Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Görsel-Mekansal Bellek, Planlama Becerisi ve Kişilik Testi

masa

Öne çıkan mesajlar

Tezimle ilgili veri topluyorum. 3 adet uyguladığım test var. Görsel-Mekansal Bellek, Planlama becerisi ölçümü yapıyorum. Bu ikisinin yanında kısa bir kişilik testi uyguluyorum.

Uyguladığım testlerin hepsinin Türkiye normlarına göre geçerlilik ve güvenirlilik ölçümleri yapılmış.

Son 20 kişiye ihtiyaç duymaktayım. Yardımsever pati halkına da duyuru yapmak istedim.

Katılım koşulu sadece üniversite okuyor veya mezunu olmak.

Tüm testler 45-60dk sürüyor. Açık kimlik bilgisi almıyorum, veriler anonim olarak kayıt ediliyor.

Normalde sonuçları paylaşmıyorum ancak pati üyelerine eğer isterlerse bir gün sonra kendi sonuçlarını verebilirim. Sizin de görsel/mekansal bellek, planlama beceriniz hakkında fikriniz olmuş olur.

Eğer isteyen olursa, buraya yazsın veya öm atsın gün belirleyip buluşalım. Şişlideyim ama mesafe çok önemli deği, bir yolunu buluruz.
Sosyal ağlarda paylaş

yav@değilim, musait olduğun bir zaman kararlaştırabiliriz.
Ağustos boyunca alabilirim. Şuan 10una kadar dolu. Ama arada çok sıkıştırıp da alabilirim ama 10undan önce yer ve zaman uyarsa.

Bende gayrettepede oturuyorum. Gayrettepe metro durağına yakın mısın? Hemen metro çıkışında okul uygulama için musait, profiloda olabilir.
Başka o taraflarda olan varsa çok kolay olur.
Sosyal ağlarda paylaş

masa said:

yav@değilim, musait olduğun bir zaman kararlaştırabiliriz.
Ağustos boyunca alabilirim. Şuan 10una kadar dolu. Ama arada çok sıkıştırıp da alabilirim ama 10undan önce yer ve zaman uyarsa.

Bende gayrettepede oturuyorum. Gayrettepe metro durağına yakın mısın? Hemen metro çıkışında okul uygulama için musait, profiloda olabilir.
Başka o taraflarda olan varsa çok kolay olur.

ben gtepe'de migrosa yakin oturuyorum,
evden calisiyorum vs.
sen uygun olunca haber ver.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...