sefacaNBA Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 5-6 senedir oynamıyordum, raf'la geri döndük abimle kasıyoruz. 8 hours played time'da 58 olduk, 15'ten sonra full dungeon girerek. bu ne ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 raf işe,%300 exp alıyorsunuz beraber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 leveling oyunun en bayik kismi, ne guzel cabucak levellamissin daha ne istiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 raf la 3 kat fazla exp alıyorsun. kolaylaştı ama çok kolaylaşmadı. 68 im ve şu an baktım 1 gün 4 saat te gelmişim şu levele. heirloom lar var sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 knox said: leveling oyunun en bayik kismi, ne guzel cabucak levellamissin daha ne istiyorsun Şunun tersini söyleyecek milyondan fazla adam vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 valla şu an için oyunun en bayık tarafı bence 100 olduktan sonraki bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sefacaNBA Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 valla zevkli, 100 olunca çok takılacağımı sanmıyorum. levellingi bu oyunda her zaman sevdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 +90 veriyor niye levelliyorsunuz ki artık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 raf ile yavaş bile kasmışsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 ben de birine raf atsam keske :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Raf candır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Bence her ikisi de keyifli. Ara vermiştim 5 6 ay, sonra huntera olmuyo yeni heycan bi Rogue yapayım dedim. 70'te bıraktım 90'da DK vardı onunla tank takılırım dedim, 100'ledikten sonra da huntera geri döndüm, yeni gelen Tanaan ve guildsiz olduğum için yaptığım LFR Hellfire, uçmak için gerekli görevler vs derken hafta sonu 4 5 saat kalkmıyorum oyunun başından. Guildim olsa demek ki adam gibi progress yapan benim de zamanım olsa yine bağımlılar gibi yaşayacaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 oyun şu anda tam benlik. akşam giriyorum 2 saat raid yapıyorum çıkıyorum. raidden sonra dailyleri basıp pazar günleri evde olursam AH kasıyorum oyun parası da çıkıyor. daha ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 400 bin gold ile ah ticaretine giresim var da sermaye az gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Ah de nelere ağırlık veriyorsunuz ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar