Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mehmet Topal'a silahlı saldırı

barbu

Öne çıkan mesajlar

O arabada zaten kurşun geçirmez cam olmasa şaşardım da, onu sorgulayanlar da apayrı bir havada herhalde, cam kurşun geçirmez olunca olay normal geldi adamlara. O cam olmasaydı birinin ölebileceğinin farkındasınız değil mi?

Mehmet Topal'a ve Uygar Mert Zeybek'e de geçmiş olsun. Bu saldırılardan sonra fenerbahçe herhalde her oyuncusunda özel güüvenlik tutacak herhalde birini kaybetmemek için.
Sosyal ağlarda paylaş

adam fenerbahcede futbolcu diye olayi nasil da hemen fenerbahceye yonelik saldiriya cekip bu isten de nemalanmaya calisiyorlar. kalitesizlik kokuyor hala akillanmadilar bu yuzden fb vs rest diye muhabbet var hala ayni tas ayni hamam.

olay fenerbahce ile ilgili olsa bile, ne olursa olsun silahli/silahsiz herhangi bir saldiri hic bir kosulda kabul edilemez de; sende orgut kurup, sike yapip milyonlarin hakkini yemeyeceksin arkadas. ya da efendi efendi bjk gibi ben bunu haketmiyorum al kupami diyeceksin.

ben fb ile baglantili bir olay oldugunu dusunmuyorum, yakinda cikar ortaya.
Sosyal ağlarda paylaş

4 ay öncesi otobüsü kurşunlamış, bugün bireysel olarak futbolcusu kurşunlanıyor ama olayı fenerbahçe'ye yönelik saldırı olarak düşünmememiz gerekiyormuş. herhangi bir sıfat takmaya dilim varmıyor, üzüldüm, ülkemizde malesef böyle insanlar yaşıyor işte, akp sayfalarındaki yorumları okumuş gibi hissettim.
Sosyal ağlarda paylaş

S-H said:

4 ay öncesi otobüsü kurşunlamış, bugün bireysel olarak futbolcusu kurşunlanıyor ama olayı fenerbahçe'ye yönelik saldırı olarak düşünmememiz gerekiyormuş. herhangi bir sıfat takmaya dilim varmıyor, üzüldüm, ülkemizde malesef böyle insanlar yaşıyor işte, akp sayfalarındaki yorumları okumuş gibi hissettim.

abi beyinde hücre olmayınca öyle oluyor, boşver. 4 ay önceki takımı topluca katletme niyetiyle yapılan kurşunlanmaya da beyaz tv taş attılar falan diye girip sonradan haaa kurşunlanmaymışa döndü olay. bunlar hep aynı kafa. tartışmayacaksın, bırakacaksın taraftarlığı insan canının üzerinde tutan akıl mertebesinden yoksun anlayışla hayatına devam edecek, muhtemelen de öyle ölecek.
Sosyal ağlarda paylaş

valequenta said:

olay fenerbahce ile ilgili olsa bile, ne olursa olsun silahli/silahsiz herhangi bir saldiri hic bir kosulda kabul edilemez de; sende orgut kurup, sike yapip milyonlarin hakkini yemeyeceksin arkadas. ya da efendi efendi bjk gibi ben bunu haketmiyorum al kupami diyeceksin.

mehmet topal mı yapmış şikeyi. sen nasıl başarısız birisin ya ahaha
Sosyal ağlarda paylaş

cmrownz said:

S-H said:

abi beyinde hücre olmayınca öyle oluyor, boşver. 4 ay önceki takımı topluca katletme niyetiyle yapılan kurşunlanmaya da beyaz tv taş attılar falan diye girip sonradan haaa kurşunlanmaymışa döndü olay. bunlar hep aynı kafa. tartışmayacaksın, bırakacaksın taraftarlığı insan canının üzerinde tutan akıl mertebesinden yoksun anlayışla hayatına devam edecek, muhtemelen de öyle ölecek.

evet gerçekten de akpli dolu paticik.

it is known
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...