Darestan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 zırhlı araç sorusu gayet makul, nerde görülmüş futbolcunun zırhlı araçla gezdiği? bu sorunun gittiği yer topal ne karıştırmış zırhlı araç kullanıyor değil illa ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 rize olayından sonra korkup almıştır belki zırhlı araç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 zirhli arac ne olm tank olmasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Adam ister tankla gezer ister Zırhlı araçla nerde görülmüş nasıl bir mantık. Bu mantıkla herkes aynı olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 takım otobüsüne silahlı saldırı düzenlendiği, otobüs şoförünün neredeyse öldürüldüğü ülkede futbolcuysan eğer, tankla bile dolaşabilirsin dışarıda. yadırgamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 O arabada zaten kurşun geçirmez cam olmasa şaşardım da, onu sorgulayanlar da apayrı bir havada herhalde, cam kurşun geçirmez olunca olay normal geldi adamlara. O cam olmasaydı birinin ölebileceğinin farkındasınız değil mi? Mehmet Topal'a ve Uygar Mert Zeybek'e de geçmiş olsun. Bu saldırılardan sonra fenerbahçe herhalde her oyuncusunda özel güüvenlik tutacak herhalde birini kaybetmemek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 bu rize olayında ki adamlar hala bulunamadı dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 hangi rize olayı????!!1112123 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 http://www.milliyet.com.tr/fenerbahce-ye-silahli-saldiri--fenerbahce-2039066-skorerhaber/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 kinaye diyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 adam fenerbahcede futbolcu diye olayi nasil da hemen fenerbahceye yonelik saldiriya cekip bu isten de nemalanmaya calisiyorlar. kalitesizlik kokuyor hala akillanmadilar bu yuzden fb vs rest diye muhabbet var hala ayni tas ayni hamam. olay fenerbahce ile ilgili olsa bile, ne olursa olsun silahli/silahsiz herhangi bir saldiri hic bir kosulda kabul edilemez de; sende orgut kurup, sike yapip milyonlarin hakkini yemeyeceksin arkadas. ya da efendi efendi bjk gibi ben bunu haketmiyorum al kupami diyeceksin. ben fb ile baglantili bir olay oldugunu dusunmuyorum, yakinda cikar ortaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 adam fbye sikeci dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 bjkeyede adam ol alirlar akilini dedi. tek mesajda yapti bunlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 4 ay öncesi otobüsü kurşunlamış, bugün bireysel olarak futbolcusu kurşunlanıyor ama olayı fenerbahçe'ye yönelik saldırı olarak düşünmememiz gerekiyormuş. herhangi bir sıfat takmaya dilim varmıyor, üzüldüm, ülkemizde malesef böyle insanlar yaşıyor işte, akp sayfalarındaki yorumları okumuş gibi hissettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 tutmayın kucuk oldboyzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 yok aslinda galatasaraya baglayalim bence. hafta sonu otobus taslandi, bu hafta eski futbolcusuna silah sikiliyor. akp zihniyeti fener zihniyetiyle cok paralel son senelerde. hic oralara girme bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Rangerover falan sanırım, belki aracı kıskanan itin tekidir yani futbolcudan bağımsız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 mercedes g serisi değil mi o ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 S-H said: 4 ay öncesi otobüsü kurşunlamış, bugün bireysel olarak futbolcusu kurşunlanıyor ama olayı fenerbahçe'ye yönelik saldırı olarak düşünmememiz gerekiyormuş. herhangi bir sıfat takmaya dilim varmıyor, üzüldüm, ülkemizde malesef böyle insanlar yaşıyor işte, akp sayfalarındaki yorumları okumuş gibi hissettim. abi beyinde hücre olmayınca öyle oluyor, boşver. 4 ay önceki takımı topluca katletme niyetiyle yapılan kurşunlanmaya da beyaz tv taş attılar falan diye girip sonradan haaa kurşunlanmaymışa döndü olay. bunlar hep aynı kafa. tartışmayacaksın, bırakacaksın taraftarlığı insan canının üzerinde tutan akıl mertebesinden yoksun anlayışla hayatına devam edecek, muhtemelen de öyle ölecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 katletme amacı sfkg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 takım otobüsünün viyadük üzerinde şöförünü öldürmeye yönelik sıkılan silaha ne diycez? şöför ve mafya arasındaki hesaplaşma mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 beyaz tv den sonrasini okumadim. kimlerle tartistigimiz belli oldu sdfhsj. eyv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 valequenta said: beyaz tv den sonrasini okumadim. kimlerle tartistigimiz belli oldu sdfhsj. eyv. senin beyin yetmez koç, ikile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 valequenta said: olay fenerbahce ile ilgili olsa bile, ne olursa olsun silahli/silahsiz herhangi bir saldiri hic bir kosulda kabul edilemez de; sende orgut kurup, sike yapip milyonlarin hakkini yemeyeceksin arkadas. ya da efendi efendi bjk gibi ben bunu haketmiyorum al kupami diyeceksin. mehmet topal mı yapmış şikeyi. sen nasıl başarısız birisin ya ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 cmrownz said: S-H said: 4 ay öncesi otobüsü kurşunlamış, bugün bireysel olarak futbolcusu kurşunlanıyor ama olayı fenerbahçe'ye yönelik saldırı olarak düşünmememiz gerekiyormuş. herhangi bir sıfat takmaya dilim varmıyor, üzüldüm, ülkemizde malesef böyle insanlar yaşıyor işte, akp sayfalarındaki yorumları okumuş gibi hissettim. abi beyinde hücre olmayınca öyle oluyor, boşver. 4 ay önceki takımı topluca katletme niyetiyle yapılan kurşunlanmaya da beyaz tv taş attılar falan diye girip sonradan haaa kurşunlanmaymışa döndü olay. bunlar hep aynı kafa. tartışmayacaksın, bırakacaksın taraftarlığı insan canının üzerinde tutan akıl mertebesinden yoksun anlayışla hayatına devam edecek, muhtemelen de öyle ölecek. evet gerçekten de akpli dolu paticik. it is known Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar