dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 horacegoesskiing said: araba motorsiklet kullanmıyorum, toplu taşıma da kullanmıyorum seyahat %58 çıktı :'( *ssura *ssura geziyorsun diyordur o..her yere tabanvayla gidince bagirsaklar cok calisir..ondandir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 İş için haftada 10 saatten fazla toplu taşıma, arabam ya da motorum yok, kendim için haftada 1 saatten az toplu taşıma, son bir senede uçağa binmedim hala en büyük yüzde seyahat. 2,71 dünyamız varmış gibi yaşıyormuşum. Ulan böyle yaşadığım için varolan dünyadan da birşey anlamıyorum ki zaten. İşe git eve gel işe git eve gel yine de yaranamadık WWF'ye. Sağa sola yürüyoruz zaten hala gelmiş kısa mesafeleri yürüyün diyor bir de. Zaten asabım bozuktu gidip stres atmak için ağaç kesip odun kırıcam şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Aket-Atum said: İş için haftada 10 saatten fazla toplu taşıma, arabam ya da motorum yok, kendim için haftada 1 saatten az toplu taşıma, son bir senede uçağa binmedim hala en büyük yüzde seyahat. 2,71 dünyamız varmış gibi yaşıyormuşum. Ulan böyle yaşadığım için varolan dünyadan da birşey anlamıyorum ki zaten. İşe git eve gel işe git eve gel yine de yaranamadık WWF'ye. Sağa sola yürüyoruz zaten hala gelmiş kısa mesafeleri yürüyün diyor bir de. Zaten asabım bozuktu gidip stres atmak için ağaç kesip odun kırıcam şimdi. toplu taşıma kafasını yaşayamamışlar. Zaten yürüyebileceğim bir mesafe olsa yada uçmak zorunda olmasam kullanmam manyakmıyım ben. özel jetime atlar son model spor arabama biner yatımla denizleri öldürürüm ama toplu taşıma tercih ediyorum. Kafasına tüküreyim bunların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Halfmumi'ye bağlayıp bisiklete binsek güzel olur aslında ama İstanbul'da pratikte uygulayabilme şansım yok. Anca spor amaçlı ya da keyif için binebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 en çevreci şekilde cevaplıyorum 1.70 diyor. bu resmen çevreci adama "naparsan yap zaten işe yaramıyor" demek lan bence, insan bi ayarlar şunu sasdhk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar