dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 ben bastım liquid e, ama baya az :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 hiko'yu sevdiğim için liquid'i tutuyorum ben de umarım kazanırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 3 sene her maçı izledim hiçbir şey gelmedi. bugün twitchi açtım oha turnuva varmış bakayım dedim cobble drop düştü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 bana cache düşmüş, hiç yoktan iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 -Crawler- said: applev0dka said: abi cunku eagle olup aug buy falan yapanlar http://i.imgur.com/tmhubk7.png evet cok haklısın 2 pistol round dışında 28 roundun 27sinde m4-ak47 alan neo 1 el aug aldı diye, d2 de 10 kere aug alan 2100 dolar ile scout buy yapan adamlar haklı oldu. süper mantık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Her silahı alıyor adam herşeyi kullanıyor. Aug alıyor, yeri geliyo scout alıyor 2 kişi vuruyor. Asıl senin mantık yanlış. Kullanabiliyorsa her silahı alır adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 anahtar kelime ''yeri geliyor'' işte. eco denince buy yapan kartalı savunuyorsunuz abi boş yapıyorsunuz gerçekten. d2 de herkes kahraman, ıslak hayaller ile rounda baslıyor insanlar, bu scoutu cekerim 3 hs atarım sonra gg round bizde, mermi sıkmadan ölüyor, sonraki round pistolla acı tutmaya calısıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 neyle iyi oynuyosan onu alman mantıklı değil mi? millet kiklemesin diye 3-4 turda bir ss553 alıyorum bende. her aldığım el 2-3 kilim var net. ama 3 tur üstüste kullanayım olay oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 pff overtime da verdi liquid 15-14 de bir an 12 dolares geliyor sandm sdsafas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Solo d2 girersen senin için yapacak bişi yok. Neyini savunayım ya banane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 yok ya ölsem solo d2 girmem. 3 kişi girdik inferno attık, sonraki el yine inferno olmasın d2 dışında bişey koy dedim adam gitti d2 açtı sdasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 şu ping sorununu nasıl çözücez yaw. 100ping çakılı hep şanslıysam 80 e iniyorum. hep 30-40 la oynardım off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragefreakyo Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 NiP yi harcayacaklar matmazel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Jeeztro said: şu ping sorununu nasıl çözücez yaw. 100ping çakılı hep şanslıysam 80 e iniyorum. hep 30-40 la oynardım off Eğer sorun modemden veya bina hattından dolayı değilse ISP kaynaklıdır. Wtfast'in advanced olanı var. Birkaç yerde işe yaradığını okumuştum ancak hiç denemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 var mı şimdi başka maç? ben bilmiyodum hiç drop falan ya tüh. izliym bundan sonra. keza bunu da izlemedim açtım vikings izledim de böle çok iyiymiş ya gir bırak belki düşer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 drop olup olmadigini nerden biliyoruz? belli turnuvalar mi var? mezarci gibi geldik ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 major turnuvalar yan turnuvalar var ESL ve Dreamhack major turnuvalar onlarda drop oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 zaten turnuva başlamadan bi sticker furyası dönüyor, predictionlı falan oradan anlayın işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 siz yazin buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 zaten cobble kutusu dışındakiler çerezlik cobble beleş oyun demek, ben geçen majorun cobble kutusunu tutuyorum hala, satıp FM16 alcam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 yine cobble geliyor lan. kusucam artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 2014te düşen cobblelar 800 lira, bu sene düşenler max 100 lira. ADALET NEREDE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 bu sene çok fazla cobble yaptı ya. 50 kere oynadı herifler. hala da devam ediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 bende ilk cbble kutusu vardı 30dolara sattım şimdi 800tl, geçen major düştü bu sefer satmadım şimdi sakız parası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 geçenki major biraz çıkar evet. bu seferki gg, hem çok fazla oynanıyor, hem de oyun çok popüler oldu daha fazla adam izliyor her seferinde>daha çok souvenir drop>daha düşük fiyat. bu seferkinden çıksa direkt satarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar