Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Turti kardeşliği :lol:

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Televizyonu açtığımda ortasındaydı tuti kardeşliği dedi koptum ne iş bu ya tuti kardeşliği :lol: mu hahahaha turti must be distroy

[Bu mesaj TheSilver tarafından 04 June 2003 19:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bence (ayıptır sölemesi) bayaaa slk bi reklam[hline]Duxus
---------
Wisdom, clear my eyes.
Honor, guide my step.
Passion, fire my heart.
Darkness, hide my fear.
Life, be my shield.
Mesaj tarihi:
said:
TheSilver, 04 June 2003 19:00 tarihinde demiş ki:
Televizyonu açtığımda ortasındaydı tuti kardeşliği dedi koptum ne iş bu ya tuti kardeşliği :lol: mu hahahaha turti must be distroy

Zuhaha +1
hayri pıtır+yüzüklerin efendisi gibi salak bir kombinasyon yapmaya çalışmışlar.
Mesaj tarihi:
Hahahaha reklamda hata var. Sonunda sınıfa döndüklerinde sınıfın duvarı dungeon gibin büyülü mekan taraıfnda kalıyo o zaman taş bilmemne dekorsuz taraf da sınıfta kalacak. Allahım boş muyum neyim neye dikkat ediyorum :P[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles.
UIN: 123455555
Mesaj tarihi:
ahah sınıfın arkasında dungeon olması benı kopardı..
magical turti felan dahada kopardı beni :)[hline]He who commands the future commands the past
He commands the past conquers the future..
Mesaj tarihi:
reklam çok salak.
çocuklar hari potir seviyor ya, hemen kullancaklar illa.
bir matrix koymadıkları kaldı.

ayrıca lord of the rings ile harry potterı aynı kefeye koymuşlar ya, deli oldum[hline]You want a piece of me, boy?
Mesaj tarihi:
şu anda hala seyretmemiş olduum için ruh salıımda yerinde normal hayatıma dewam ediyorum(içerde salondan gelen seslere bakılırsa TV açıkmış neyse bikaç şok dalgasıyla atlattık)[hline]feel nature's wrath...
Mesaj tarihi:
bayramix duvar boyasını unutmamak lazım...
boyacılara matrix havası vermişlerdi..
said:
Bonecrusher, 05 June 2003 09:25 tarihinde demiş ki:
reklam çok salak.
çocuklar hari potir seviyor ya, hemen kullancaklar illa.
bir matrix koymadıkları kaldı.

ayrıca lord of the rings ile harry potterı aynı kefeye koymuşlar ya, deli oldum[hline]You want a piece of me, boy?
[hline]So need your love, so fuck you all

Mesaj tarihi:
bi banka ya da kredi kartı reklamında da matrixteki ajanlara benzer tipleri kullanmışlardı. o fena diildi de son sahnesi hoş olmamıştı onun da...

söz konusu reklam rezaletin daniskası bu arada.[hline]Pain is weakness leaving your body...
  • Yeni Oluştur...