TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Televizyonu açtığımda ortasındaydı tuti kardeşliği dedi koptum ne iş bu ya tuti kardeşliği :lol: mu hahahaha turti must be distroy [Bu mesaj TheSilver tarafından 04 June 2003 19:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 bence (ayıptır sölemesi) bayaaa slk bi reklam[hline]Duxus --------- Wisdom, clear my eyes. Honor, guide my step. Passion, fire my heart. Darkness, hide my fear. Life, be my shield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 hele böyle hafif hayri pıtır havası katmışlar o koparttı beni zaten.:)[hline]ama çooh kamink suun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 said: TheSilver, 04 June 2003 19:00 tarihinde demiş ki: Televizyonu açtığımda ortasındaydı tuti kardeşliği dedi koptum ne iş bu ya tuti kardeşliği :lol: mu hahahaha turti must be distroy Zuhaha +1 hayri pıtır+yüzüklerin efendisi gibi salak bir kombinasyon yapmaya çalışmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White_Rakkad Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Harry Potter mübarek..[hline]Zamane adamı geri döndü.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Hahahaha reklamda hata var. Sonunda sınıfa döndüklerinde sınıfın duvarı dungeon gibin büyülü mekan taraıfnda kalıyo o zaman taş bilmemne dekorsuz taraf da sınıfta kalacak. Allahım boş muyum neyim neye dikkat ediyorum :P[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rogman Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 ahah sınıfın arkasında dungeon olması benı kopardı.. magical turti felan dahada kopardı beni :)[hline]He who commands the future commands the past He commands the past conquers the future.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 reklam çok salak. çocuklar hari potir seviyor ya, hemen kullancaklar illa. bir matrix koymadıkları kaldı. ayrıca lord of the rings ile harry potterı aynı kefeye koymuşlar ya, deli oldum[hline]You want a piece of me, boy? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 senaristlere sitemim var.... ivrançsiniz ağıvvtı hay-one-sınız[hline]Wasn't it fun? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurefin Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 şu anda hala seyretmemiş olduum için ruh salıımda yerinde normal hayatıma dewam ediyorum(içerde salondan gelen seslere bakılırsa TV açıkmış neyse bikaç şok dalgasıyla atlattık)[hline]feel nature's wrath... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 çok aptalca bişi bu ya lol[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IMGOINGTOWIN Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 bayramix duvar boyasını unutmamak lazım... boyacılara matrix havası vermişlerdi.. said: Bonecrusher, 05 June 2003 09:25 tarihinde demiş ki: reklam çok salak. çocuklar hari potir seviyor ya, hemen kullancaklar illa. bir matrix koymadıkları kaldı. ayrıca lord of the rings ile harry potterı aynı kefeye koymuşlar ya, deli oldum[hline]You want a piece of me, boy? [hline]So need your love, so fuck you all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 o güzel olmuştu ama ..[hline]KinGpiN the striked sazan Brother of Archie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 bi banka ya da kredi kartı reklamında da matrixteki ajanlara benzer tipleri kullanmışlardı. o fena diildi de son sahnesi hoş olmamıştı onun da... söz konusu reklam rezaletin daniskası bu arada.[hline]Pain is weakness leaving your body... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar