Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 beyler ismi lazım değil bir forum da bana hakaret edildi, ne yapabilirim acaba maddi tazminat geliyor mu avukatlık masraflarını karşı tarafa yıkabilir miyim bi yardım lazım tşkler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 uğraşma hiç, özür dile mobil uygulamayla gir aylık üye ol gönlünü al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 küçük süprizler yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 sequo daha önce hakaret etmiş, ver mahkemeye görsün hakaret etmek ne demekmiş? gelen parayla da bira alır içer fotosunu yollarsın. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 oo tokatlarım falan diye tehdit de etmiş, ggwp ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 yanimda cumhuriyet savcisi var olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 http://i.hizliresim.com/oZkadk.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Sequo kan alir gibi duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Oski said: Sequo kan alir gibi duruyor sequo bobrekten once durmaz zannimca.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 parası çok olan kazanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 bi ustteki mesaji quote ladin US District Attorney'leri yolluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 adam devletin başına iftira atmış ben niye tırsayım Sequo said: istersen git cdevletin başına özel mektup gönder bu işi başlatan kim sanıyorsun avea da. Bu işin başında kim var hangi devlet yakını var sanıyorsunuz hey allahım. Siz hakkaten kafayı çalıştırmıyorsunuz beyin yok kusura bakmayın. Milyon dolarlık bir alan bu alan. İnanılmaz paralar dönüyor ve siz sanıyormusunuz ben ve benim gibi adamlar bu işten para yiyor sadece. büyük balık kim bilir kimin damadı yada yakını haberiniz yok. O yüzden kardeşim FBI a kadar yolun var heryere şikayet mektubu dilekçesi yazabilirsin. di den editlenmemiş mesajları da istedim, ben başlatıyorum davayı el mi yaman bey mi yaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Oski said: bi ustteki mesaji quote ladin US District Attorney'leri yolluyorum oh o zaman bosu bosuna bizim dekanin kapisini kirdi federaller desene .. ps..ee yine quote ladim..quote bin ladin oldu..gelmisken cia da gelsin istedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Arkadasa yusuf&yusuf title ı oneriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 atma rerore ezer seni bak pisman olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 ya adam zaten konu içinde ben çakallık yapıyorum sizene diyip durmuş asfjlkasf bir de utanmadan davacı mı olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 dreagloth said: Arkadasa yusuf&yusuf title ı oneriyorum o korksun ben niye korkayım, herhangi bir hakime ben bunları bunları yapıyorum, paticik.com forumunda bana çakal dediler diye de dava açıyorum diye dilekçe veriyor pilavdan dönenin kaşığı kırılsın sequo cuuğum benim avukat yok senin dilekçenin word halini gönderir misin bir de neden ataşehir de 100 katlı kuleden ev aldım sen değil miyidin "adam mal gibi 35353 kişinin kaldığı daire 2 milyon dolar veriyor, ben olsa gider müstakil villa alırım" diyen sdfsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 rerore 500tl yolla takipsizlik verdireyim direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 takibetakip 5000 follower icin TIKLA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 gg wp sequo'nun eli daha kuvvetli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 dilekçe fotoşok gibi sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 yumy said: gg wp sequo'nun eli daha kuvvetli sağ mı sol mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 http://i.hizliresim.com/PorV3N.png mouse un pili bitti bir karabuz ps değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 abi iyiki hukuk okumamışım bu devirde. paticikteki rerörö bana salak dedi diye dava gelse basarım idamı acımam ikisinede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Sequo'nun mesajinda hic bir sey yok ki sen baya pazara atiyosun oltayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar