masa Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Tezimle ilgili veri topluyorum. 3 adet uyguladığım test var. Görsel-Mekansal Bellek, Planlama becerisi ölçümü yapıyorum. Bu ikisinin yanında kısa bir kişilik testi uyguluyorum. Uyguladığım testlerin hepsinin Türkiye normlarına göre geçerlilik ve güvenirlilik ölçümleri yapılmış. Son 20 kişiye ihtiyaç duymaktayım. Yardımsever pati halkına da duyuru yapmak istedim. Katılım koşulu sadece üniversite okuyor veya mezunu olmak. Tüm testler 45-60dk sürüyor. Açık kimlik bilgisi almıyorum, veriler anonim olarak kayıt ediliyor. Normalde sonuçları paylaşmıyorum ancak pati üyelerine eğer isterlerse bir gün sonra kendi sonuçlarını verebilirim. Sizin de görsel/mekansal bellek, planlama beceriniz hakkında fikriniz olmuş olur. Eğer isteyen olursa, buraya yazsın veya öm atsın gün belirleyip buluşalım. Şişlideyim ama mesafe çok önemli deği, bir yolunu buluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 inanmayın beni de böyle kandırdı sonra hipnotize edip iğrenç emellerine alet etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 böbrekleri önceden paketleyelim mi iş olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Lan şu testleri klinikte yaptırmaya çalışsanız 200tl para bayılırsınız. Beleş diye mi böyle yapıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 ben istanbul'da değilim yoksa paketler gelirdim, uplayalım faydamız dokunsun bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 online olabilse yapardım ama istanbul :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Online olmuyor mu? Faydamız olsun madem anonim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Ne zamana kadar? Ben yardimci olabilirim sanirim. Hala tgbli degilsin di mi sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 sperm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 masa said: Lan şu testleri klinikte yaptırmaya çalışsanız 200tl para bayılırsınız. Beleş diye mi böyle yapıyorsunuz. şurda abi hemen çirkinleşmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 pislik iğrenç bir şey yazmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 kusmam geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 dun gorsem arardim aslında neyse kısfmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 ben yapabilirim ama haftasonu, bir de gayrettepe'ye gelmen lazım :D. Şartlarım bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 yav@değilim, musait olduğun bir zaman kararlaştırabiliriz. Ağustos boyunca alabilirim. Şuan 10una kadar dolu. Ama arada çok sıkıştırıp da alabilirim ama 10undan önce yer ve zaman uyarsa. Bende gayrettepede oturuyorum. Gayrettepe metro durağına yakın mısın? Hemen metro çıkışında okul uygulama için musait, profiloda olabilir. Başka o taraflarda olan varsa çok kolay olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 masa said: yav@değilim, musait olduğun bir zaman kararlaştırabiliriz. Ağustos boyunca alabilirim. Şuan 10una kadar dolu. Ama arada çok sıkıştırıp da alabilirim ama 10undan önce yer ve zaman uyarsa. Bende gayrettepede oturuyorum. Gayrettepe metro durağına yakın mısın? Hemen metro çıkışında okul uygulama için musait, profiloda olabilir. Başka o taraflarda olan varsa çok kolay olur. ben gtepe'de migrosa yakin oturuyorum, evden calisiyorum vs. sen uygun olunca haber ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 beşiktaş'ta oturuyorum ben de, gayrettepe'ye çıkmasam iyi olur sen nasılsa beşiktaş'tan geçiyosundur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 gündüzleri maslak akşama doğru levent(kanyon) akşamdan sabaha kadarda beşiktaş(15ine kadar sonra üsküdar) uyarsa yardımcı olmak isterim ama hangi kişilik testi merak ettim. disc falansa elimde hali hazırda sonuç var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 http://www.dil-bilgisi.net/wp-content/uploads/2014/01/Solo-Test-Degerlendirme-Cetveli.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Dragonfire said: gündüzleri maslak akşama doğru levent(kanyon) akşamdan sabaha kadarda beşiktaş(15ine kadar sonra üsküdar) uyarsa yardımcı olmak isterim ama hangi kişilik testi merak ettim. disc falansa elimde hali hazırda sonuç var. İş başvurusu yapmış biri :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 iş barşvurusu değil baraka ve büyem den eğitim aldık o ara yaptılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 İlgi için teşekkür ederim, hepiniz ile ilgilenicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 5 patiye uygulayabildim daha. Yarın antalyaya gidiyorum. Haftaya perşembe döneceğim. Dönünce diğer mesaj atanlarla da ilgileneceğim. Ayın 20sine kadar isterlerse antalyalı patilerde katılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar