maxigenous Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Soru net. wp10'un ne zaman sunulacak bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h2s Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 2015 kasım'da piyasaya sürüleceğini okumuştum.O da yurt dışında.Türkiye'ye gelişi 2016 başlarını bulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 preview versiyonu geldi, indirdim wifi calismiyo shdfjsdhfkjsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 kasim buyuk ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 telefonun kendi update'iyle gelmeden sakın preview, developer beta hede hodo kurmayın dışardan. ben de wp10 kurduydum sim password girişi bozuktu başka telefonda passwordu kaldırdım da anca öyle telefon açıldı asdfgjh. bi de sürünüyodu resmen 10 kat yavaş şu ankinden. gerçi ilk çıktığı haftaydı, şimdi az adam etmişlerdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Gelişme var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 benim bilgisayara gelmedi daha. gelmeden de kurmayayım dedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Bi türlü gelemedi yalnız 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 web sitesinde pek yakında diyor ve 2015 içinde olacak diyor. Aralık olur o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 en eski hangi modellere geliyormuş abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 http://wmpoweruser.com/new-lumia-950-factory-cad-render-gets-taken-for-a-spin-in-3d-video/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 sarja dokanmasın da cok da lazım degil su an bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Yeni bir telefon alasım var, çok fazla app kullanmıyorum ve bugüne kadar aman allahım bu app wp de yok ne yapacağım dediğim olmadı. Ancak 920'den upgrade yaparken hala wp de kalmalı mıyım diye düşünüyorum. WP 10'i beklemek ve WP'de kalmak ne kadar anlamlı bilemiyorum. Çok keyifli kullandım bugüne kadar, ama app support olsa fena olmaz diye düşünüyorum. TLDR; genel olarak Droid veya IOS'e geçsem mi diye bir de buraya sorayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 benim gönlüm w10 telefondan almaktan yana ama store BİR REZALET. hani ben app kullanmıyorum demeyin, browser yok lan çalışan! en iyisinin bile çoğu noktada fonksiyonları çalışması gerektiği gibi çalışmıyor. store'a çözüm gelmeden windows phone baya saçma geliyor. iş için kullandığım proje yönetimidir, toollardır bunların hiçbirinin windows için app'si olmaması cabası yani. store u çözsünler, aynı gün patlatıcam windows phone. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 abi pc de windows ne kdar dandirikse cok acaip bi sekilde tlf da o kadar iyi o yuzden ben pili hepten bitirene kadar lumiadan vazgecmicem w10 gelsin gelmesin boyle f/p tlf u gormedim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 pc windowsta nasıl dandirik lan, pc dediğin windows zaten hahaha browser çalışmıyor abi, nasıl iyi diyebiliyorsunuz anlamıyorum. android'de google canavar gibi çalışıyor. wphone'da 5 browser denedim, 1 tanesi düzgün çalışmıyor. sayfalarda kaymalar, tıkladığında tepki vermemesi, form doldurmalarda sıkıntılar. GANİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 soyle dandirik pc de aynı laptop win7 ultimate ile 1.5dk da fln acilirken ubuntu ile ac dedigimde 18 sn de aciliyor. mavi ekrana fln girmiyorum hic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 açılış süresi ile ölçümleme abi koca işletim sistemini. eğer senin için önemliyse, ssd al, işletim sistemini kur, w10 kur, 6 sn'de açılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Kimseden cevap gelmemiş orjinal soruya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 kimse bilmiyor çünkü daha geçen hafta mailing geldi YAKINDA DOSTLAR diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Yakinda da yeni flagshiple cikaracaklar. Quad hd li falan 5.7 bi alet yapmislar, fena degil. Yalniz bizim kiz da sikayetciydi browserlardan, olmuyo falan diyodu, tasak geciyodum sen yapamiyosundur diye. Ama en guclu olmasi gereken yerde patlamis telefon. Store kotu cunku kimse kodlamiyo bisi. Sikik somuk aplikasyon dolu. Amk facebook un ortagi microsoft hala facebook beta lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Esh said: Yalniz bizim kiz da sikayetciydi browserlardan, olmuyo falan diyodu, tasak geciyodum sen yapamiyosundur diye. aynı senaryoyu defalarca yaşadık, sonunda yargıladı on spot hahaha. bir şeylere bakacaktık, bildiğin bakılmıyor lan. browser'ı düzgün çalışmayan smart phone mu olur. google'da aradım ettim falan, en iyi dediklerini çektim, hepsi aynı ve sorunlu. nonstandard zaten. meh yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Umarim win10 edge i duzgun calisiyodur. Bi de ilk asamada eski 920 lere falan gwlmeyecek sanirim. Gelene kadar da 6s e gecmis oluruz zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 gelirse ekime diyolardi nooldu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 6 ekimde sunum var ekim sonunda da gelecek diyorlar. yalnız fiyatlar baya uçuk olabilir. xbox ta yaptıkları gibi bir ton aksesuar u direkt verip (continuum gibi) fiyatı ona göre yapabilirler. ben de bekliyorum bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar