Sequo Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Kızlar kilitlenen konuda ito da arama yaptık sequo sallamış üstüne kayıtlı firma falan yok demişsiniz de nasıl nerelerden arama yaptınız ben çözemedim. Hemen yalancı damgası vuruyorsunuz da bide kanıtlama gereği falan olayına giriyorum. Ayıp ama yaptığınız. Şirketlerden bir tanesi: http://www.e-isyeri.biz.tr/alisveris,satis/2,el,esya,,,kullanilmis,esya,,,/prolife,saglik,tekstil,ve,internet,hizmetleri,limited,sirketi,alisveris,online,alisveris.bute 3 adet ltd nin %50+ hisse sahibiym 7 firmanında %50- hisse sahibiyim. Ayıp yani direk suçlama veyalancılım itham girişimleri. İlgili mesaj: http://forum.paticik.com/report.php?20,8159242 İlgili mesaj 2: http://forum.paticik.com/report.php?20,8159248 İlgili mesaj 3: http://forum.paticik.com/report.php?20,8159257 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Kuddusi sana kürt dedi, seni savundum. http://i.imgur.com/Zv1UpNW.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Ekran kartının hakkını verdin yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 o site ne abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Firmaları listeleyen abuk bi site işte proflife sağlık tekstik ... yazınca milyon firma sitesi çıkıyor. Bir tanesini yapiştirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Sequo said: Ekran kartının hakkını verdin yani. OFFFF AĞIR CRIT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 http://www.ticaretsicil.gov.tr/gosteryeni.php?ilan_yil=2009&sayi=7252&sayfa=537 %50 ortağı ve müdür adam doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 evet itoda kayıtlı böyle bir firma var iki tane ortağı var %50 %50 yalnız sermaye azmış seko 15 bin TL'cik mi sadece? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 kavga diye bi bolum acsak uye olmayanlarin goremedigi, kavga edenler oraya basligini acsa sequo vs forgiver (hakaret kavgasi) 2015 Agustos gibi. orda keyifle kavga edilse, dramayi sonuna kadar yasasak, taraf tutsak, ekran kartlari yollansa, taraflar degisse guzel olmaz mi? yeni forum konusuna mi yazsam bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Sequo said: http://www.e-isyeri.biz.tr/alisveris,satis/2,el,esya,,,kullanilmis,esya,,,/prolife,saglik,tekstil,ve,internet,hizmetleri,limited,sirketi,alisveris,online,alisveris.bute site çok güvenilir. istemsizce kimlik numaramı yazıp yolladım iletişim adreslerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Marty said: kavga diye bi bolum acsak uye olmayanlarin goremedigi, kavga edenler oraya basligini acsa sequo vs forgiver (hakaret kavgasi) 2015 Agustos gibi. orda keyifle kavga edilse, dramayi sonuna kadar yasasak, taraf tutsak, ekran kartlari yollansa, taraflar degisse guzel olmaz mi? yeni forum konusuna mi yazsam bunu yeni forumda olmasını istediğimiz özellikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Grego said: Sequo said: http://www.e-isyeri.biz.tr/alisveris,satis/2,el,esya,,,kullanilmis,esya,,,/prolife,saglik,tekstil,ve,internet,hizmetleri,limited,sirketi,alisveris,online,alisveris.bute site çok güvenilir. istemsizce kimlik numaramı yazıp yolladım iletişim adreslerine. Vurgulamak istediğim abudik gubidik sitelerde dahil çıkıyor nasıl bir arama yapmışlar çözemedim. Direk isim soyisme tüm ticari faliyetler listelenemez zaten. Birşey yaptık aha birşey bulduk sanıp insana iftira atıyorlar hayretler ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 patlat bi dilekçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 cicibeybe said: evet itoda kayıtlı böyle bir firma var iki tane ortağı var %50 %50 yalnız sermaye azmış seko 15 bin TL'cik mi sadece? Reza Sarraf 50.000 TL sermaye ile firma açıyor bırakta ben 15.000 ile açayım asdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Sitenin güvenilirliğine gerek yok ki. Sicil gazetesi linki koydum git ordan bak. Sermaye düşük olması çok önemli değil 2007 şirketi. Kredi kullanmıyosa çok yopğun yüksek sermaye madalya kazandırmıyo. Hala Minumum 8000 TL yaptılar galiba en son LTD limitini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 ben avukatlardan misilleme gelir hukuktan güç doğar beyler JUSTICE ASSEMBLE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Oh hai. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Marty said: kavga diye bi bolum acsak uye olmayanlarin goremedigi, kavga edenler oraya basligini acsa sequo vs forgiver (hakaret kavgasi) 2015 Agustos gibi. orda keyifle kavga edilse, dramayi sonuna kadar yasasak, taraf tutsak, ekran kartlari yollansa, taraflar degisse guzel olmaz mi? yeni forum konusuna mi yazsam bunu offff evet eVET EVEEET BİNLERCE KEZ EVEEET ! Bu arada bu konunun açılmasına da çok sevindim, havada kalan durumlar vardı ve cuma cuma sıkıntıdan patlıyoruz, kapamayın dramanın önünü plz aksın yol alsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 abi birde istanbul ticaret odasına üyeliği askıya alınmış şirketin? Noldu la batıyon mu? "Kanun gereği üyeliği askıya alınmıştır! Karar Tarihi 03/01/2013 TAKYİDAT bulunmamaktadır!" Şurada firma bilgilerinden ticaret unvanına göre aratın yeterli ITO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 cicibeybe said: abi birde istanbul ticaret odasına üyeliği askıya alınmış şirketin? Noldu la batıyon mu? "Kanun gereği üyeliği askıya alınmıştır! Karar Tarihi 03/01/2013 TAKYİDAT bulunmamaktadır!" Şurada firma bilgilerinden ticaret unvanına göre aratın yeterli ITO Vpillsin falan haklarını devrettikten sonra yeni ürün getirmedi firma. Köşede kıyıda bekliyor şuan yeni ufuklar için. Tutupta diğer tüm firma bilgilerimi vermek zorunda da değilim zaten. Sadece ilgili arkadaşların 'üstüne hiç bir firma yok hahaha' nidalarına bir cevap bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Sequo said: Grego said: Sequo said: http://www.e-isyeri.biz.tr/alisveris,satis/2,el,esya,,,kullanilmis,esya,,,/prolife,saglik,tekstil,ve,internet,hizmetleri,limited,sirketi,alisveris,online,alisveris.bute site çok güvenilir. istemsizce kimlik numaramı yazıp yolladım iletişim adreslerine. Vurgulamak istediğim abudik gubidik sitelerde dahil çıkıyor nasıl bir arama yapmışlar çözemedim. Direk isim soyisme tüm ticari faliyetler listelenemez zaten. Birşey yaptık aha birşey bulduk sanıp insana iftira atıyorlar hayretler ediyorum. abi sen ne kadar çabuk gaza geliyorsun. vurgula tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 evet ya..bsg diye bolum acilsin banlanmak yerine konunun taraflari sadece orada yazip ciziyor olabilsin..onlardan baska da kimse yazip cizemesin..1 hafta.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 cicibeybe said: Sequo said: Ekran kartının hakkını verdin yani. OFFFF AĞIR CRIT sequo dedigi icin crit degil ben desem olabilirdi bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Sequo said: cicibeybe said: abi birde istanbul ticaret odasına üyeliği askıya alınmış şirketin? Noldu la batıyon mu? "Kanun gereği üyeliği askıya alınmıştır! Karar Tarihi 03/01/2013 TAKYİDAT bulunmamaktadır!" Şurada firma bilgilerinden ticaret unvanına göre aratın yeterli ITO Vpillsin falan haklarını devrettikten sonra yeni ürün getirmedi firma. Köşede kıyıda bekliyor şuan yeni ufuklar için. yakışır karşime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Neyse bu konudan drama çıkmayacak. Sadece bir anda bişey yakaladık sanıp ağır iftiralar atmayın bir daha demek için bu konuyu açtım. Bunları kanıtlamak zorunda değilim aslında ama ondan sonra farklı konularda sen zamanında firma shaibiyim dedin onuda yakaladık tarzı saçma sapan yazılar yazılmasın diye açtım bu konuyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar