Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Apartman yönetimi ile ilgili Problem var

mawiman

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar apartman yönetimi ben tatilde iken bir karar alıyor çatıdaki tüm antenleri toplatıp tek anten (çanak) yapıyor fakat Kabloları balkonlardaki bacalardan geçiriyor balkondaki bacalar projede barbekü bacası ve bende barbekü yaptırdım şimdi bana bunu kırmalısın diyor ...

zaten tartışmada bu noktada çıkıyor balkonda barbeküm var ve baca içinden kablo geçiyor ve ben barbekümü kullanamıyorum ...

Barbekü Projede var olan ve yasak olmayan bir durum - Biraz araştırma yaptım bacalar ortak kullanım yerine giriyor ve böylece bir değişiklik için proje değişikliği gerekiyormuş ve benim barbekü yıkılması içinde mahkeme kararı gerekiyormuş... ve Yönetim bunun üzerine ne gerekiyorsa onu yaparız mahkemede görüşürüz dedi Durum ne olur?

Ben gelir gider defterlerinin incelenmesini isteme hakkım varmı? Yönetimin elindeki Projeleri ve dosyaları ve arşivleri nasıl elde edebilirim? nasıl bir yol izlemeliyim?

Yönetimi denetleme olayı kurula verilmiş kurulda da zaten onun akrabaları var ... dışarıdan birinin yönetimi denetme şansı varmı?
Sosyal ağlarda paylaş

O ne salak bi toplantıymış ya. Kablo geçireceğiz barbeküyü kır. Bence sen öyle komşulardan jet hızıyla kaç, evini sat, cep telefonunu değiştir, hatta isim değiştir yüz nakli yaptır. Bi telefon edememişler mi sana birde.

Sakın uysal durma tepene çıkarlar
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

Ev sahibiyse gonderemezler.

Kat maliklerinden biri kendisine düşen borçları ve yükümleri yerine getirmemek suretiyle diğer kat maliklerinin haklarını, onlar için çekilmez hale gelecek derecede ihlal ederse, onlar, o kat malikinin müstakil bölümü üzerindeki mülkiyet hakkının kendilerine devredilmesini hakimden istiyebilirler.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...