MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Önceden söyleyeyim hayli sızlanma içerir... Geçen vatandan samsung curved tv aldım 40" . Görüntü kalitesi içeriği falan hoşuma gitti Çok da kurcalamadan aldım. Fakat satan eleman dedi ki; alıp eve gidecekseniz kutuyla, samsungun kendi servisi açmalı kutuyu yoksa hasarlı ürün değiştirilmiyor. Dedim çabuk geliyorlar mı, şimdi ararsanız belki yetişebilirler bile dedi eleman. Saat de akşam 7 falan. Neyse akşam gezdim falan, eve vardığımda 10du saat, o saatte sesli kayıt sistemlerine randevu talebi bıraktım. Ertesi gün randevu vermeleri için telefon bekledim. Arayan soran yok. Zırt pırt şehir dışına çıkıyorum, en azından bir randevu tarihi versinler istiyorum, gelmeden 10dk önce aramasınlar. 2. Günün sabahı erkenden, direk müşteri hizmetlerine daldım. İşte vay efendim size hemen geri dönüş yapıcaz. Peki. Akşam 6 oldu ses seda yok. Aradım tekrar müşteri hizmetlerini işte size haber vericez. Ya diyorum haber falan değil, bana tarih verin. Yok arkadaşımız ilgileniyor size geri dönüş yapacağız. 3. gün de boş geçti. artık telefonları falan da açan yok. Ya televizyonu iade edeceğim, ya da açıp başlarım garantisine diyip tüketici mahkemesine falan dalacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Çok sinir. Şikayet var sitesine döşen bi önce bir kaç ta twit at, bakalım ses geliyor mu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 bana 1 gun sonra gelmislerdi. Uzuldum simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 şimdi daha komik oldu bakın. Samsung'un müşteri hizmetleri telefon numarasının veremediği desteği canlı destek (chat) tarafı verdi. adam direkman servis ismini, adresini ve spesifik telefon numarası verdi. Aradım, takip numarası sordu eleman, söyledim, pazartesi 9 dedi. Müşteri hizmetleri başından vermiş olsa şu numarayı sıkıntı olmayacak. şimdiye kurulmuş geçmiş olacaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 o tv'yi biz niye kuramıyoruz? Böyle aptallık olabilir mi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Abi kuruyosun da, 1:250.000 gibi bi ihtimalle uretim hatasi cikabilir. 'Ya cikarsa' yi engelleyip 98 liralik samsung hdmi kablosu satmak icin servis geliyo evine. Isi bilmeyen amcalar teyzelerden servis masrafi cikiyor boylece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aeny Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 direk servisin numarasını al onlardan rica et ben öyle yapmıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Esh said: Abi kuruyosun da, 1:250.000 gibi bi ihtimalle uretim hatasi cikabilir. 'Ya cikarsa' yi engelleyip 98 liralik samsung hdmi kablosu satmak icin servis geliyo evine. Isi bilmeyen amcalar teyzelerden servis masrafi cikiyor boylece Inan o üretim hatası çok daha yüksek O oran az kalmış illa çıkıyor bişiler ayda sonradan patlak veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Ben de dayanamadın; kendin kurmaya başladın sanıp sonuna kadar okudum. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 2015'e yakışmayan bir sistem hakkaten. ben alırken de aynı şeyi dediler, dedim bu adamların yeri nerede, leventte bir ara sokak. bagaja atıp kendim gittim, orada açıp garantiyi başlattılar. onu mu bekleyecem bi de evde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Ne beklicem diye kendim açıp kurmuştum lg tv yi. Gelen elemana dedim abi ben kurdum sen imzala git diye, imzaladi gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Abi gazlamayin ya, acicam çatlak matlak cikicak ekran sonra uğraş dur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 catlagi birak olu pixel filan cikarsa ya? iyice bak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 MrLevie said: Abi gazlamayin ya, acicam çatlak matlak cikicak ekran sonra uğraş dur Bana oyle oldu horoz logisticle gelmisti.(iddaa ediyorum turkiye'nin en hayvan calisanlarina sahip berbat kargo sirketi) sonra 1.5 ay mediamarkt ile ugrastim. Sonunda aldim parami. Sakin acma o yuzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Masticore said: MrLevie said: Abi gazlamayin ya, acicam çatlak matlak cikicak ekran sonra uğraş dur Bana oyle oldu horoz logisticle gelmisti.(iddaa ediyorum turkiye'nin en hayvan calisanlarina sahip berbat kargo sirketi) sonra 1.5 ay mediamarkt ile ugrastim. sıkıntı neydi tvde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Kasayi catlatmislar,vurup kargoda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Masticore said: Kasayi catlatmislar,vurup kargoda musterinin mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 ben samsun TV aldığımda böyle bir zorunluluktan haberim dahi olmadı. kurulumda yardıma ihtiyacınız olursa samsungun kartı bu diye verdiler iletişim bilgilerini o kadar. ucuz atlatmışım. ne salak sistemmiş lan. beşinci günün şafağında doğuya bak diye sistem mi olur. kutuyu biz açmadık değiştirmiyoruz da eminim çok legit bir argümandır tüketici mahkemesinde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 çok saçma bir uygulama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 1000 yıldır tv bağladığımız ara kabloyu "biz buna tv takmayız bununla kullanırsanız garanti dışı kalır" diye kabul etmeyip 50 kağıda ara kablo kakaladılar bize bi ara sdf. Meh, türkiye. Ama beyaz eşyaları çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Oha bu nasil calisma sistemi lan, TR'de musteri haklari mevzusu nezaman duzgun bi level'a gelicek acaba. Burda eve getirip acip kurup yardiriyoruz. 1 ay icinde de sorgusuz sualsiz iade hakkimiz var dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 musteriler, silkerim sizin verdiginiz hizmeti diyip urunu almamaya basladigi zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Ben de alengirli bir samsung modeli alıp "yerim lan servisi " diye eşimin tüm "yapma, kendin kurmaya çalışma " dirdirina aldırmadan 1 saat 15 dakikada falan kurmuştum tvnu. O geldi aklıma. Aferin bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Servis 1 saat 15 dk'dan daha önce gelirmiş arasaymışın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 aquila said: musteriler, silkerim sizin verdiginiz hizmeti diyip urunu almamaya basladigi zaman. olm turkiyedeki tuketim cilginligi ve "45347 liraya aldik bak yeni, cok guzel göstertiyo" görgusuzluk kulturu gecmedikce zor o is Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar