mawiman Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Arkadaşlar apartman yönetimi ben tatilde iken bir karar alıyor çatıdaki tüm antenleri toplatıp tek anten (çanak) yapıyor fakat Kabloları balkonlardaki bacalardan geçiriyor balkondaki bacalar projede barbekü bacası ve bende barbekü yaptırdım şimdi bana bunu kırmalısın diyor ... zaten tartışmada bu noktada çıkıyor balkonda barbeküm var ve baca içinden kablo geçiyor ve ben barbekümü kullanamıyorum ... Barbekü Projede var olan ve yasak olmayan bir durum - Biraz araştırma yaptım bacalar ortak kullanım yerine giriyor ve böylece bir değişiklik için proje değişikliği gerekiyormuş ve benim barbekü yıkılması içinde mahkeme kararı gerekiyormuş... ve Yönetim bunun üzerine ne gerekiyorsa onu yaparız mahkemede görüşürüz dedi Durum ne olur? Ben gelir gider defterlerinin incelenmesini isteme hakkım varmı? Yönetimin elindeki Projeleri ve dosyaları ve arşivleri nasıl elde edebilirim? nasıl bir yol izlemeliyim? Yönetimi denetleme olayı kurula verilmiş kurulda da zaten onun akrabaları var ... dışarıdan birinin yönetimi denetme şansı varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Emin değilim ama kat maliki olduğundan inceleme hakkın olmalı 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=)) Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 yak barbeküyü olsun bitsin mahkemede görüşürsünüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 kararı oylamışlar mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 dreagloth said: kararı oylamışlar mı yönetimce oylanmış ... öyle dediler karar defterini göremiyorum ki toplantıya kimler katıldı haberim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 her gün başla yakmaya barbeküyü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Fistan said: her gün başla yakmaya barbeküyü bende öyle düşünüyorum ... hiç birşey olmasa bile öyle yapıcam :) ama yönetimin elindeki belgeleri inceletme ve inceleme şansım varmı bireysel olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 inceletip ne yapcan dallama gibi baca borusundan kablo geçirmişler hatalı projelendirme en fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 =)) said: yak barbeküyü olsun bitsin mahkemede görüşürsünüz +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 MİMARİ PROJEDE EN UFAK BİR TADİLAT İÇİN (ORTAK MAHALLERDE) TÜM BİNA MALİKLERİNİN ONAYI GEREKİR. (yazıyı yazan proje işleri ile haşır neşir olan bir mimar) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 kabloyu çeken dallamanın işidir kesin, kolayına kaçmış abi şurdan sallandıralım gitsin demiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 koparsanakabloyu tamir edilince yine kopar sürekli kopar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 O ne salak bi toplantıymış ya. Kablo geçireceğiz barbeküyü kır. Bence sen öyle komşulardan jet hızıyla kaç, evini sat, cep telefonunu değiştir, hatta isim değiştir yüz nakli yaptır. Bi telefon edememişler mi sana birde. Sakın uysal durma tepene çıkarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 yak gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 ben şimdi bildiğimi mi? yapayım ... hiç onları takmayayım ve barbekümü yakayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Tepki çekersin, Politik ol. Adamları suçla haber vermeden karar almışsınız gibisinden. Buna benzer şeylerle süreci istediğin tarafa doğru yönlendirmeye çalış. Merak ettiğim konu barbeküyü diğer apartman sakinleri neden kullanmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Saçmalama abi niye direk barbekü yakayım diyorsun. Öyle bir durumda apartmanın imza toplayıp seni göndermesi de söz konusu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Ev sahibiyse gonderemezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 yaksana hala ne duruyon şu an yak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 olmaz kablo yanar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 onlar balkonları geniş olsun diye ya inşaat halinde hiç yaptırmadılar yaptıranlarda sonradan yıktırdı ... o yüzden sadece benim yaşadığım balkonda kaldı ki bende cumartesi geceleri zaman buldukça yakıyorum yaz kış ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Fistan said: yaksana hala ne duruyon şu an yak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 fizban said: Ev sahibiyse gonderemezler. Kat maliklerinden biri kendisine düşen borçları ve yükümleri yerine getirmemek suretiyle diğer kat maliklerinin haklarını, onlar için çekilmez hale gelecek derecede ihlal ederse, onlar, o kat malikinin müstakil bölümü üzerindeki mülkiyet hakkının kendilerine devredilmesini hakimden istiyebilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 e tamam, borclari odememezlik yapmiyor bu durumda. yasami onlar icin cekilmez kilmiyo. ondan izinsiz kendi kullanimina acik olan ortak alandan kablo geciriyorlar? birsey yapamazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 İşte barbeküyü sürekli yakarsa adamlar için çekilmez hale getirme, yangın çıkartma riski vs bok püsür oluyor. Sizin bir yakınınız ölünce sizde öldüreni mi öldürüyorsunuz? Barbeküyü yakmakta buna benzer bence. Aynı değil ama benzer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar