hollwanderrr Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 rank nasıl kapanıyor? wtf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 uzun süre oynamayınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hollwanderrr Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 5-10 maç atıp rank almıyo musun nasılsa tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hollwanderrr Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 neyse ben seni boostlamaya çalışırım benle oynayınca direk benim rankın maçına düşeceksin di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Flassh said: beni boostlayın ya rankım kapanmış :( gel... 3 winde geri gelir rank geri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 şekerler şimdi 144mhz de vsinnhc i sabitleyip akıyoruz drop mrop olmuyor mönitör tabii öptüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hollwanderrr Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 monitör kaç mhz nerden anlıyoruz, bende BenQ 21 inch var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 sağ tıkla şeker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 görüntü ayarlarında gösteriyo en kötü ekran kartı driver ayarlarını kurcala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b0nventre Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Editor said: Flassh said: beni boostlayın ya rankım kapanmış :( gel... 3 winde geri gelir rank geri 1 oyun alırsan aynı rankını alırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 applehater lar türemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Commandos ne lan ahahahah On milyor trilyar saat oynadım şu oyunu kırmızı menülü counterdan beri ilk defa duyuyorum. Sig derdik lam biz ona Commando bile değil bırak Commandosu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 commandos 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 ya bu nvidia ayarlarından contrasla falan oynanıyor ya rnekler vs. o masaüstüne de etki ediyor saece csgoyu etkileyecek şekilde yapamıyor muyuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 yapamıyorsun, digital vibrance'ı diyosan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 sweetfx var. saturation basıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 ruslar için silah eklemişler, altıpatlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 patchten sonra fps ağladı. gerçi netgraphlı bir şeyler yazmıştım ondan olabilirç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Oyuna 850 dolarlık AWP gelmiş. Hareket ederken accurcy inanılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hollwanderrr Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Gameplay Changes: – In Competitive Matchmaking times are now 1:55 and 0:40 for round and C4, respectively. These are also the new times for CSGO Major Championships. – Adjusted recovery time on the AK47, M4A4, and M4A1-S assault rifles to reduce the range at which spraying is preferable to tapping/bursting. – Increased move inaccuracy on pistols: Elites, Fiveseven, Glock, P2000, P250, Tec9, USP, CZ75a. – Added team timeouts to Competitive Matchmaking, which can be called with a vote. Default is 60 seconds, set by mp_team_timeout_time. Hepsi muazzam, ilki desperation pushları ve saveleri gerektiği gibi azaltır, oyunu güzelleştirir, daha fazla clutcha yol verir. İkincisi sideshootingi çok daha kullanılabilir yapıyor, o kadar zayıftı ki neredeyse her zaman sideshooting yerine peek'n shoot veya spray oynuyordu rifle kullananlar. Üçüncüsü pistollerin SMG'lere karşı saçma derecede güçlü oluşunu bitiriyor. Dördüncüsü de daha tactical bir oyuna yol verir kesinlikle ve insanlar genelde oyunların kısa sürmesini istediğinden abuse ihtimali çok düşük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 patchen sonra oynadigim tum oyunlar revolver only olarak dondu ulan naptiniz oyuna ya dsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hollwanderrr Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 bi maç atıp revolverı denememek için çok zor tutuyorum kendimi, vizeye çalışmam lazım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 http://www.twitch.tv/killerahri/v/29005554?t=28s 1 Shot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 one abi o nasıl silah abv gaben ya, birde anlamadım normal shot çok vuruo ama delaylı sağ ise azmı vuruyor delaysız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 damage'ler aynı ikisinde de. Sol tıkla 2 saniye load edip sıkıyorsun tam isabet gidiyor. Sağ tıkla spray'leyebiliyorsun ama yakın değilse alakasız yere gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar