Fin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 dolar olarak duran bi miktar para var napayım bunları ? vadeli falan mı enpara mı bu arada bulunduğum ülkede dolar kuru 35 yıl sabit herhangi bi dolar artışı yada düşüşünde zarar etmiyorum falan. bilemedim çünkü saçma sapan şeyler almaktan sıkıldım :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 bulunduğun ülkede çeyrek var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Bir miktar para, bulunduğum yer. Adam paranoyak çıktı Rıza Baba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 çeyrek yok külçe var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 TLye çevir sat, bulunduğun ülkenin kurundan tekrar al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Patinin bir süredir başlık gidişatı efsane lan Paramı nasıl arttırırım içerikli emekli amcalar sıtayla aksdgka Hiç hayra alamet değil Yanlış anlama fin parası olan soracak tabii, ben de ne para var ne ekonomi bilgisi, takılıyoz işte helehelehele :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 dolar olarak beklet altın gramı 90 tl leri görürse yüklen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 yok lan napayım bilemedim saçma sapan şeyler alıyorum sdfsdfs hiç para birikmedi hayatımda alacak bişeyde kalmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 bana hediye alabilirsin, hiç geri çevirdiğim olmamıştır hediyelere bayılırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Lan hırbo parayı tr ye geçirip bozdursana burada yönetcez paranı geçen facedende yazdım sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 nasıl yönetcen bizde yönetek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Bizz yonetmeyi iyi biliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 nasıl yöneyteceğimi mi var şuan piyasayı göremeyen zaten salaktır afedersiniz ama. Adamın hazır $ ı maaşınıda $ üzerinden alıyor. TR deki hesabına geçircek ben bozdur diycem bozdurcak şimdi € al dicem alacak şimdi bozdur dicem bozdurcak. Bu yani olay. En son 50.000$ paradan bahsediyordu şuan 150.000 tl ediyor misal. Seçim bitene kadar 200 görür o para Sadece Altın, $ ve € ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Örneğin geçen ay benim Almanyada pos hesabından dönen sadece 2 arkadaşlık sitesi için para 350.000€ idi. Euro 2.92 idi parayı geçirdim tr ye bozdurmadım dün bozdurdum. Kar ortada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Koca siten var Bize arkadaş ayarlasana seko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Sequo said: Örneğin geçen ay benim Almanyada pos hesabından dönen sadece 2 arkadaşlık sitesi için para 350.000€ idi. Euro 2.92 idi parayı geçirdim tr ye bozdurmadım dün bozdurdum. Kar ortada Ulan bu adam böye konuşunca bazen diyorum herhalde bu işi yapan bi adam var bu da onun yancısı kendininmiş gibi satıyo bize. Çekemediğimden herhalde :P İşin şakası bi yana yurt dışından para getirdiğinde "hooğğğp birader nerden geldi bu para bana vergi ver" falan demiyorlar mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 sutyenine saklayip getiriyomus parayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 sequo ile ortak is yapin..en kotu ihtimalle kiz arkadasin olur..ya da iste bolbol partnerin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paraları toplayıp sequo'ya verelim yönetsin topluca :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Sequo said: Örneğin geçen ay benim Almanyada pos hesabından dönen sadece 2 arkadaşlık sitesi için para 350.000€ idi. Euro 2.92 idi parayı geçirdim tr ye bozdurmadım dün bozdurdum. Kar ortada bu kadar parayla bu forumda takılıyorsan sanırım burası partilere muzisyen toplama noktası, http://vigilantcitizen.com/wp-content/uploads/2013/06/leadeyes.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Ustune holosko yu da verirsen saglam bi transfer yapabilirsin bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 soteye yattım, kim holosko şakası yabacak diye bekledim. artık huzurla tabı kapatabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar