Auril Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 yaaa zor aldım ağzından bizimkinin yavruyu baya fırça yedi pıstı ama ağzı kulaklarında kapı önünde bekliyor puşt resmen düşman kediye http://i.imgur.com/jTqp5R6.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 bizim bahçeye de yavruladı. Sağolsunlar pire bastırdılar her yeri. Hem belediye hem biz ilaçlattık da geçti. O kediler şimdi mahallede fink atıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 kedi köpek bit piresi insana bulaşmaz hayvanları ilaçlasanız kurtulursunuz problem diil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 yok, baya bi üstüme başıma gelmişti. İlaçlattık kurtulduk tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 benim it yiyecek bunları diye bahçeye salamıyorum hayvanı bnm problem bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 ShadowFax said: yok, baya bi üstüme başıma gelmişti. İlaçlattık kurtulduk tabi. ölür onlar kısa sürede fazla evham yapmışsın saçına başına bile gelse çok yaşamaz onlar ha yumurtaları kist yapar yutarsan, tek problem o zaten evcil hayvanların dış parazit tedavisi de o yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 abi yaparım tabi evham :) evde üstümden başımdan bi şeyler zıplıyordu. evi + bahçeyi ilaçlattım geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Auril said: Lectre said: Ankarada olsan en beyazını alırdım yanıma :) bi tane simsiyah var duman gibi olcak yaşarsa onu verelim :D ankaraya nasıl gelecek abi kıyamam ben o hayvana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Bizim bahçede 5 yavru vardı. Annesi yaklaşık 1 aylık iken bırakıp gitti. 2 aydır besliyorum. 2 tanesini köpekler öldürdü. 3 tane kaldı. Her gece köpek geldi mi balkondan taş yağmuruna tutuyorum. Yavrular da saklanmayı öğrendi artık. Köpeklere pek güvenme. Kedi yavrusu gördüler mi boğuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Auril said: kedi köpek bit piresi insana bulaşmaz hayvanları ilaçlasanız kurtulursunuz problem diil Benim 5 dk'da heralde 20-30 yerden ısırmışlardı bacaklarımı.Sinek gibi olsa keşke bir kaşınıyordu offf ellemesen bile su topladı hepsi patlatıyosun yine toplanıyor.Öyle fenaydı şerefsizler. (yavru kedi vakasıydı bu da) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 bulaşmaz diye bi şey yok ya, kedideki pire sorununu çözmedikçe ayak bileklerinden başlar yemeye öyle devam eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 neler olmus ben yokken: Gozleri annesi yalayıp acabilir. henuz iltihabi bir sey mi anlamak için erken. (bunu yazdıgımda resimleri gormemistim. halen kapalıysa evet sorun var) kopeginin tepkisinden emin degilsen uzat tutmaya bir süre devam et. yavrular 6-8 haftadan once kendisinden kacabilecek durumda degiller. anne dondugunde yavruları bulamazsa oldu varsayarak geri gelmeyebilir. ayrıca kopek ortada oldugu surece de yavrulara gelmeyecektir. Terkederse ayvayı yedin. ilk 4 hafta kedileri yerinden kıpırdatmamaya calısır. sonra teker teker yeni buldugu guvenli bir yere tasımaya baslayacaktır. yani muhtemelen başına kalmadı bunlar, merak etme. (resimleri gorunce not: muhtemelen senin bahce zaten ilk taşıdıgı yer olmus :P) eger anne kopekten ciddi korktu ise ve uzun sure ortada gozukmezse sana veteriner yolları gozuktu. ozel karısım ile beslemen ve kişisel bakıma baslaman gerekecek. gaz cıkartması falan, baya yorucu iştir bu arada. (not resimleri gormemiştim, bunlar buyuk. bakması kolay. kitten mamaya baslar bunlar) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 ayrıca kedilere fazla elleme. o koku moku olayı biraz hikaye. ancak anne kedi tanıyamadığı ya da sorunlu zannettigi yavruyu direk atar digerlerinin yanından, olume terkeder. o gercek. ihtimal ufak da olsa risk alma. sonra ugrasırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Auril said: http://i.imgur.com/UBowA1L.jpg hmmm bunlar yeni dogmus degil bu arada. senin oraya teker teker tasımıs muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Sanirim tasindilar Dun bakindim ses seda yoktu göremedim de etrafta Anneye sut koymustum bir kaba onu tertemiz yapmislar Gene sut koydum ayni yere Bakalim bir kesfe cikicam yarin gunduz gozuyle ama anne korkusundan tasimis herhalde yavrulari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Masticore said: Auril said: kedi köpek bit piresi insana bulaşmaz hayvanları ilaçlasanız kurtulursunuz problem diil Benim 5 dk'da heralde 20-30 yerden ısırmışlardı bacaklarımı.Sinek gibi olsa keşke bir kaşınıyordu offf ellemesen bile su topladı hepsi patlatıyosun yine toplanıyor.Öyle fenaydı şerefsizler. (yavru kedi vakasıydı bu da) ilginc. genelde kedi biti kedinin dışında bir yerde yasayamıyor. hele insanda hemen hiç durmazlar. en geç bir iki saat icinde seni terkeder. ısırdığı yerde kucuk kırmızı spotlar yapabilir, ancak senden beslenemedigini anladığında terkeder. kabarcık, aşırı kaşıntı vs varsa bu daha cok alerjen olduğunu gosteriyor ki o zaman iş baya zor. gitmiyor ve surekli ısırıyorlarsa burada sorun daha cok yaşadığınız yere yerleşmesi gibi duruyor pirenin. hayvanın dış paraziti de çok etkili olmamış, iş uzamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 zaten 5dk icinde oldu ne olduysa, kedi sokak kedisiydi. İnsan vucudunda barınmıyorlar. Bende vucut acayip reaksiyon gösteriyor evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar