Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1 dakikalık anket

Liebe

Öne çıkan mesajlar

İş için haftada 10 saatten fazla toplu taşıma, arabam ya da motorum yok, kendim için haftada 1 saatten az toplu taşıma, son bir senede uçağa binmedim hala en büyük yüzde seyahat. 2,71 dünyamız varmış gibi yaşıyormuşum. Ulan böyle yaşadığım için varolan dünyadan da birşey anlamıyorum ki zaten. İşe git eve gel işe git eve gel yine de yaranamadık WWF'ye.

Sağa sola yürüyoruz zaten hala gelmiş kısa mesafeleri yürüyün diyor bir de. Zaten asabım bozuktu gidip stres atmak için ağaç kesip odun kırıcam şimdi.
Sosyal ağlarda paylaş

Aket-Atum said:

İş için haftada 10 saatten fazla toplu taşıma, arabam ya da motorum yok, kendim için haftada 1 saatten az toplu taşıma, son bir senede uçağa binmedim hala en büyük yüzde seyahat. 2,71 dünyamız varmış gibi yaşıyormuşum. Ulan böyle yaşadığım için varolan dünyadan da birşey anlamıyorum ki zaten. İşe git eve gel işe git eve gel yine de yaranamadık WWF'ye.

Sağa sola yürüyoruz zaten hala gelmiş kısa mesafeleri yürüyün diyor bir de. Zaten asabım bozuktu gidip stres atmak için ağaç kesip odun kırıcam şimdi.

toplu taşıma kafasını yaşayamamışlar. Zaten yürüyebileceğim bir mesafe olsa yada uçmak zorunda olmasam kullanmam manyakmıyım ben. özel jetime atlar son model spor arabama biner yatımla denizleri öldürürüm ama toplu taşıma tercih ediyorum.

Kafasına tüküreyim bunların.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...