gokkkan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Temel kamyonuyla yolda giderken kırmızı ışık yanar ve frene basar. Kamyon durmaz önünde giden son model BMW'ye çarpar. Temel hemen atlar, şöföre yalvarır: "Aman abi affet, sen zengin adamsın, seni etkilemez,ama ben ömür boyu çalıssam ödeyemem." Adam Temel'e acır ve affeder.Yollarına devam ederler. İleride yine kırmızı ışık yanar. Temel kamyonu yine durduramaz. BMW'yi hurdaya çevirir. Yine atlayıp yalvarmaya başlar: "Aman abi, benim çocuklarım var, affet. Zaten arabana çarpmıştım, hasar biraz daha büyüdü sadece." Adam: 'Tamam, gözüme görünme, bas git.' der. Yollarına devam ederler. Yine kırmızı ışık yanar. Temel BMW'ye yine gömer. Bu sefer kafasını camdan çıkarıp, bağırır: "Benim abi benim,devam et."
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 lol güselmis de keske fikra topiginin içine yazsaydin simdi baslarlar söylenmeye..[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe..
Desolator Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 haha güselmiş :D[signature][hline] [b]DeSo[b] Was Here!!!
Teddy Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Hoş ama o kadar da iddalı deilmiş...[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 eheh güzelmiş gerçekten..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum
UltraPsycho Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 iddialı 5 oscara aday[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir! Member of AAL'05
Granader Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 hehe harbi hoşmuş[signature][hline]Thrust is a weakness...
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 güzel ama iddalı değil[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
MagicGladiator Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 ya bunları ben bi yerde okudum her fikra topici actıgınızda bu fıkrayı okudum diyorum ama nerde :)[signature][hline] Sözlük |~| Mail |~| Msn |~| Icq |~| Info Derslerime Agırlık Veriyorum. Ben Onların Degil Onlar Benim Altımda Eziliyor Anteplinin Oğluyum Kurşun Yerim Laf Yemem
MagicGladiator Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Kaza yerinin etrafını önce polis kordonu sonra da büyük bir meraklı kalabalığı çevirmişti.. Gazetesine,iyi bir kaza fotoğrafı yetiştirmek isteyen uyanık foto muhabiri çemberleri aşamayınca "Yol verin.. Yol verin.. Ben kaza kurbanının oğluyum" diye bağırmağa başladı. Kenara çekilip yol verdiler.. Foto muhabiri yaklaştı. Arabanın önünde bir eşek yatıyordu. :-))))[signature][hline] Sözlük |~| Mail |~| Msn |~| Icq |~| Info Derslerime Agırlık Veriyorum. Ben Onların Degil Onlar Benim Altımda Eziliyor Anteplinin Oğluyum Kurşun Yerim Laf Yemem
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 heheheheheheheheheheh sprr...[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe..
MagicGladiator Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Size bir soru.. Anne çocuğundan 21 yaş büyük. 6 yıl sonra anne çocuğundan 5 kat daha yaşlı olacak. Soru: Baba nerede? Soru saçma mı?.. Hayır.. Mantıklı ve matematiksel bir çözüm var. Altta yazdım.. Ama hemen bakmayın.. Biraz düşünün. Gerekirse kağıt kalem kullanın.. [spo1=Çözüm ->]Annenin yaşı = Çocuğun yaşı+21 Annenin Yaşı+6 = 5 (Çocuğun Yaşı+6) Bu iki denklem çözülürse çocuğun yaşı - 3/4 yıl çıkar. -3/4 yıl ne demek.. Eksi 9 ay.. Çocuk eksi dokuz aylık ise baba şu anda annenin üstündedir..[/spo] [signature][hline] Sözlük |~| Mail |~| Msn |~| Icq |~| Info Derslerime Agırlık Veriyorum. Ben Onların Degil Onlar Benim Altımda Eziliyor Anteplinin Oğluyum Kurşun Yerim Laf Yemem [Bu mesaj eraygnr tarafından 25 Ocak 2005 23:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 lol....[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe..
Maedhros Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 ohahaohao sonuncusu güzelmiş =)[signature][hline]msn/mail|mail|icq Life consists of segments and vertices.
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Fıkraya öldüm =)[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
MartinLGore Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 said: eraygnr, 25 Ocak 2005 23:10 tarihinde demiş ki: Size bir soru.. Anne çocuğundan 21 yaş büyük. 6 yıl sonra anne çocuğundan 5 kat daha yaşlı olacak. Soru: Baba nerede? Soru saçma mı?.. Hayır.. Mantıklı ve matematiksel bir çözüm var. Altta yazdım.. Ama hemen bakmayın.. Biraz düşünün. Gerekirse kağıt kalem kullanın.. [spo1=Çözüm ->]Annenin yaşı = Çocuğun yaşı+21 Annenin Yaşı+6 = 5 (Çocuğun Yaşı+6) Bu iki denklem çözülürse çocuğun yaşı - 3/4 yıl çıkar. -3/4 yıl ne demek.. Eksi 9 ay.. Çocuk eksi dokuz aylık ise baba şu anda annenin üstündedir..[/spo] Hayır yanlış cevap. Daha 10 gün olacağı için adam, nasıl hanımı punduna getiririm de şu çocuk hevesinden vazgeçiririm düşüncesindedir.. (bkz: boyle soruya boyle cevap)[signature][hline]AAL'05 Birine nah çektiğinde, diğer 4 parmağınında seni işaret ettiğini unutma! Hatta iki elle çekersen 8 parmak falan oluyo. Keşke ayaklarımızlada nah çekebilseydik.
duende Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 imzana fıkraya ve probleme toplucak hasta oldum[signature][hline]jolene please dont take my man even though you can
Bone Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 said: Doo_m, 25 Ocak 2005 22:42 tarihinde demiş ki: keske fikra topiginin içine yazsaydin simdi baslarlar söylenmeye.. bu da yeni moda söylenme tekniği sanırım?
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 çok gusel fıkra :D[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J] Only Cla.Jackal.
Obscura Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 hafif bi gülümseme oluştu bende sadece :)[signature][hline]sheref, 20 Ocak 2005 02:34 tarihinde demiş ki: seviştik sonra konuyu kapatıp arkadaşlığa devam ettik tabi eskisi gibi olmadı illaki...
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 onceden ark annatmıstı.[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D
Öne çıkan mesajlar