-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 son 2 aydır belli aralıklarla crash yiyen, kapanan desktop'ımın incisi, 4 yaşındaki corsair 750 watt psu'um bu sabah itibarıyla hayata gözlerini yummuştur. çok güzel anılar biriktirmiştik onunla. çelenk göndermeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 dolar zaten fırladı olacak iş mi bu şimdi yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Dolar ucuz ya 2.9191 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 psu bozulmasını da yeni duydum, bi de kalburüstü bir psu. insan gibi davranmadın demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Seasonic bas gec. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 lan bi psu alacaksın dolar 3.5 olsa ne olur. başı götü fark edeceği 50-60 lira. eğer paran yoksa stream aç, kızlar donation yapar belki. tatlı çocuksun ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Seru said: psu bozulmasını da yeni duydum, bi de kalburüstü bir psu. insan gibi davranmadın demek ki. yok yahu benim kadar malına iyi bakan adam yoktur. garanti süresini bile ona göre ayarlamışlar bence, 3 sene garantisi vardı, 4. yılda gg oldu. şimdi garantisi 5 senelik olanlardan alıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 bingildak said: lan bi psu alacaksın dolar 3.5 olsa ne olur. başı götü fark edeceği 50-60 lira. eğer paran yoksa stream aç, kızlar donation yapar belki. tatlı çocuksun ;) erkekler de yapabilir ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 hewal parmakların neler yazıyo rid1 :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 anakartıda yakmıştır o giderken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 ağzından yel alsın, yepisyeni anakart var içinde. yanma yok zaten, açılışta anakarta göndermesi gereken bir sinyal varmış onu gönderemiyor. dalgalanma vs. sorunu yokmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 biz seni görürdük. ama kızlarla hots oynatmıyorsun bizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 ya tamam abi yaymayın her yere onu lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 pascalnouman said: hewal parmakların neler yazıyo rid1 :/ bıyıklı erkeklere bayılırım demiş miydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 rip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Theridone said: pascalnouman said: hewal parmakların neler yazıyo rid1 :/ bıyıklı erkeklere bayılırım demiş miydim izmire gelcektim vazgectim akjhglakhdşaadajk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar