Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

samsung s6 edge+ ya da ?


xwhiplashx

Öne çıkan mesajlar

malum sonbahara girerken yeni telefonlar cikip duruyor klasik buralar yine konu manyagi oluyor.

iphone 5s sonrasi samsung'a gectim gayet mutluyum bu sd kart muhabbeti yuzunden bir de google play'in olanaklar app store'a gore daha iyi.

samsung s6 edge+ alayim diyorum Rusya'da 25-28 Agustosta cikmasi bekleniyor. Ama kafam karisik buna sd kart takamiyoruz. ekstra pil alamiyoruz. su anda note 4 edge kullaniyorum ama tutusu vs cok komforlu degil. nasil yapalim ne dersiniz ?

128gblik olani alirim buyuk ihtimalle peki bunun disinda tavsiyeniz var mi ? HTC, Nexus ?

tek elle kullanabilirlik olmasi onemli bir husus.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi bölümün maaşlı 2-3 hipster i gelip samsung alma demesinden önce;

Bu zamana kadar pil degistirmeyi gercekten kullaniyorsan iyi dusun ama ben 3 ayri pil almama ragmen üşengeclikten hic digerlerini degistirip doldurup tasimadim.

Ama samsungu biliyoruz işte gidip baska markalarin yeni modellerini bekleyip gamble yapacaksan sen bilirsin ama fazla yorma kafani al gitsin geniş kitleye hitap eden fiyat/performans ürünü biliyorsun.

Telefon olarak s serisi daha iyi ya note lar hantal tasimasi izdirap. Evde tatilde seyahet te kullanmak icinde güzel bir tablet alirsin
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bu tercihi yaparken göz önünde kalemin hayatına ne kadar yardımı olduğunu düşün. Benim açımdan note serisi o nedenle vazgeçilmez oldu. Kullandığın alette bana göre çok güzel, yanda da farklı ekranı olan ve bence çok kıymeti bilinmemiş bir modele sahipsin. S6 Edge+ tam note serisi boyutlarında ve edge ekrana sahip, kalemsiz. Seçim tabi ki senin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

2 tane 10 posta bedel yorum gelmis. :)

bu kullandigim iyi zaten sikayetim yok ama benim demek ki en yogun tempomda cok isime yaradi. ozellikle planlamalar icin muhtesem ve pratik bir kaleme sahip oldugu kesin.

fakat artik daha ufak elde rahat duracak bir telefon olmasi daha iyi bir secenek diye dusunuyorum. zannedersem elimde ki 128gb kartida kicina takacagim aparatla halledecegim anlasilan. film dizi vs indirirsem eger. tam cikis nedir acaba bu alet icin ?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...