Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Windows Phone 10 Ne Zaman?


maxigenous

Öne çıkan mesajlar

telefonun kendi update'iyle gelmeden sakın preview, developer beta hede hodo kurmayın dışardan. ben de wp10 kurduydum sim password girişi bozuktu başka telefonda passwordu kaldırdım da anca öyle telefon açıldı asdfgjh. bi de sürünüyodu resmen 10 kat yavaş şu ankinden. gerçi ilk çıktığı haftaydı, şimdi az adam etmişlerdir
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
Yeni bir telefon alasım var, çok fazla app kullanmıyorum ve bugüne kadar aman allahım bu app wp de yok ne yapacağım dediğim olmadı. Ancak 920'den upgrade yaparken hala wp de kalmalı mıyım diye düşünüyorum. WP 10'i beklemek ve WP'de kalmak ne kadar anlamlı bilemiyorum. Çok keyifli kullandım bugüne kadar, ama app support olsa fena olmaz diye düşünüyorum.

TLDR; genel olarak Droid veya IOS'e geçsem mi diye bir de buraya sorayım dedim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

benim gönlüm w10 telefondan almaktan yana ama store BİR REZALET. hani ben app kullanmıyorum demeyin, browser yok lan çalışan! en iyisinin bile çoğu noktada fonksiyonları çalışması gerektiği gibi çalışmıyor. store'a çözüm gelmeden windows phone baya saçma geliyor. iş için kullandığım proje yönetimidir, toollardır bunların hiçbirinin windows için app'si olmaması cabası yani. store u çözsünler, aynı gün patlatıcam windows phone.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

pc windowsta nasıl dandirik lan, pc dediğin windows zaten hahaha

browser çalışmıyor abi, nasıl iyi diyebiliyorsunuz anlamıyorum. android'de google canavar gibi çalışıyor. wphone'da 5 browser denedim, 1 tanesi düzgün çalışmıyor. sayfalarda kaymalar, tıkladığında tepki vermemesi, form doldurmalarda sıkıntılar. GANİ.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yakinda da yeni flagshiple cikaracaklar.

Quad hd li falan 5.7 bi alet yapmislar, fena degil.

Yalniz bizim kiz da sikayetciydi browserlardan, olmuyo falan diyodu, tasak geciyodum sen yapamiyosundur diye. Ama en guclu olmasi gereken yerde patlamis telefon.

Store kotu cunku kimse kodlamiyo bisi. Sikik somuk aplikasyon dolu. Amk facebook un ortagi microsoft hala facebook beta lan
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:


Yalniz bizim kiz da sikayetciydi browserlardan, olmuyo falan diyodu, tasak geciyodum sen yapamiyosundur diye.


aynı senaryoyu defalarca yaşadık, sonunda yargıladı on spot hahaha. bir şeylere bakacaktık, bildiğin bakılmıyor lan. browser'ı düzgün çalışmayan smart phone mu olur. google'da aradım ettim falan, en iyi dediklerini çektim, hepsi aynı ve sorunlu. nonstandard zaten. meh yani.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...