Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 miyaw33 said: KOnuyla dogrudan alakası yok ama belki işinize yarar.Asagıdakı sıtede uygulamalar indirime girmiş,özellıkle crossover baya işe yarar gözuktu ve 5 dolara aldım(10 ayrı uygulma toplam 5 dolar) https://deals.cultofmac.com/sales/pay-what-you-want-magic-mac-bundle CrossOver 14 Mac:windows programlarını macos ta calıstırmak ıcın,oyunlarıda desteklıyormus Crossover tek basina yeter, en saglam Wine cozumu Mac icin. Ek olarak Screens, StuffIt, Scapple, WALTR ve RapidWeaver tek baslarina $5 edebilecek programlar. Alin hemen derim. Crossover ve StuffIt'i kullanirim ben bir ama deger o ikisine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Tam bu konuyu açmaya geliyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 bitek crossover faydali gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 süper. Winzip ucuza geliyor. Sırf Winzip için bile alınır ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Unarchiver winzipten daha başarılı bana kalırsa, hemde ücretsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Keka kullaniyorum ben, en iyisi o bence. Ücretsiz ama donation yaptim, epey iyi. http://www.kekaosx.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Unarchiver gogo bende de, stuffit kullaniyorum bazen, aldim buarada bundle i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 danke! ben de aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 StuffIt'mis en uygun, biraz kullandiktan sonra temelli ona gectim. Icinde file manager geliyor, bunu yillardir ariyordum OS X'de. zip ve rar'larin icinivgosteren baska program bilmiyordum: http://screens.muratcansimsek.com/Screen%20Shot%202015-08-15%20at%2008.35.39.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Son 17 saat imiş ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 su parallels de bir bundlea girsede alsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar