reampage Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Suark said: evin sigortalımıydı degil ama polis sigorta vermez bunu zorlama olmadigi icin ihmal der dio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 calvaria said: Geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 geçmiş olsun, kapıyı kitlememişsin anladığım kadarıyla evden çıkarken... bende yapıyorum bazen, alışkanlık haline getirmek lazım sanırım. yada apraya kıyıp kaapttığında otomatik kitlenen bişey almak lazım üşenmekten ödün vermemek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 kapiyi cekip cikinca acmasi cok kolay. lockpick bile bilmeye gerek yok, dedigin gibi kart/cd herseyle acilir o eski kapilar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 reampage said: Muratcım vitada gitmiş canım herife daha dün sana verimde takıl diodum. Yuh gecmis olsun, daha bu sabah vita gelmisti benim de aklima. Kismet degilmis, vericem vericem derken adamlar hizli davrandi aldi desene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 evet karakol faslı bitti orda bi adam baya darladı ben dedim sigorta için seri numarası filan vericem, adam dedi burda hırsızlık yok gel doğru söyle sen mi çaldın filan dedi. te allam dedim neyse okula geldim sıkma canını biz sigortadan hallederiz aramız iyi dediler. neticede kıça kaçan bi ikinci el değerleri ile 3-4k civarı optimist bakış açısı: macbook air yerine yeni macbook pro alıcam force touchli filan. canon 70d yerinede sony a7s isticem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Kiz noldu peki, o geri donseydi bari bu kadar aksiyonun ustune. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 abi kizlar alip gitmis iste.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 abi kız işi tam muamma hiç bişi anlamadım. biraz aceleci davrandım sanırım bide bu pre-relation oyunlarını hiç beceremedim bi bok yedim herhalde. birimizden biri kezban ama hangimiz onu çözmeye çalışıyorum. kısmet artık tatlı kız umarım yürür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 geçmiş olsun cana geleceğine damacana gelsin bu arada kederliyken içmenin daha zararlı oldugunu bi kere daha kanıtlamış oldun tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Pre-relation oyunu dedigin cok fazla ilgi gostermeme, ne kadar ekmek okadar kofte tadinda takilma, acik buldugunda da tatli tatli sosyal aktivitelere davet edip bi sicaklik/elektrik yaratma seysi ya. Sen daha bu asamada 7 saat ictiysen kusup, biraz kezbanlik yapmissin can`cigim, rahat ol su ana kadar senle iletistiyse zaten inceden bir seyler vardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 O telefonun iki ana maddesi kız ve vita ertesi gün elimden uçup gitti. Hayatımı mahvettin lan. Ben içki içmek için sebep arar oldum bu aralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 içki içen günahkarların başına böyle kötü şeyler geliyor işte hep. imana gel. huzur imanda http://i.capsspot.com/s/4/9/118040.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 kaybetceğin ne kaldıki, yüklen bence kıza. hatta olayı analt teselli etsin. bu kaybının ekmeğini ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Ya burda kız mız değilde olay 5 dakkada değişir bütün işler oldu. Bide üst üste oldu onun şoku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Olan benim vitaya oldu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Güncel bi durum var giden gitti ama kız geldi ! Olan vitaya olucak sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 kumarda değil apple'da kaybetmişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h2s Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Şu zamanda çelik kapılar, kilitler vb hepsi hikaye. Adamlara ne kapı ne kilit dayanıyor.Geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Fuji baya kıyak yaptı seri noyu not ettiler ilerde servise gelirse makina bir şekilde polise haber vericekler direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 kıza hikayeyi anlatıp acındırdın mı kendini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar