dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 ben de klima istiyorum ..adresi veriyorum..-saka nan saka var klima bilmem kac bin btu- biz meslektas degiliz ama gec kalmis sayilmam neydi oys nerden basvuruluyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 sequo'da benim eleman aranıyor ilanımdaki hataya düşmüş. şuradan bir adam para kazansın, kendisine de para kazandırsın ama neticede paticik'ten bir kişiye faydası olsun istemiş. ve hemen birisi gelmiş biraz trol, biraz tahrik, biraz hakaret ile adamın amacını baltalamış. derken sequo'da daha önce de birkaç kez başka konulardan takip ettiğim "param var lan, paramla döverim sizi" ruh haline girmiş. avukat,vs birbirini izlemiş. hiç gerek yok bunlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Rerore said: avukatımala konuş galat Sen git avukatin gelsin yazsin o zaman. Senin gibi tiplerle ugrastigimiz yetmiyo bi de ustune memlekette hak hukuk cokmus gibi ne kadar firsatci varsa foruma dadandiriyosun sacma sapan sikayetlerinle. Baya baya parazit bi yasam formu tadinda surduruyosun surda hayatini, ustune gelip hepiniz soylesiniz boylesiniz diyosun ama nasi bir hazimsizliksa artik yazmadan da duramiyosun. Kimseye faydasi olmayan bi adamsin bayhan. Haliyle en guzeli uzak dur sen bu forumdan, rahat bi nefes alalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 okulu yeni bitirmis is imkani olmayan adam olsam baliklama atlamistim o ise.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 KuddusiMavra said: hiç gerek yok bunlara. Abi sana gerek yok. Şu forumda giydirilmeyen, hakaret edilmeyen yok abi. Lingosu bu yani, banter'ı kaldıramayan bassın logout'u. Kaç yıllık site kültürünü mü degistiricez sequo için. Sequo kürt bu arada, sen nasıl sequo tarafını tuttun hayret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Yeter bu kadar drama. Hem baydi hem de haddini asti olay. Ilkokul cocugu gibi o bana gerizekali dedi bu benim sacimi secti nedir allaskina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 SON MESAJ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 HIAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 ADAM OLUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 bir de roket adam vardı. forumu melih gökçeke şikayet eden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 bana olunca çok özenmiştim ya. yapmak istiyorum. hammer.. hammer is everywhere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Lan adam topiği kitliyor sandım ufak bi pencerede mesaj yetiştirebilir miyim diye. Sel oldu altına. leFU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 xunn said: KuddusiMavra said: hiç gerek yok bunlara. Abi sana gerek yok. Şu forumda giydirilmeyen, hakaret edilmeyen yok abi. Lingosu bu yani, banter'ı kaldıramayan bassın logout'u. Kaç yıllık site kültürünü mü degistiricez sequo için. Sequo kürt bu arada, sen nasıl sequo tarafını tuttun hayret. sana gerek yok ney? ben kürt düşmanı mıyım? yazdıklarımdan sequo'nun tarafını tuttuğum anlamı mı çıkardın? yarışmacı arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Sana gerek yok diyorum. Genel itibariyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 axedice said: Lan adam topiği kitliyor sandım ufak bi pencerede mesaj yetiştirebilir miyim diye. Sel oldu altına. leFU aynen ya tüh olsun bi dahakine artık. acil inquisition ı çağırıyorum heretic rererö ü cleansing fire la temizlesinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 topik iyi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 ahahahahah peki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Ceto'dan ben kurt dusmani miyim da geldigine gore kitleyebiliriz. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar