Mix Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Bu igrenc reklamı yayınlayan bütün kanalları kınıyorum reklam başlıyor. midem bulanmaya başlıyor "huaaaaa" diye bagırıyor herif. "GRRRRRRR" diyorum içimden. kafasını taşa/bumeranga vuruyor ve taş/bumerang kırılıyor. tam kusmaya başlayacakken reklam bitiyor. fakat mide bulantısı baki kalıyor. reklamı yapana da... oynayana da....... sevgilerimi yolluyorum. (emaleth yapmamıstır umarım :-D)[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! [Bu mesaj -Mix- tarafından 25 Ocak 2005 23:14 tarihinde değiştirilmiştir]
screamer Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 taş kafalı mal adamlar olacak başlık zaten bu söz her şeyi ifade ediyor[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu
arc Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 ileriye doğru attığı bumerang, nasıl oluyor da adamı gelip kafasının arkasından vuruyor? 0 <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< /| >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> / said: Çok sıkıldığım belli oluyor mu ?[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind [Bu mesaj sanerixx tarafından 25 Ocak 2005 23:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Dünya turu atıyor bumerang.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas-
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 reklamın kısa olması tek tesellim[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Mboma Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 abi allah aşkına o reklamdan sora o jöle satılır mı ?[signature][hline]<''>^^Vuracagınız avın peşinden mi koşarsınız yoksa vurdugunuz avın mı?^^<''> Emrah koşşş... -Ne oldu abi???? annen emrahh HAyıRRRRRR...
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 hobby jöle kontrol sende....[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe..
Eraqrest Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Saçla ilgili şeylerin reklamı iğrenç olmak zorunda. :-P[signature][hline]Penthesilea, 04 Kasım 2004 00:40 tarihinde demiş ki: Chem, digitürk yapsana?
Teddy Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Küçük kiz ciyakliyo adamda ziplayip kumandayi birakiyo ya en uyuzuda o ...[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
The_ Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Ya bide iğrenç zaten saç şekli o şekli gördükden sonra kim alırkı o jöleyi???[signature][hline]Spectator, 20 Temmuz 2003 15:00 tarihinde demiş ki: ben yaptırmadım ama acımıyo. İşte Ben!!!
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Reklam da oynayan vatandaşı görenlerin polise şikayet etmeleri rica olunur.[signature][hline]Hadi şimdi beslenmeye çıkalım, boğazım kurudu. Bu arada sana hiç 1927 ;de temizlediğimiz Setite tarikatından bahsetmiş miydim? Aah ne günlerdi be! Cumhuriyet daha gençti ve biz de ipin bir ucundan tutmaya karar vermiştik. Tabii ki ilk hedeflerimiz milleti zehirleyen Setite dergahları olmuştu... Brujah Ethem, 9. kuşak
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 öyle bir saçı kim yapmış olabilir ki?[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 reklam fikri iyi de uygulanış kötü bence. halbuki adamın biri sabah kalksa normal bi şekilde saçını yapıp, hazırlanıp, işe gidiyor olsa, metroya doğru yürürken yolda kafasına bi balkondan saksı düşse, saksı kafasında kırılsa adam birşey hissetmeden yoluna devam etse. daha güzel olabilirdi..[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder...
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Diğer bir soru öyle bir saçı kim yapar ki?[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 ben daha önce sormuştum o soruyu :)[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum
che Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 kuaför,berber,saç yap1m uzman1 vb.vb... :P[signature][hline]DaRk_TrAnquiLLiTy
yosun Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 said: LvL_Sabo, 26 Ocak 2005 04:57 tarihinde demiş ki: halbuki adamın biri sabah kalksa normal bi şekilde saçını yapıp, hazırlanıp, işe gidiyor olsa, metroya doğru yürürken yolda kafasına bi balkondan saksı düşse, saksı kafasında kırılsa adam birşey hissetmeden yoluna devam etse... "İnsanın kendine yakışanı giymesine" bağlıycan dedim bi ara :)[signature][hline]Streea the Mincer Reany the Necro Froc the Merc DaoComics
Mordre Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 o taş kafalı adam benim yazlıktan samimi olmadığım bir arkadaşım şaşırdım görünce televizyonda bütün düşüncelerinizi ona iletirim .
Freak Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Bi de Mtvde de yayınlıyolar o reklamı, verdiğiniz paraya yazık be kardeşim. Artık reklamın iyisi kötüsü olmaz diye mi düşündüler naaptılarsa.
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 sonra bi de gülmüyo mu gıcık oluyorum hehe[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D
Mboma Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 abi bu kadar saçma şey için bu kadar konuşulur mu :D bu arada en çok ben konuşmuşum eheuheuheuhe[signature][hline]<''>^^Vuracagınız avın peşinden mi koşarsınız yoksa vurdugunuz avın mı?^^<''>
felixxx Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 iğrenç ya, tipik made in turkey bi olay[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god...
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 reklam irenc tabide. bumerang olayina geliyim dedim. bumerangi attinmi tam eline gelicek diye bisey yok tabi o cizgi filmlerde oluyor :) yanlis atarsan uzayada gider arkanada ama ne o kirildi sert jole falan :)[signature][hline]Don`t mess with the best Until you past the test When you past the test Then come and wrest with the best
Obscura Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 MTV de fln bol bol yayınlıolar akılları sıra böe modern bir reklam yapalım istemışler hanı sıradışı fln ama irenç bi reklam olmuş aralarında bitek "ıssssslak" diolya hanı iki çocuk birbirine su tabancasıyla su atıyo o fena diil yanı kötünün iyisi[signature][hline]sheref, 20 Ocak 2005 02:34 tarihinde demiş ki: seviştik sonra konuyu kapatıp arkadaşlığa devam ettik tabi eskisi gibi olmadı illaki...
Öne çıkan mesajlar