liberal Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Masanın kenarında şöyle bir bölüm var http://i.imgur.com/85iqpWs.jpg nasıl çıkarılır/kesilir? yüklenip kırayım diyorum da komple masa kırılacak gibi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 masaya temas ettiği noktaya keserle girip kanırtacan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 vidalarını sök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 olursa dalayım tabi. noob sorusu olacak da nasıl tutturuyorlar bunları? parmağım kadar vida takılı kamasın masaya. hatta takılı olduğu yerden yarık açmasın sonra? edit: vidası falan yok hiç. nasıl tutturdular bi fikrim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Kafanı altına uzat, orada L şeklinde bağlantı noktaları olabilir, belki de kör tapalar vardır sen farketmiyorsundur (sen de körsen). Ya da alttan çiviyle çakmışlardır. Bir ihtimal tutkalla da sabitlemiş olabilirler diyeceğim de, o zaman hiç bir şey taşımazdı. Ha bir de hayatımda hiç görmedim gerçi de, bunlar sunta üzerine kaplama ya, belki kaplamadan önce çivilemişlerdir, üzerine kaplama yapmışlardır. Ama sanmıyorum, ömrümün bayağı uzun bir kısmında möble söküp taktım, hiç karşılaşmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 http://www.kendinyapsitesi.com/rsm/kendinyap/2CT0BL6P/090K15G1MY4SDYP.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Sunta lam o, tutkalla sikmislardir en fazla arkadan civi tabancasiyla civi atmislardir. Iskarpelayla gir kenardan kanirt. Ama masanin dengesini o parca sagliyo olabilir, ayrilmasin bacaklardan dikkat et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Çekiçle vur direkt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 cikartip masaya vur dusmesse o parca sorun sende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Kenardan ince uçlu kuvvetli bişeyle kanırtcaksın, veya kıl testere gibi birşeyle kenara olabildiğince yakın keserek ilerleyeceksin. Testere işine girersen vida veya ahşap bağlantı parçalarına denk gelirsin muhtemelen, orda duruma göre karar verirsin nasıl sökceğine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 tamamdır gencler hallettim. tornavidayı sokup çekiçle yardırdım ayrılana kadar sonra çeke çeke cıkarttım. masanın içine 2 önden 2 yandan parmak uzunluğunda demir parçası gömmüşler. tahtayı da demirlere oturtmuşlar. tutkal falan yoktu. @deadwoll ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 üşenme abi son halinin resmini koy. o kadar yardım aldın hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 bu ve tutkal olabilir, direk uc taraftan cekicle yavas yavas vurarak kanirt cikart, ama esh'in dedigi gibi dengeyi o parca sagliyosa onu cikarirsan götu basi oynayabilir masanin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 çıkartmış abi okusana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 elesso said: üşenme abi son halinin resmini koy. o kadar yardım aldın hehe söktüğümü attım ya. saman olduğu için sökülen yerlerden 1 tl büyüklüğünde kaplama çıktı ama sıkıntı değil. kasayı koymak icin sökmüştüm. yardım için eyvallah tabi. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Fistan said: çıkartmış abi okusana mesaj penceresini uzun sure acik unuttum sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar