roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 şimdi hep fitness'a mal gibi pamuklu spor tişörtlerle gidiyordum. adidas nayk tişörtlere falan da para tuzağı gözüyle bakıyordum ki gaza gelip adidas climacool tişört + şort aldım. hayatım değişti. inanılmaz bir şey. koşuyorsun terliyorsun sonra geçiyor. öyle yapışmıyor üzerine. gerçekten muhteşem. kesinlikle tavsiye ederim, DEĞİYOR. şimdi üzerime yapışan tek şey iç çamaşırım. bildiğin brief boxer ile gidiyorum ve pişik olacağım. neyse. bu aldığım şortu direkt iç çamaşırı giymeden giyeyim desem, bu sefer bayaa sallanıyor ekipman. nike'da bir tane şort denedim, içinde tayt var. onu direkt alıp iç çamaşırı giymeden giysem nasıl olur? yani bu işin oluru nedir, siz ne yapıyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Aynı Şekil iç çamaşırları da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Decathlonda spor baksırı vardı bi tane, takım taklavatı baya toparlıyodu iyiydi. Ama bi ara günlük kullanımda giyiyim dedim mahvetti beni. Bir iki saat giyip sporda sonra çıkarmak için iyi gibi, ama terletmiyo desem yalan olur, tam bilemedim ben Ne kararsız bi mesaj olmuş ya, başı ayrı sonu ayrı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 climacool underwear.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 pamuklu teri emer niye kötü olsun öbürü daha çok terletip daha çabuk kururyor sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 şundan alıyorsun likralı. esniyor güzel güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 taytlı şortu alıp direkt giysem nasıl olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Tayt giyin. Üstüne şort giyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 slip üstüne boxer üstüne tayt üstüne şort gidip pişik oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 sene 2015 hala don giyenler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 http://forum.paticik.com/read.php?32,7269698,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 spor yaparken iç çamaşırı niye giyorsun ki? bendeki nike adidas şortlar astarlı hep bişey giymiyorsun içine sadece şort (indoors için konuşuyorum). Dışarda da koşarken içine tayt vari olan climacool climax lardan giyorsun yad aiçi öyle olan sortlardan o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Kosu sortlari ic donlu satiliyor onlardan giy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 abi bunnların normal polyster den farkı ne çöp diye almıyorum karışımlı tshirtleri, gömlekleri 3 katına satıyorlar bu drifitleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 ÇOK ciddi fark ediyor climacool olayı. bi dene görürsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar