neutrino Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Pis ellerinle lens takarsan böyle olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 adı harbiden şalazyon muymuş lan hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 ŞALALAYLOM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 oha temmuzdan beri duruyor lan gözümde. daha büyüğü çıktı hatta. gugıldan bulup falan gelen olursa belirteyim, kendi kendine geçmiyor ama direniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=qBBeXCfdBdk kesin cozum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 "roket adam" said: diye bir şey çıkmış gözümde. kirpik dibindeki yağ bezelerinin iltihaplanması sonucu oluşan ufak arpacık gibi ağrısız sızısız bir saçmalık. böyle bir şey yaşayan var mı daha önce? 20 yıldır yaşıyorum. kör olsam olurdum şimdiye kadar sanırım. büyümediği, rahatsız etmediği sürece almaya gerek yok dedi benim doktor, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar