Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Counter-Strike: Global Offensive

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
-Crawler- said:

applev0dka said:

abi cunku eagle olup aug buy falan yapanlar

http://i.imgur.com/tmhubk7.png

evet cok haklısın 2 pistol round dışında 28 roundun 27sinde m4-ak47 alan neo 1 el aug aldı diye, d2 de 10 kere aug alan 2100 dolar ile scout buy yapan adamlar haklı oldu.

süper mantık
Mesaj tarihi:
Her silahı alıyor adam herşeyi kullanıyor. Aug alıyor, yeri geliyo scout alıyor 2 kişi vuruyor.

Asıl senin mantık yanlış. Kullanabiliyorsa her silahı alır adam.
Mesaj tarihi:
anahtar kelime ''yeri geliyor'' işte.

eco denince buy yapan kartalı savunuyorsunuz abi boş yapıyorsunuz gerçekten.

d2 de herkes kahraman, ıslak hayaller ile rounda baslıyor insanlar, bu scoutu cekerim 3 hs atarım sonra gg round bizde, mermi sıkmadan ölüyor, sonraki round pistolla acı tutmaya calısıyor.
Mesaj tarihi:
neyle iyi oynuyosan onu alman mantıklı değil mi?

millet kiklemesin diye 3-4 turda bir ss553 alıyorum bende. her aldığım el 2-3 kilim var net. ama 3 tur üstüste kullanayım olay oluyor
Mesaj tarihi:
Jeeztro said:

şu ping sorununu nasıl çözücez yaw. 100ping çakılı hep şanslıysam 80 e iniyorum. hep 30-40 la oynardım off

Eğer sorun modemden veya bina hattından dolayı değilse ISP kaynaklıdır. Wtfast'in advanced olanı var. Birkaç yerde işe yaradığını okumuştum ancak hiç denemedim.
Mesaj tarihi:
var mı şimdi başka maç? ben bilmiyodum hiç drop falan ya tüh. izliym bundan sonra. keza bunu da izlemedim açtım vikings izledim de böle çok iyiymiş ya gir bırak belki düşer
Mesaj tarihi:
geçenki major biraz çıkar evet. bu seferki gg, hem çok fazla oynanıyor, hem de oyun çok popüler oldu daha fazla adam izliyor her seferinde>daha çok souvenir drop>daha düşük fiyat. bu seferkinden çıksa direkt satarım
  • Yeni Oluştur...