bliksem Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Merhaba, Yaklaşık bir aydır Norveç'te yaşıyorum. Çektiğim bazı resimleri paylaşmak istedim. Drobak Vigelands Parkı, Oslo Molde Trondheim Narvik çevresi Ülkenin güneyinden başlayarak batı sahili üzerinden kuzeyine doğru bir rotam vardı, daha sonra doğusu üzerinden güneye geri döndüm. Oldukça uzun bir ülke olduğu için temizinden 2-3 bin km yol yapmışımdır (Kuzeyde Ballangen'den Drobak'taki eve dönmek arabayla 22 saat sürüyor) ama ülkenin tamamı Windows XP duvarkağıdına benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 keske koymasaydin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 bliksem said: Oldukça uzun bir ülke olduğu için temizinden 2-3km yol yapmışımdır monaco ?? vatican ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Eheh, 2-3 bin olacaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Norveç'te Oslo'ya gitmiştim, İskandinav ülkeleri arasında en pahalıları diyebilirim. 3-4 sene önce Burger King'de Whopper'a 30 küsür ödemiştim 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Bizim ülkede kazandığımız parayla gerçekten sıkıntılı fiyatlar var. İlk geldiğimde ben de sıkıntı yaşadım, ama burada çalışmaya başladıktan sonra insan asgari ücretle bile rahat rahat geçinebiliyor (asgari ücretin saati 150kr, aşağı yukarı 50tl) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 sandefjord gittin mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Gitmedim ama çok yakın buraya, bir ara giderim. Tavsiye eder misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 nasıl gittin abi norveç e? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 uçakla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Abi tl;dr sevgilim zaten buralıydı, ben de burada üniversite okumaya geldim. Ailesiyle aram çok iyi, onların teklifiydi aslında zira ben bürokratik işlemlerden hiç anlamıyorum. Legalese konusunda çok yardımcı oldular. Şimdi burada politika okuyacağım, okul bittiğinde de kalıcı oturma izni alırım muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 beni de aldır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 bliksem'i lütfen banlayabilir miyiz. git burdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 oha pislik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 gitmis zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Adam solcu ayagina gitti norvece negzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 vay emenike hayatın kurtulmuş lan :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Vay anasini Bana da ispanyol bi kiz asikti ama kezbandi falan cok sikti fena salladim Ne guzel denk gelmis. Allah bi yastikta kocasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 bliksem said: Gitmedim ama çok yakın buraya, bir ara giderim. Tavsiye eder misin? bilmem asd. çalştığım firmanın merkez orda (jotun), ufakmış ama güzelmiş deyolar bence git bi bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 yav said: Vay anasini Bana da ispanyol bi kiz asikti ama kezbandi falan cok sikti fena salladim Ne guzel denk gelmis. Allah bi yastikta kocasin Teşekkür ederim :) @Silphatos Gördüğüm kadarıyla çoğu yer o tarife uyuyor. Ülkenin nüfusu 5 milyon zaten, İzmir'den sonra çok acayip geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Benimde kuzen foto atıyor arada Almanya'dan hep kır, doğa, göl, börtü böcek fotoları. Yurtdışına gidenler neden böyle. Burada kızlarla foto çekileceğiz diye uğraşmalar, en kalabalık yerlerde, en lüks yerlerde foto çekme olayları. Yiyeceklere ufaktan ufaktan şap falanmı atıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 abv dicemde gönlüm el vermiyor. hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Aynen soylenmeye kiyamiyorum :( bol mutluluklar ve turkiyenin abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 burda da her yer göl kır doğa yayla dağ orman deniz, gitmenize engel mi olunuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 ablası varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar