Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mehmet Topal'a silahlı saldırı

barbu

Öne çıkan mesajlar

Theridone said:

valequenta said:

olay fenerbahce ile ilgili olsa bile, ne olursa olsun silahli/silahsiz herhangi bir saldiri hic bir kosulda kabul edilemez de; sende orgut kurup, sike yapip milyonlarin hakkini yemeyeceksin arkadas. ya da efendi efendi bjk gibi ben bunu haketmiyorum al kupami diyeceksin.

mehmet topal mı yapmış şikeyi. sen nasıl başarısız birisin ya ahaha

olay fenerbahceye yonelikse diye baslamis cumle.
sunu farkettim, bir baslitka 1 den fazla fenerbahceli olunca fazla doz oluyor her mesaja 3-4 kez aciklama yapmak gerekiyor benden bu kadar gencler.

gecmis olsun topal'a
Sosyal ağlarda paylaş

Grego said:

adam katletmek vs. diyerek abartmış da, sizin de kurşuna asfalt çakılı muamelesi yapmanız pek bir komikmiş. bu kadar sıkı tutmayın takımlarınızı, koparacaksınız.

abartma falan yok. içinde toplu bir kafilenin olduğu otobüsün şöförüne kurşun sıkmak katletme teşebbüsüdür. hafife alınacak tek bir tarafı bile yok ne o olayın, ne bunun.
Sosyal ağlarda paylaş

valequenta said:

olay fenerbahce ile ilgili olsa bile, ne olursa olsun silahli/silahsiz herhangi bir saldiri hic bir kosulda kabul edilemez de; sende orgut kurup, sike yapip milyonlarin hakkini yemeyeceksin arkadas. ya da efendi efendi bjk gibi ben bunu haketmiyorum al kupami diyeceksin.

ben fb ile baglantili bir olay oldugunu dusunmuyorum, yakinda cikar ortaya.

"Şike yapıp hakkettiniz" yazmaktan son anda vazgeçtin herhalde, biz de yuttuk. İnsan gibi davran az, can söz konusu, çok tepki çekmemek için yok şöyle olmasa da böyle olmasa da falanı yemiyoruz. Nasıl bir zihniyet sahibisin sen ya... Yok öyle değilse şikeyi falan niye karıştırma ihtiyacı hissettin??
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fenerbahçeli futbolcu Mehmet Topal, takım arkadaşı Mert Uygar Zeybek ile otomobiliyle seyir halindeyken Sancaktepe gişelerde silahlı saldırıya uğradı. Saldırı sonrasında kurşunlar aracın camlarına isabet etti. İki futbolcu da saldırıyı yara almadan atlattı. Kurşuna dayanlıklı çift cam orjinal üretiminde satışa sunulan Topal'ın G 63 model aracından yola çıkarak Mehmet Topal'ın kişisel mevzusu olduğu yönündeki tahminler de bu sebeple yanlış... Öte yandan Fenerbahçeli iki oyuncuya yapılan saldırı Avrupa basınında hemen yer buldu.

http://www.milliyet.com.tr/mehmet-topal-a-silahli-saldiri-fenerbahce-2100464-skorerhaber/

Sanırım yeterli.
Sosyal ağlarda paylaş

barbu said:

said:
Fenerbahçeli futbolcu Mehmet Topal, takım arkadaşı Mert Uygar Zeybek ile otomobiliyle seyir halindeyken Sancaktepe gişelerde silahlı saldırıya uğradı. Saldırı sonrasında kurşunlar aracın camlarına isabet etti. İki futbolcu da saldırıyı yara almadan atlattı. Kurşuna dayanlıklı çift cam orjinal üretiminde satışa sunulan Topal'ın G 63 model aracından yola çıkarak Mehmet Topal'ın kişisel mevzusu olduğu yönündeki tahminler de bu sebeple yanlış... Öte yandan Fenerbahçeli iki oyuncuya yapılan saldırı Avrupa basınında hemen yer buldu.

http://www.milliyet.com.tr/mehmet-topal-a-silahli-saldiri-fenerbahce-2100464-skorerhaber/

Sanırım yeterli.

karar verin 4 ay once "katletme girisimi"nden dolayi mi yaptirmis yani "fenerbahce"li olmanin verdigi olum tehlikesi altinda gurur mucadelesiyle, yoksa aracta mi standard varmis? bu arada g63lerde oyle bi ozellik standard degil, baya special order ile aliyorsun bu araclari.

fb li olup da sevdigim 2-3 futbolcudan biridir topal. ya kisisel tedirginliginden dolayi iyi tedbir almis(ki buyuk ihtimalle oyle, medyada da aksini iddia eden yazilarin cikartilmasi bunu destekliyor), ya da arabanin diger ustun ozellikleri arasinda bulletproof camlarinda olmasi buyuk sans olmus; her ne olmussa iyi olmus su an baska seyler konusuyor olabilirdik.

ama malesef fenerbahce yine akp gibi bu olayi da acitasyon, tehdit, nemalanma amacli kullanmistir ve bastan beri negatif postlarimin sebebi olmustur. klasik.

yukarida beyaztv seviyesi bi kac arkadasa cevap bile vermiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Liebe said:

şimdi kesin yine yanlış anlaşılır ama farzı misal fenerbahçeye bir kinin var ve fenerbahçelileri öldürmek istiyorsun, ulan belki en son ateş edilecek adam topaldır şu takımda ya. adam eşiyle birlikte bir ton derneğe bağışta bulunur bir ton yardıma muhtaç insana yardım eder, saha içinde saha dışında beyfendinin önde gidenidir şu adam ya.

başka fenerli futbolcuyu vursalar normal mi yani?
Ne diyon?
Bir de şimdi kesin yanlış anlaşılır falan yazmış.
Sosyal ağlarda paylaş

valequenta said:

barbu said:

said:

Sanırım yeterli.

karar verin 4 ay once "katletme girisimi"nden dolayi mi yaptirmis yani "fenerbahce"li olmanin verdigi olum tehlikesi altinda gurur mucadelesiyle, yoksa aracta mi standard varmis? bu arada g63lerde oyle bi ozellik standard degil, baya special order ile aliyorsun bu araclari.

fb li olup da sevdigim 2-3 futbolcudan biridir topal. ya kisisel tedirginliginden dolayi iyi tedbir almis(ki buyuk ihtimalle oyle, medyada da aksini iddia eden yazilarin cikartilmasi bunu destekliyor), ya da arabanin diger ustun ozellikleri arasinda bulletproof camlarinda olmasi buyuk sans olmus; her ne olmussa iyi olmus su an baska seyler konusuyor olabilirdik.

ama malesef fenerbahce yine akp gibi bu olayi da acitasyon, tehdit, nemalanma amacli kullanmistir ve bastan beri negatif postlarimin sebebi olmustur. klasik.

yukarida beyaztv seviyesi bi kac arkadasa cevap bile vermiyorum.

hacı beyaz tv seviyesi falan demişin de bayağı beyaz tv program editörü gibi yazmışın.
Birader, kötü kötüdür. Kem kümlemeye gerek yok.
Sosyal ağlarda paylaş

KuddusiMavra said:

Liebe said:

şimdi kesin yine yanlış anlaşılır ama farzı misal fenerbahçeye bir kinin var ve fenerbahçelileri öldürmek istiyorsun, ulan belki en son ateş edilecek adam topaldır şu takımda ya. adam eşiyle birlikte bir ton derneğe bağışta bulunur bir ton yardıma muhtaç insana yardım eder, saha içinde saha dışında beyfendinin önde gidenidir şu adam ya.

Ne diyon?

al işte beton kafa ya he he çetin he tamam
Sosyal ağlarda paylaş

Liebe said:

KuddusiMavra said:

Liebe said:

Ne diyon?

al işte beton kafa ya he he çetin he tamam

Edit:
söyleyeceğini söyle. Ondan sonra da yanlış anlaşılır de.
teyyip style.
Sosyal ağlarda paylaş

sen kes beton kafa, bak ne yazmışım şimdi kesin yine yanlış anlaşılır ama farzı misal fenerbahçeye bir kinin var ve fenerbahçelileri öldürmek istiyorsun, ulan belki en son ateş edilecek adam topaldır şu takımda ya.

okuman anlaman kıtsa yapabileceğim bişi yok, burda ben gidip volkanı vursunlar iyi olur mu demek istemişim yoksa böyle bir psikolojide adamla ilgili tahlil mi yapmaya çalışmışım beton kafa söyle bakalım?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...