Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Counter-Strike: Global Offensive

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
fiyat her türlü artar. hele bi de finalde cobble oynanmazsa iyice artar.
bi de kimden imzalı düşmüş ona bak, adını aratıp öyle koy koyarken.
pasha imzalı falansa çok daha yüksekten gider.
Mesaj tarihi:
cbble souvenirin olayı imza mimza değil içinden dragonlore çıktığı için o kadar pahalı ama şu anki değerinden çok fazla artmaz. 2015dekiler bile 150-160tl civarı şu an. ilk çıkan 2014dekiler tükenmek üzere olduğundan uçuk fiyatlar ama onları hangi salak alıyor diğerleri 100 küsürken o ilginç. 3 4 yıl beklersen belki ama 2017lerde belki bi 500 600 olur.

http://steamcommunity.com/market/search?q=cobblestone+souvenir#p1_price_asc

http://i.imgur.com/8mseKRt.jpg bu da benim mailden bonus, 750 kağıtlık şeyi 35dolara satmışım :/
Mesaj tarihi:
demek dragon lore çıktığı için pahalı. thanks captain.

cobble kutusunun şu an başlangıç fiyatı 120 küsürken pasha imzalı ilk 2 kutu 146, 160 diye sıralı. kennys kutuları 173'ten falan başlıyor.
Mesaj tarihi:
olm siz herkesi bizim gibi fakir mi sanıyorsunuz lol

eski şeyi yüksek fiyata almaya tüketim çılgınlığı demek de pek doğru gelmiyor.
daha çok koleksiyon için falan alıyorlardır.
Mesaj tarihi:
git imzayı dışarıdan al bas dragonlore çıkarsa, sadece salaklık imzaya göre fiyat farkı

eski kutuların stickerlar hariç hiçbir farkı yok, onların pahalı olması zaten salaklık ötesi mongolluk
Mesaj tarihi:
asdfg oha, niye bu yıl öyle olmuşki geçen yılların foiller bile 10 tl falandı max. sadece sarı renk oldu diye mi abi bu kadar saçmalığı benim kafa almıyor gerçekten

ama yine de eksi kutu fiyatların uçmasındaki salaklığı değiştirmiyor, onlarda imza bile yok 2014lerde. bilgiğin aynı case lel
Mesaj tarihi:
k1nJo said:

sticker ucuz değil ki, kennys gold sticker 685 tl

herkesi bizim gibi fakir mi sanıyorsun ? sdaasfa

şaka bir yana, sanal silaha o kadar para vermek aptallık, sanal silah üstünde sanal imza var diye daha çok vermek daha büyük aptallık :D

düşse de aptallara satsak ama boş geçiyor benim :(
  • Yeni Oluştur...