Esh Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Glarheros da en son Trinsic valisiydi ne ara avukat olmus la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Glatheros said: olm sıcaklar başınıza mı vurdu? bu ne lan. Kadınlar kulubunu geçtiniz forum ostrojen kokuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 moonglowdu o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Mumu degil miydi moonglow valisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Esh said: Glarheros da en son Trinsic valisiydi ne ara avukat olmus la Abi isa zamanından filan bahsediyosun. Arada fransız devrimi filan oldu, istanbul türklere geçti... Baya bi zaman geçti yani. O değil de, sequo da baro levhasından avukatları sorgulasa ya. Ne duruyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Esh said: Mumu degil miydi moonglow valisi emin olamadım şimdi. mumu vardı o napıyor ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 slm i var panpa sana yanımda simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 moonglow valisi vaşka biriydi la beyaz sakallı saçlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Baggio muydu? Yok ya o da degildi Mumuydu olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Marty said: kavga diye bi bolum acsak uye olmayanlarin goremedigi, kavga edenler oraya basligini acsa sequo vs forgiver (hakaret kavgasi) 2015 Agustos gibi. orda keyifle kavga edilse, dramayi sonuna kadar yasasak, taraf tutsak, ekran kartlari yollansa, taraflar degisse guzel olmaz mi? yeni forum konusuna mi yazsam bunu ahah bu çok güzel olur ya yan tarafta kavga var diye yanıp sönse falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Rewendor Oyuncu 07 Ocak 2002 20:55 %0 quote: Gönderen: Corpse__ Eğer vali kötü yönetiyorsa halkın isyan etmeye hakkı yok mu?Yeni vali seçimi olaması için? : Cool Lord Calamity[BlooD DrinkerS] Moonglow vali vekili olarak tüm mesajlara cevap vermek istiyorum. Öncelikle Moonglow hiçbir zaman valisiz kalmadı. Xasf ve iluvatarın seçiminden Hill dönemine, hill döneminden de şu ana kadar "geçici" olarak Moonglow valiliği üstlenmiş durumdayım. İlk söylemek istediğim şey bu göreve kendim talip olmadığım, halk tarafından bir anda valiliğe getirildiğimdir. (sağolsun H.C.G, Imlach ve Fallen Crows) İkinci olarak elimden geldiğince bu görevi en iyi yapmaya çalıştım. Şu ana kadar bana "iyi yönetemiyorsun" veya "şöyle daha iyi olur" gibi bir laf gelmedi. Gelirse de en iyisini yapmaya çalışırım Üçüncü olarak söylemek istediğim, valilik gerçekten çok zor bir iştir. Gerektiğinde para, gerektiğinde yardım için çok büyük fedakarlıklar yaptım ve hala da yapmaya hazırım. Moonglow valisi olabilmek için öncelikle şehrin tarihini ve yapısını bilmek gerekiyor. Taa Vasmussen zamanından beri buralardayım ve şehrin birçok bakımdan çok hassas olduğunu farkettim (özellikle "savunma gücü" konusu" Yani valilik öyle hava atılmak için olunabilecek birşey değil. Kısaca iyi bir vali olmak için elimden geleni yaptım, fakat her zaman benden daha iyisini yapabileceğini düşündüğüm kişilere görevi seve seve devredebilirim. Ama bu kişinin de içimizden, glow halkından biri olması gerekli diye düşünüyorum. Bu konuyu yeni adayla uzunca konuşmaya hazırım. Son olarak yukarıda quoteladığım msga cevap vermek istiyorum. Elbette böyle şeylere hak var fakat bir insan, ve Moonglowun iyiliğini isteyen biri bunun yerine kötü yönetim gösterdiğine inandığı birini uyararak daha yardımcı olabilir, tabii artniyetli değilse. Diğer forumlarda da çocukça mesajlarına rastladığım ve "speedden ban yediği için kardeşinin accountunu kullanan" bir kişi, hele de Moonglow'a hayatı boyunca 1-2 kereden fazla gelmemiş bir kişi böyle konuşuyorsa kesinlikle alakası olmadığı konularda konuşuyor demektir. Rewendor Hawk Moonglow Vali Vekili PS: Nakata bir ara oyunda konuşalım da şu valilik işini halledelim. REWENDOR HAWK[H.C.G] [AoI]Elessar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 aquila said: Taa Vasmussen zamanından beri buralardayım VASMUSSEN!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Rewendor degildi ilki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 paticikte moonglow valisinin kim oldugu bile unutulmus, forum bitti ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 BonePART said: aquila said: Taa Vasmussen zamanından beri buralardayım VASMUSSEN!!! Bizim oyunlarda magicle sapitmamizdan dolayi masaustune kusmustu. Guzel insan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 para dağıtılıyorsa takip edecem topiği. haber verin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 lan ayda yilda bi dramaya özne olduk , onu da derail etmişsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 para bitti. nostalji basladi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 forgiver said: Mesaj: dava açamanı bekliyorum öğlen arası banlamışlar ne oldu ne bitti bilmiyorum, para filan mı veriyorsun foruma, adam banlıyorlar http://forum.paticik.com/read.php?5,8157373,8158180,page=13 bir de tekrar soruyorum ip mi admin di mi verdi sen mi buldun forgiver sitedeki iletişim formunu kullanarak bunu göndermiş kızlar :( Çok paramı yedi bu forum çoooook Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar