logtrig Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Arkadaslar bu konsere biletim var ama gidemiyorum ne yazik ki. Konser Pula diye bir sehirde. Ilgilenen olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 yok mu yahu ilgilenen, Gilmour reyizin son konserleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 ULAAAANNNN 2 kişilik mi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 yok abi tek bilet sadece. hirvatistan vizesi 10 gun icinde cikarsa hala gidebilirim gerci ama bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 birine şimdi satsan, yarın vize çıksa naparsın peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 abi vizeye basvuramiyorum su an tr de degilim, donusum 26 sinda ve o tarihte basvursam da riske girer miyim onun muhasebesini yapamiyorum henuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Bulunduğun şehirde konsolosluk yok mu? Ordan başvursan trye cevapları gelmez mi ki Dipnot: prosedür hakkında hiçbir fikrim yok yeşil pasaportlu olduğum için, meraktan soruyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 ya tura çıkmadan sitesinden baktıydım ön satış vs diye. Sonra unuttum bi baktım hepsi satılmış emenike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Drall said: Bulunduğun şehirde konsolosluk yok mu? Ordan başvursan trye cevapları gelmez mi ki Dipnot: prosedür hakkında hiçbir fikrim yok yeşil pasaportlu olduğum için, meraktan soruyorum abi var ve basvurabilirim de ama benim 26 agustosta ulkeyi terketmem gerekiyor calisma iznim doldugu icin, cok karisik isler bosver :) bu arada tr ye donunce kasip basvurucam vizeye ona karar verdim. konu kilitlenebilir veya konser ile ilgili konusabiliriz. biletler fahis fiyatlarda satiliyor bu arada viagogo tarsi yerlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar