadi. Ya gpu zorlayan yazilimlar kullaniyorum ya da laptopi koltuga koyup internetten dizi izliyorum. Yani laptop'i kullanim amacim sirf isinmaya sebep olacak seyler. Yoksa internette gezerken, oyun oynarken veya photoshop kullanirken isindigi falan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 2015 mbp ekranlarinda ghosting denilen olay var mi? Uzun sure acik duran pencerenin izi kaliyo mu ekranda? Mid 2012 mbpr var, onda oluyo. O sene cikan iMac'lerde de var diye biliyorum ama sonra noldu haberim yok. 8 gig ram ve 256 ssd yetmez oldu is icin. Saniyorum ki late 2015 falan bisey almam gerekicek benim de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 2k vereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Ghosting olanlar için o sene Apple replace etti, Samsung panel ler sağlamdı lg panellerde dert vardi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 2015 mbp de ghosting yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Ben hiyar oldugumdan gidip apple'a degistirin lan bunu demeyi akil edemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oripxnot Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Hala satılık. FİYAT 4500TL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar