Remus Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Red said: olayın özeti var mı beyler ben anlamadım. kim kimi mızraklıyor. Sequo bir şekilde Rerore'nin ipsini yazmış. Rerore'de ağlıyo ip'im gözüktü diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Bana para kazandırmayacakmış açıkça tehdit ticari hayatımla oynamaya calışıyor. Mağdurum arkadaşlar görüyorsunuz. Bana maddi zararı olcak ve aileme bakamayacam diye korkuyorum. Yazdığı son maddi tehdit unsurunuda logladim ekran görüntüsünü aldım yarın ekstra tehdit olarak dosyaya ekletiyorum. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 abartma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 ya da abart goy goy çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Ben çok ciddiyim ya hayatında yaşayabileceği çok ciddi hem manevi hemde maddi bir ders vercem ona;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 hakimin paticik derken ki yüz ifadesini merak ediyorum video atana idman programı yazarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 TaZminattan aldığımız parayla hep birlikte bira içer çekşrdek çitleriz kız kulesi katlısında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Ohoo dava bitene kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 tazminat da biraz zor, emsali olacak da davanin, icerik/sikayet match edecek de vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 k1nJo said: Rerore said: aquila said: forgivers gonna forgive. http://forum.paticik.com/read.php?2,8025104,8025480#msg-8025480 şu msj yüzünden forum banı atılıyor ondan sonra reröre diyorsunuz yalnız şu konuda hak veriyorum; biraz ağır, hem ban kararı hem süresi. Boyuna kari kari kari diye dolasiyosaniz, hele hele o mesajlari paticik.com bolumunde acilan konuya atiyosaniz hersey mustehak -ki soz konusu kisinin attigi faydali/alakali mesaj ratio'su 1/1000 falan sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 aha! /Off topic Backend e efficiency tutan birseyler ekleyelim, user larin profillerinde gorunsun. 14 yilda 3K mesaj atmissin diye harrasslaniyorum, sikayetciyim. /off topic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 ilgiyle takip ediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 reklamli uyelikli video servisi uzerinden drama mi cikti abi simdi ? ciddi misiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 hakim bi bakar, 2-3k bi ceza yazar onu da 5 yıl içinde tekrarı olursa bilmem kaç taksit der, başka da bişi çıkmaz. bira içemezsin, avucunu yaladığınla kalırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 inş senin sitenin geçmişini araştırmazlar seku :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Sequo said: TaZminattan aldığımız parayla hep birlikte bira içer çekşrdek çitleriz kız kulesi katlısında Belki gozden kacmistir Sequo, derleyip toplayayim. Giris http://forum.paticik.com/read.php?20,8158192,page=15#msg-8158796 http://forum.paticik.com/read.php?20,8158192,page=15#msg-8158849 ozetle dava ya bu isi goturme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Gladmir said: Sequo said: TaZminattan aldığımız parayla hep birlikte bira içer çekşrdek çitleriz kız kulesi katlısında Belki gozden kacmistir Sequo, derleyip toplayayim. Giris http://forum.paticik.com/read.php?20,8158192,page=15#msg-8158796 http://forum.paticik.com/read.php?20,8158192,page=15#msg-8158849 ozetle dava ya bu isi goturme. Dilekçeyi bugun işleme sokturttum. Avukat tanıdık bir savcı vardı direk onun önüne koymuş. Kısa sürede sonuçlanacağını düşünüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 KenshinHimura said: dava tarihi ve yerini istiyorum yalnız gelicem o duruşma mı her ne boksa ciddiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Ben de gelecegim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Mahkeme buluşması yapalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Akila video conf ile baglanacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 rerererö'nün buradan çıkaracağı tek ders, insanlar her zaman güçlünün yanında olur olacaktır. zaten muhtemelen biraz daha kötüleyip siz karektersizsiniz diyip bırakıp başka bir nickle gelir yine kim olduğunu buluruz. iyi forumlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 özet var mı 17 sayfa zor şimdi okumak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Rerore said: zaten pati kadar tırto forum yok teknik konularda bilgi sıfır zengin, yetkili biri görünce max yalakalık internet ortamında bile gerçek düşüncesini yazmaya çekinen üyeler farklı düşünce görünce max anlayışsızlık tatava text new template? Bu konudan bu tarz efsanelerin çıkacağını biliyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 http://cdn.yemek.com/wp-content/uploads/2014/08/yav-he-he-adnan-oktar.gif su anda sequo temsili kajgsdjhlalsdad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar