sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Gecenin 2sinde bacak hizasında olan kasaya ice tea dökmeyi becerdim, pek fazla dökülmedi ama boarda, ekran kartına ve güç kaynağına temas var. Ben zaten müdahale edemeden pc kendini kapattı bir nevi acil durum gibi. Temizlik sonrasında hdmi çıkışlı ekranıma görüntü gelmiyordu biraz kurcaladıktan sonra bios ekranı geldi. Biraz zaman geçtikten işletim sistemi açıldı ancak sonrasında pc kendini kapattı. Daha sonrasında yine bios geldi ancak dikkat ettiğim ssd'yi görmüyordu. Fazla uğraşmadım sabah uyandığımda durum aynıydı. SSD ve Ekran kartını ofise getirdim kendi pcmde kontrol ettim boot da oluyordu ekran kartıda çalışıyordu. Sanırım sorun ana kartta biraz araştırdım iyice temizle ve kurula şansına artık ama büyük bir ihtimal bozulmuştur diyen var. Onun haricinde varmı tavsiyesi olan yada tamir olurmu bu olursa ne kadar sağlıklı olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 abi tam temizlemeden bence ısrarla denemeye devam etmeseydin ya, iyice temizlemekten başka şansın yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Ays ti laytsa bir ihtimal iyi bir kurulama ardından kurtulabilir şekerliyse gg zaten. Fön makinasıyla kurula iyice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 ggnore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 şeftali mi limon mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 şeftali :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Açılmayınca niye inat etmişsin abi bıraksana kurusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Bu üstünde de fan yeri olan kasalardan kullaniyorsun di mi, bende alirken aklima gelmisti kesin bira dökerim unuturum diye keza döktümde devirip ama şansıma icine cok az geldi oda ekran kartinin plastik kismina. Ustune kitap fln koy genis bir dergi vs boyle kazalar mumkun :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Nestea ise sansin yok, ice tea ise olabilir. Bi de inatla acmaya calisman gercekten cok iyi olmus. Marie clairedeki her 3 ayda 1 cikan "erkeginize sert davranin" bolumunu mu okudun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 limon olsaydi belki bir sansin vardi..seftalide .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Limonda olmaz asitli şeftalide tüy yapar gg wp :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 ya sanırım en iyisi kasayı masanın üstüne koymak. ben de bişiler dökmüştüm de kasanın içine girmeden kurtardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 1993 ten beri pc kullanıyorum klavyeye bile bisey dokmedim (kıl tuy bıyık haric) nasıl beceriyorsunuz dicem de aksama cars diye alkollu birsey dokerim diye tırsmıyor da degilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 zaten açmaya temizledikten sonra denedim, kasada aynen üzerinde kocaman fan var oradan girdi zaten, artık fixledikten sonra yada board değiştikten sonra duvarın dibine falan atacam kasayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 pirinec yatır kasayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 yanına azcık eti burçak koy iyi gidiyo icetea ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 sleepingdeath said: şeftali :( ahahah gg no rmk. git anakart al kendine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Offf yabış yabış olmuştur o anakart şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 kasaya bir bardak ice tea vermedim yahu bi kaç damla temas var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 şekerli sıvı gg. acilen seyretilmiş alkolle temizlemediysen no rmk şimdi düzelse bile zamanla korozyondan gider diye düşünüyorum. baltalı balta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 alkol diyinci simdi jonny walker falan kullanir silerken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 kasanın üzerine bir bardak soğuk su dök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 niye soguk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 yok soğuk suyu içtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 aldım boardı elime garantisi devam ediyormuş ama ne olur sizce garantiye göndersem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar