Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bahçeme kedi yavrulamış

Auril

Öne çıkan mesajlar

ShadowFax said:

yok, baya bi üstüme başıma gelmişti. İlaçlattık kurtulduk tabi.

ölür onlar kısa sürede
fazla evham yapmışsın

saçına başına bile gelse çok yaşamaz onlar

ha yumurtaları kist yapar yutarsan, tek problem o
zaten evcil hayvanların dış parazit tedavisi de o yüzden
Sosyal ağlarda paylaş

Auril said:

kedi köpek bit piresi insana bulaşmaz

hayvanları ilaçlasanız kurtulursunuz

problem diil

Benim 5 dk'da heralde 20-30 yerden ısırmışlardı bacaklarımı.Sinek gibi olsa keşke bir kaşınıyordu offf ellemesen bile su topladı hepsi patlatıyosun yine toplanıyor.Öyle fenaydı şerefsizler. (yavru kedi vakasıydı bu da)
Sosyal ağlarda paylaş

neler olmus ben yokken:

Gozleri annesi yalayıp acabilir. henuz iltihabi bir sey mi anlamak için erken. (bunu yazdıgımda resimleri gormemistim. halen kapalıysa evet sorun var)

kopeginin tepkisinden emin degilsen uzat tutmaya bir süre devam et. yavrular 6-8 haftadan once kendisinden kacabilecek durumda degiller.

anne dondugunde yavruları bulamazsa oldu varsayarak geri gelmeyebilir. ayrıca kopek ortada oldugu surece de yavrulara gelmeyecektir. Terkederse ayvayı yedin.

ilk 4 hafta kedileri yerinden kıpırdatmamaya calısır. sonra teker teker yeni buldugu guvenli bir yere tasımaya baslayacaktır. yani muhtemelen başına kalmadı bunlar, merak etme. (resimleri gorunce not: muhtemelen senin bahce zaten ilk taşıdıgı yer olmus :P)

eger anne kopekten ciddi korktu ise ve uzun sure ortada gozukmezse sana veteriner yolları gozuktu. ozel karısım ile beslemen ve kişisel bakıma baslaman gerekecek. gaz cıkartması falan, baya yorucu iştir bu arada. (not resimleri gormemiştim, bunlar buyuk. bakması kolay. kitten mamaya baslar bunlar)
Sosyal ağlarda paylaş

Masticore said:

Auril said:

kedi köpek bit piresi insana bulaşmaz

hayvanları ilaçlasanız kurtulursunuz

problem diil

Benim 5 dk'da heralde 20-30 yerden ısırmışlardı bacaklarımı.Sinek gibi olsa keşke bir kaşınıyordu offf ellemesen bile su topladı hepsi patlatıyosun yine toplanıyor.Öyle fenaydı şerefsizler. (yavru kedi vakasıydı bu da)

ilginc. genelde kedi biti kedinin dışında bir yerde yasayamıyor. hele insanda hemen hiç durmazlar. en geç bir iki saat icinde seni terkeder. ısırdığı yerde kucuk kırmızı spotlar yapabilir, ancak senden beslenemedigini anladığında terkeder. kabarcık, aşırı kaşıntı vs varsa bu daha cok alerjen olduğunu gosteriyor ki o zaman iş baya zor.

gitmiyor ve surekli ısırıyorlarsa burada sorun daha cok yaşadığınız yere yerleşmesi gibi duruyor pirenin. hayvanın dış paraziti de çok etkili olmamış, iş uzamış.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...