Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Therian Saga - Browser-Based

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
3 kardeşlere evi attık ama sıradağlara kurabılmek ıcın daha dayanıklı malzeme lazımmış :) dülgerlik kasıcaz az artık

lnafarı açtım ama hiç daha o tarafa gitmedim
Mesaj tarihi:
hadibea said:

akça ağaç yetiyodu dimi oraya. oyundaki nick ne bende dolu akça var kesip kiriş yapman lazım sadece

tikrit oyundaki ismim
Mesaj tarihi:
Deathblade said:

Hometown'ın önemi var mı?

Gaza geldim demirci başladım, etki yapıyor mu?

her mesleğe yoğunlaşabiliyorsun, başta ne seçtiğinin sanırım onemi yok. Neye ağırlık verdiğinin önemi var.
Mesaj tarihi:
eve' deki gibi. oduncunun yanına orman falan alınca başlarken kolaylık sağlıyor. almadığını da 1-2 saatte kasabiliyorsun, pek önemi yok bence.

yeni başlayanlar nickleri yazsın da destek çıkalım. guildi de kurduk, yeni üye alabilmemiz için bir kaç bina dikmemiz lazım. 1 hafta - 10 gün içinde alımlara başlarız.
Mesaj tarihi:
gececi bıraktı. yavaş yavaş oyunun keyfini çıkara çıkara oynamak lazım oyunu. acele ederseniz content daraltır bırakırsınız. sonu yok çünkü.

patiden şuan başka kimler var bende bilmiyorum ama biz 3 kişi takılıyoruz. simya(merhem) - arkeoloji(tılsım) dışında her ihtiyacı karşılayabilecek durumdayız.

xonthi - 4lük takılar, huberyan kıyafet
drego - çelik set, 4-5lik potlar, 1 haftaya çelik/odi set
samsa - meta alet, makine

odun, taş için herkesin altı oluyor zaten. şimdi biraz guilde yoğunlaşmayı düşünüyoruz da totomuz yemiyor henüz. 10-20k gold lazım olacak gibi gözüküyor bişeler yapabilmek için guildde.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
gerçi konuştuk oyunda ama yazıyım ben yinede. yeni başlayanlara bilgi olsun. taverna bir önceki sayfada anlattığım t2, t3 compları almak için gerekiyor ve kurulduğu alana göre t3 varlıkları değişiyor.

lanfara geçtiğinizde herşeyden önce malik limanını keşfetmeniz ve limana yakın bir yere (gök gürültüsü ormanına) ev atıp, taverna kurmanız gerekiyor.

şahinistanda göknar duvar, çatı, vs satıldığı için ve bunların orman direnci gök gürültüsünü kırmaya yettiği için ilk tavernayı buraya atıyoruz. maksat ablayı, toprak sahibini fln alıp, otorite' yi yükseltmek. ikinci taverna içinde mesleğinizin t3' üne yüksek varlık veren bir yer seçebilirsiniz.

tavernadan 2 toprak sahibi recruit edince liderlik ve otorite 33 oluyor. böylece 2 toprak sahibi + yrean + vargrimm ile standart lanfar pve compu tamamlanıyor.

şu postta detaylı açıkladım tavernayı, atölyeyi. okul' da complara merhem basmak için gereken bir bina. merhem compların min ve max statlarını caplemeye yarayan simyacı hedesi. yani comp kötü statlar ile çıktıysa, merhemle fixlenebiliyor.
Mesaj tarihi:
eyw :)

para nasıl kasıyoruz peki, zindanlarda mı?

taverna ıcın evı 6000 e büyüttüm ama dekorasyon ve tezgah eksık onlarla ugrasıyorum sımdı
Mesaj tarihi:
para eski kabin - köy meydanı ve elisime' de kasılıyor.
eski kabinde ilk iki karede ileri geri yapıyorsun. diğerlerinde geziniyorsun. dungeonlarda hep karakterini tanklat hiç bir zaman yoldaşların damage almasın.
Mesaj tarihi:
Efsome destek ıstedı marapıs ıcın ondan geldim, Samsa nın arkadaşı bekliyorduk ama samsa kayıp oldu.

Buyuk ıhtımal masterda bırakmıs, toparlamak lazım hepımızı :)

/join paticik gelin
Mesaj tarihi:
samsa' nın bahsettiği arkadaş benim :) kurduk biz guildi. alanı büyüttük şimdi savunma sistemi ve kule basıyoruz member limiti 10' a çıkarmak için. cuma' ya biter. bonservisi verip transfer edelim seni.
  • Yeni Oluştur...