Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 silahların sesleri mi değişti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 evet tag 9un geri sekmesi falan değiştirdiler abuk subuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 tech 9 un sadece sesi değişti sekmesi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 sesler sanki boğulmuş gibi hiç beğenmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 ayak seslerini zaten nalı eskimiş at ayağı sesine çevirmişlerdi. şimdi de t9'ı bok gibi yapmışlar çoh afedersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 bütün pistollerin ve smglerin sesi aynı gibi şuan. çözemiyorum hangisi hangisi. bakalım ak m4 awp değişicek mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 duzgun seyi degistirmis olmak icin degistiriyor resmen volvo ki duzeltilmesi gereken tonla sey varken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 ses konusunda cs her zaman çok tırttı zaten. battlefield'ın ses dosyalarını c/p yapsalarmış keşke lul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 1.5, 1.6 da iyiydi sesler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 20 günde silver elite den gold nova master oldum. çift keleşe gidiyorum. ya mouse nasıl bir etkenmiş. inanılmaz farkediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 :( http://www.addict3d.org/img/2280.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Aiko said: :( http://www.addict3d.org/img/2280.jpg bu ne hacı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 hlsw tarzı bi şey herhalde. komiklik olsun diye de illuminati gibi yapmışlar simgesini falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 eskiden vardı bu oyuncu serverlarını aramak için kullanılıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 k1nJo said: hlsw tarzı bi şey herhalde. komiklik olsun diye de illuminati gibi yapmışlar simgesini falan. yaşınızı belli etmeyin yaa eskiden server vs bulmak için bu tarz programları kullanıyoduk. gamespy vardı bunun benzeri. steamden önce bu programlar vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 500 ms ile oyun oynamak için niye server arıyodunuz ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 "Tuşa basıp sıraya gir" dönemiyle oyunlarla tanışan plebler doluşmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 cs1.sanane.com a gelin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 eye of providence logo addan geliyo işte all seeing eye da niye bu kadar random koydun ki hakkaten onu ayko 200ms güzel ping kabul ediliyodu bu arada zaamnında asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 yurtdışına 200 ms'i nereden alıyordun abi türkiyede agszone vardı o bile 300ms falan oluyodu. gerçi host türkiyede miydi bilmiyorum ama. türk serverlar belliydi zaten. 2001-2002 türkiyesinde de yabancı server aramaya program kullanmanın amacı ne yani anlamadım. nasıl internetiniz vardı ya da nasıl cafelere gidiyodunuz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 gerçi o zamanlar ben aydın'daydım. siz istanbul'dan daha rahat oynamış olabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 sadece server aramak icin degil serverlarda hangi map oynanıyor kac kisi vs onları da görebildigin icin kullanırdık iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 sanane.com yetiyordu bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 yurtdışı değil türkiye içi 180-200ms'le oynuyodum ben sananede cs ve hldm, 33.6k modemle. yurtdışı hayaldi zaten aynen benim de kullanım amacın pingi falan görmekten öte serverda oynayanları mapi vs oyuna girmeden rahatça görüyodum. bi de birden fazla oyun desteklediği için hepsini görebiliyodun falan rahatça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 konsoldan saatlerce retry cekildigini hatirlamayan, otomatik join eden tool lara ac oldugumuz donemleri gormemis arkadaslar var demek burada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar