Absolut Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Dual writerlar çıkmış bari alayım dedim. Bilmiyorum ne zaman çıktı ama ben eni duydum. Sorularım elbette var :) Öncelikle bu dual yazanların kapasitesi kaçveya bir sınırı var mı? Writeable Dual DVDlerin kapasitesi kaç? Standart bir DVD filmi kaç GBtır? Bu yeni dualler sayesinde full kopyalama gibi birşey mümkün mü? Mümkün ise programın adı nedir? VE tabiki tavsiye edeceğiniz kullanımı kolay bir DVD dual Writer ve fiyatı lütfen :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 benim tavsiyem asus'un writerı fiyatını net bilmiyorum ama 100 dolar civarı şu anda 4 hızlı dual yazma kapasitesi var, dual layer dvdlerin kapasitesi 8.5 gb, bunların ilerde hem dual hem double sidedları çıksa (aslında var da Türkiyeye gelse ve alınabilir fiyatlara inse) o zaman bu kapasite iki katına çıkar 8.5 gb bir filmi full kopyalamak için yeterli olur %99 ihtimalle elimdeki bir çok film bu boyutun altında çünkü ordan tahmin yürütüyorum, Nero ile bu işlemi yapabileceğini sanıyorum, kendim bizzat denemedim ama neronun yapmadığı şey yok sonuçta ama şu anda sadece tahmin yürütüyorum çünkü boş dual layerlar şu anda alınabilir fiyatlarda değil Türkiyede, mesela 10-15 dolarlar civarıydı en son fiyatları yani elinizdeki filmi yedeklemek açısından uygun bir maliyet değil bu[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche [Bu mesaj BlackRose tarafından 23 Ocak 2005 08:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 paalı ya 10 15 dolar verilmez boş dual için :)[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J] Only Cla.Jackal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Dual dvd'lerin normallerinden farkı nedir?Tersten falanmı yazılıyor bide?Ayrıca normal DVD lerin boyutları ne kadar?Boş DVD fiyatları ne kadar?DVD yazıcıların fiyatları ne durumda? Biraz fazla soru işaretli bir mesja oldu ama şu DVD olayına bende geçeyim diyorum artık.CD ler çok ufak geliyor bu saatten sonra hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 dvd yazıcılar artık 50 dolarlara indi bile boş dvdlerin kapasitesi 4.7 gb ve çok uygun fiyatlarda satılıyor, 1 ytl'e çok kaliteli dvd alabilirsiniz depolama için, dual'lerin olayı birden fazla katmana bilgiyi depoluyor olması sanırım, çünkü Türkçe adı zaten çift katmanlı dvd artık cdwriter almak diye bir şey kalmadı gibi, combo daha çok satılıyor çünkü 20-30 dolar farkla hem dvd hem cd yazıyorsunuz[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Nec 3500a var bende pcnet-tomshardware ve pek cok yer 1 numaralı dvd writer seçti 16* dvd yazma 4* dl yazma pekcok özelligi en üst düzey seviyede firmware upgrade için en ideal yazıcı çünkü nette illegal ve legal pek cok firmware i en rahat bulunabilen dvd writer dır her yönü ile kaliteli bir dvd writer oldugunu soyleyebilirim kesinlikle tavsiye ederim.[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 O zaman Asus veya Nec 3500a den birini alıcam :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Ben de onumuzdeki ay alicam bir tane, arastirdim arastirdim, sanirim Nec en problemsiz ve en iyi olani olarak gozukuyor su anda..[signature][hline]If you want to travel around the world and be invited to speak at a lot of different places, just write a Unix operating system. -- Linus Torvalds Yeniden : http://www.ethernass.com ( .org, .net ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 nec2500a ya ben illegal firmware upgrade de yaptım bütün medyaları okuyor benq 8*dvd+r aldım 12* yazıyor ve hiç sorun cıkmadı daha bulk aldıgında 90$ a bulabilirsin kutulu ile arasında pek bi fark yok zaten 2 sinede 2 yıl garanti veriyorlar ama firmware upgrade edince garnatisi kalkıyo ama sorun degil nette pek cok sitede okudum herkes yapıyor firmware upgrade i ve performansı cok üstün hale geliyor tabi sunu akıldan cıkartmamak lazım ki firmware upgrade ederken elektriklerin kesilmemesi gerek yoksa yanar alet[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Hımmm peki bu firmware update kaç MB? VE ups takılı olsa bu sorun olmaz değil mi?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Lg aldık biz sorun çıkmadı.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 said: Absolut, 23 Ocak 2005 16:29 tarihinde demiş ki: Hımmm peki bu firmware update kaç MB? VE ups takılı olsa bu sorun olmaz değil mi? firmware updateleri çok küçük boyuttadır genelde, ups varsa hiç endişe etmene gerek yok ben asus dedim ama nec'in methini de çok duydum benim de oyum nec'e bu arada, yani alacaksan ya da bulabilirsen nec al, ben en son fiyatlarını soruştururken nec'in bir çok yerde tükendiğini farketmiştim, gelmişse düşünme bile edit: ben LG'ninkini kullanıyorum bu arada, yine çok memnunum ama LG'nin DL yazma hızı 2.4 olduğu için nec veya asus öneririm[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche [Bu mesaj BlackRose tarafından 23 Ocak 2005 17:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Panasonic ve philips varmış Pazar günü aradığım yerlerde :) Yarın birkaç yere daha bakıcam.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Ankarada Nec3500a satan yer var mı?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Bende nec arıyorum Ankarada yaklaşık 1 haftadır ama bulamadım. Asus alıcam gibi gözüküyor 86$+kdv fiyatı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Ahanda Firmware cok ufaktır, ön bellege yazılır zaten sen nec alırsan nasıl yapacagını anlatırım. Ankarada bulamassan hepsiburada dan sipariş ver bence Kutusuz 87$ hem Ben http://www.andromeda.com.tr den almıştım.[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 arkadaşlar 12* yazma hızı ile mesela 4GB a yazması kaç dakka sürüyor?[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 12* veya 8* cok farketmiyor zaten en kaliteli medyaya yazman lazım ki farkı göresin onun dısında sen bir dvd+r ye 4 milyon vermek istemeyeceginden gidip 1-1.5m luklardan alıcaksın onada yazması cpu hızına, medya kalitesine ve yazıcının firmware inin becerisine göre bakarsak 7-15dk arası değişir piyasada en hızlı yazan dvd yazıcı da suan dedigim gibi nec 3500a[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Ankara piyasasında kalmamış :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Hepsiburada dan sipariş ver kutusuz olanı da ucuzmuş mesela link verdigim sayfaya bak[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 said: Absolut, 24 Ocak 2005 01:54 tarihinde demiş ki: Ankarada Nec3500a satan yer var mı? Kocatepe camisinden kızılaya doğru inen bi yol var.Orda bi ton bilgisayarcı var.Bende zamanın ihç bi yerde dsl modem bulamayıp ordaki bilgisayarcılardan birinden almıştım bi bak istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Karanfil sokağa bağlanan yolu mu diyorsun?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 kızılay'da karanfilde bulursun gibi dolu var o megapol metropol hizasında bulursun gibi geliyor :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Hepsi buradaki siparişi iptal ettim bi bakayım Karanfile :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 LG sorunsuz ve kalite[signature][hline]www.RankHosting.net bilgi için msn: [email protected] --- --- --- --- --- --- Saygılarımla KJ. & e-ekrem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar