Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 copenhagen ı anlıyorum da tokyo ne abi quality of life da ya baya hardcore acımasız bir şehir tokyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 verse yasamiycan mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 tokyoyu, tokyo driftten bilenler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 yanlis adama cattin dostum basin belada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 tokyoyu sizden ogrenecek degiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Yozgat nasıl olmaz listede dafuq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Kopenaga yerlescem ben. Gelmeyin durterim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rigby Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Detroit deyip de grunge rock'tan bahsedilmemesi paticik'in bir kez daha müzikten ne kadar anlamayan bir forum olduğunun göstergesidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Bursa dunyada 44. Siradaydi hani !!! Kanada sasirtti. Kanada denilince aklima kar, buz , kapali hava ve balik geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 İngiltere niye listeye girememiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Cok ingiliz var orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 İskandinav ülkelerinden giremeyen yok galiba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 ben de avustralya'ya mı gitsem bilemedim, hatunları erkek sıkıntısı çekiyormuş hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 tr de de kadin nufus fazlaligi var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 tabi türkiyedekiler de erkek sıkıntısı çekiyor ama maymun olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Honululu'yu ben kaptim uzak durun. Oh Mis gibi... hic turk yoktur orada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 bir ara izmir bile en yaşanabilir 6. şehir falan seçilmişti. İstanbul 15. falandı bir tanesinde. bu liste daha gerçekçi olmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 pittsburgh güzel, ben geleli 1 hafta oldu ama güzel gibi duruyor. 50 ye girer mi bilmem ama yaşanacak yer bence istanbuldan sonra özellikle bana ilaç gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Dunyayi bilmem ama turkiye icin izmir 1.sirada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 detroit batmamıs mıdı ya nasıl listede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 izmir'den başka kaç tane şehirde yaşadın da tespiti koyuverdin acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Battığı için herşey bedava. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 fenn said: Bursa dunyada 44. Siradaydi hani !!! Kanada sasirtti. Kanada denilince aklima kar, buz , kapali hava ve balik geliyor bursanın neyi yasanılacak şehirmiş iş bulmaya gitsen tek bulucağın iş tofaşta tornacılık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 hiç türk yok orada dediğiniz yerde bile gani gani türk var. kutuplarda bile türk var amk dünyaı işgal etmişiz ilan etmeye korkuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar