fenn Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 8 sene cikip 8 ay evli duramayanlari goruyoruz. Evlilik bambaska bi kurum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 evlilik evlenmezsen baya iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Cevremde var boyle evliligi problemli olanlar. Hepsinin tek ortak noktasi düzenli seks hayati için evlenmis olmalari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 fenn said: 8 sene cikip 8 ay evli duramayanlari goruyoruz. Evlilik bambaska bi kurum! sen %1 olan bişeyle avutuyorsun kendini şu anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Bu lari gorun oyle evlenin. Su an cocuklar var diye uymaya calisiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 saçma mantık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 evlenmeden boşuna bir süre aynı yerde yaşayın demiyor insanlar. o tarz bir hareketi beraber yaşadığınız süreç olsaydı yine yaşardınız ve ona göre bu kararı alırdın, yapacak bişey yok he he diyip geçicen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 fenn said: Haftada bir temizlige , banyo, tuvaletin 3-4 gune temizlenmesine bir sey demiyorum da hergun temizlik nedir ya aksi bi durum yokken! Temiz dedigimde hayir kirli diye tartismalarin gitmesi..... annem böyle benim seni çok iyi anlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 eh cevap verilmis zaten, obzesif takinti sahibi olmak icin kadin olmak gerekmiyor. benim kuzenimin halilari metre ile olcerek yerlestiren, gomleklerini boy sirasina gore gardroba dizen ve banyodaki ivir ziviri bile simetrik yerlestiren bir tip. adam 2 evlilik yapti ve "pasakli" ve "daginik" buldugu icin bosandi iki kadindanda. kufur et o dizdigi gomleklerinin renk/boy sirasini bozma daha iyi falan. duzen takintisi olan insanlardan kacmak en guzeli zaten, mukemmeliyetci kafalardanda kacican, erkekte hele hic cekilmiyor o. dunyanin butun ross gellerlari ve ted mosbyleri yerin dibine batarsa gezegen cok daha yasanilir bir yer olcak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 https://instagram.com/p/40-GFeOe-e/ https://igcdn-photos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xaf1/t51.2885-15/11419153_671835632960442_1077407590_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 http://www.ostim.org.tr/Files/Companies/3611/15.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 fenn said: Bunlari gorun oyle evlenin. Su an cocuklar var diye uymaya calisiyorum Bence sende hata var,yeterli tepkiyi göstermiyorsun. Mesela klasik bir tepki koyma metodu ceketi alıp evden çıkmaktır,bir baba ritüelidir. Lüzumsuz ve sonuç almaya yönelik bir tartışmanın geçmeyeceği bir ortamda en iyi ve en zararsız tepki budur. Yani evliliğinde büyük sıkıntılar var bu kadar dert yandığına göre,çocuklar var diye avutma derim kendini. Haklı - haksız meselesi değil durum. Yani insan huzursuz ve mutsuz olmak için evlenmez beraber hayatı paylaşmak için evlenir. Yengenin sana tahammülü yok gibi geliyor bana persona non grata ilan edilmişsin haberin yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 fenn said: Gecen gunlerde esim ise gitti , bende evde cocuga baktim aksama kadar tek basima ve yoruldum. Aksam yemekte sohbet ederken neden supurge acmadigimi soruyor oturma odasina. Cocukla ilgilendigim icin zaman olmadi ve yoruldum deyince. Aksama kadar ne is yapti da yoruldun lafi bildigin kufur gibi geldi. Kafada nasil bi sablon var onuda anlamadm ki. Cocuga yemek yedirirsin ve yarisini yer tabagin, gelir neden tabak bitmedi. Ertesi gun al sen yedir dersin ve cocuk gene yarim tabak yer ve cocuk fazla acikmamis deyip 2-3 saat sonra yediririm olur ee haklı yani çocuk baktın dşye 2 süpürge tutamadın mı eşin de çalışıyorsa kendi performasını, senden de bekliyordur hem çalışıyor hem yemek ütü temizlik yapıyorsa bence şansını fazla zorlama, herkes de sabri şansı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Yemek yapmayi bilmiyorum ama sofra kurma, salata hazirlama, sofra toparlama , bulasik yikama veya makineye yerlestirme bosaltma isleri gibi ara isleri elimden geldigince yaparim . Karima yardim edeyim mantigindayim. En ufak tartismada yemek yapmayi bilmiyorsun diye bi asagilaniriz. Tavuk yemegi yaparim ve bu sefer hep tavuk yiyoruz olur. Esim guzel yemek yapar. Bu sebeple ogrenmeyede yanasmam ama bu saatten sonra yanasacagim bu gidisle Yemek gibi ana bi isi ben overim, hakkini veririm ama ara isler neden gorunmez. Bazen gece 22 ye kadar mutfakta oldugum olur ama gorunmez. Yemek yapmayi bilmiyorum ve surekli tavuk yiyorum lafini bi yerim. Bi lokantada yemek yapandan daha cok bulasik yikayan ve garsonlar calisiyor ya. Oyle yemek olacak mantiginda degilim, 2 yumurta kirar yerim. Utu konusunda ise kimsenin gomlek, pantolonumu utulemesini, duzenini bozmasini istemem. Benden habersiz veya surekli israr ile utu yapmisligi olmustur , temizlikcinin ve esimin ama istemem. Aradigim seyi aradigim yerde bulmam lazim. Ise erken gidiyorum, acele ve sessiz olmam lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 kizillelma said: " Tüm araştırmalarımda tek bir soruya cevap bulamadım. Kadınlar gercekte ne ister " Sigmund Freud Üstadımız bulamamış. Bize düşmez.. Bu sebeple kesin cozum bulurum diye bi dusuncem yok ama sorumlu olayim, laf soz isitmeyeyim ki huzur bozulmasin diyorsun ama malesef bu zor. O kadar sorumluyken gene laf yiyorum deyip birakiyorsun ve duyarsizlasiyorsun ve sonra odun diyorlar. said: Kadinin onune dunyalari sermisler , yaaa su koseye sersek daha iyi olmaz mi demis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 laf yiyorsan sıkıntı büyük çözüm önerisi getirmesi lazım yaptığı eleştiriler için bir şekilde bu noktaya getirmen lazım eşini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Ariza seninkinde bariz, genele mal etme :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Nekro said: Cevremde var boyle evliligi problemli olanlar. Hepsinin tek ortak noktasi düzenli seks hayati için evlenmis olmalari. Sırf düzenli cinsel hayat için insanların evlenmelerine gerek yok abi, problem bundan değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Turkiye genelinde böyle durum çok var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 abi bence kız seni eziyor. yemek yapmayı bilmiyorsun ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 yemeği ben yapacaksam niye evleniyorum ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clauvn Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 TRIGGER WARNING!TRIGGER WARNING!TRIGGER WARNING!TRIGGER WARNING! TRIGGER WARNING!TRIGGER WARNING!TRIGGER WARNING!TRIGGER WARNING!TRIGGER WARNING!TRIGGER WARNING!TRIGGER WARNING!TRIGGER WARNING! TRIGGER WARNING!TRIGGER WARNING!TRIGGER WARNING!TRIGGER WARNING! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Zikko said: kadınlar kendilerine göre doğru kişiyi bulduğunu anlayınca gayet de her şeyden memnun olurlar. oluyorlar veya olmuş gibi yapıyorlar. burada mesele ne kadar süre "olur" veye "olmuş gibi" kalabilecekleri, ben fazla uzun süre olamayacağını düşünüyorum ki, "aramızda ki aşk bitti" diye 2-3 sene içinde boşanan "büyük aşıkların" örneklerinin sayısı az değil. işte burada, kadın (veya erkek) neden memnun olmaz sorusu dönersek, kadınla erkeğin ilişkisinin kurulduğu düzlem, zaman ve mekan da önem kazanıyor... önceki sayfalarda güzel ve ayrıntılı değinildiği gibi, kadın ve erkeğin davranışları "hormon" üzerinden değerlendirmek doğru bir yaklaşım değil ve bu yanlış bilgi ile denklem kurulursa sorunlar çıkıyor. benimde aynı fikirde olduğum gibi kadınların ve erkeklerin, özelde evlilik ilişkisinde, davranışlarının nedenlerini eğitim ve öğretim hayatlarında aramak lazım. ama ilk satırlarda değinildiği gibi , adına aşk dediğimiz, arzuların şelale olduğu durumda kişi su misali her kaba girebiliyor ve yeterli basıncı sağladığında tazyiki ile akışına yön verebiliyor ve böyle durumlarda, kişinin eğitim öğretim veya genel beğeni beklentileri es geçilebilir ve bu gibi durumlarda, ilk başlarda değil ama tazyik zamanla azaldığında, "olur" veye "olmuş gibi" olan davranışlar artık olamıyorlar ve gelen bir isteksizlik ve tatminsizlik ortaya çıkıyor. doğal olarak böylesi bir tatminsizliğin ardından gelen beklentilerde aşırıya kaçabiliyor. burada bir parantez açmak lazım gerek, bazen ilişkilerdeki taraflar bu tür istek ve kıskançlıkları ilişkiyi zora sokup bitirmek içinde kullanıyorlar bir şeylerler daha yazacaktım ama araya iş girince hevesim kaçıyor, yarım aklıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 seks para ask tatmin ucgeni. var mi buna grafik yapacak olan? ginaly? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 yapılmışını buldum :) http://www.derki.com/iliskiler/beraberliklerin-sinuzoidal-acilimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar