Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tahtayı kesme/çıkarma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
olursa dalayım tabi.

noob sorusu olacak da nasıl tutturuyorlar bunları? parmağım kadar vida takılı kamasın masaya. hatta takılı olduğu yerden yarık açmasın sonra?

edit: vidası falan yok hiç. nasıl tutturdular bi fikrim yok.
Mesaj tarihi:
Kafanı altına uzat, orada L şeklinde bağlantı noktaları olabilir, belki de kör tapalar vardır sen farketmiyorsundur (sen de körsen). Ya da alttan çiviyle çakmışlardır. Bir ihtimal tutkalla da sabitlemiş olabilirler diyeceğim de, o zaman hiç bir şey taşımazdı.

Ha bir de hayatımda hiç görmedim gerçi de, bunlar sunta üzerine kaplama ya, belki kaplamadan önce çivilemişlerdir, üzerine kaplama yapmışlardır. Ama sanmıyorum, ömrümün bayağı uzun bir kısmında möble söküp taktım, hiç karşılaşmadım.
Mesaj tarihi:
Sunta lam o, tutkalla sikmislardir en fazla arkadan civi tabancasiyla civi atmislardir.

Iskarpelayla gir kenardan kanirt.

Ama masanin dengesini o parca sagliyo olabilir, ayrilmasin bacaklardan dikkat et
Mesaj tarihi:
Kenardan ince uçlu kuvvetli bişeyle kanırtcaksın, veya kıl testere gibi birşeyle kenara olabildiğince yakın keserek ilerleyeceksin. Testere işine girersen vida veya ahşap bağlantı parçalarına denk gelirsin muhtemelen, orda duruma göre karar verirsin nasıl sökceğine.
Mesaj tarihi:
tamamdır gencler hallettim. tornavidayı sokup çekiçle yardırdım ayrılana kadar sonra çeke çeke cıkarttım.

masanın içine 2 önden 2 yandan parmak uzunluğunda demir parçası gömmüşler. tahtayı da demirlere oturtmuşlar. tutkal falan yoktu.

@deadwoll ahah
Mesaj tarihi:

bu ve tutkal olabilir, direk uc taraftan cekicle yavas yavas vurarak kanirt cikart, ama esh'in dedigi gibi dengeyi o parca sagliyosa onu cikarirsan götu basi oynayabilir masanin
Mesaj tarihi:
elesso said:

üşenme abi son halinin resmini koy.

o kadar yardım aldın hehe

söktüğümü attım ya. saman olduğu için sökülen yerlerden 1 tl büyüklüğünde kaplama çıktı ama sıkıntı değil. kasayı koymak icin sökmüştüm.

yardım için eyvallah tabi. (tu)
  • Yeni Oluştur...