Madborn Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 25 yaş üstü kişilerden gss adı altında devlet gençleri güzelce öpüyor. 1000 lira civarında cezayı kesmiş bana. Şimdi bu parayı ödiyecem, kaçışı yok sanırım ? Ödedikten sonra bedava olarak neler yaptırabilirim ? Bu kullanmadığım sağlık hizmeti için ödeyeceğim parayı nasıl çıkartırım ? Süpersonik kollar falan yaptırabilir miyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 protein talep edebilirsin 25 yaşına kadar ekmekle mi beslendin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 asldaösdasdscbnv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 1000 lirayi veriyosan, patlat bi kolonoskopi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Ahahaaha Acitir ama o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 kolonoskopiyi bilmem de, bu endoskopi sırasında verilen uy**turucunun kafası çok iyi. Endoskopi yaptırabilirsin cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Banada ceza kesmişlerdi teste neyin girdim düşürdüler, bugünde 1000 küsür ödeyip kurtuldum. Umarım ilerde kaldırırlar cidden saçma bir uygulama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 geçen hafta ege uni. hastahanesin de Eşimin bir sağlık sorunu sebebiyle barkod almak için sıra bekliyoruz. Önümüzde bir çift vardı adamın sigortası oldugu halde GSS borcundan dolayı provizyon verilmedi adama . bildigin üzüldüm la :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 okulun sonsuz uzamasıyla, mezun olup süpersonik işe girmem arasında benim de birikmişti biraz. sonra bi kısmını ödedim, geçen sene 300 küsür kalmıştı. af maf bişey olur da sıfırlanır falan diye ödemiyorum. ödesem mi, kaç ton faiz binmiştir ona da bakmaya korkuyorum inceden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 6600 olmuş, güya en yüksekten vermiyoruz bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 orc_lord said: Banada ceza kesmişlerdi teste neyin girdim düşürdüler, bugünde 1000 küsür ödeyip kurtuldum. Umarım ilerde kaldırırlar cidden saçma bir uygulama. kurtulma diye bişey yok her ay ödeyeceksin haracını düzenli olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 benim de varmış lan. niye var ki bu ? daha nolduğunu bilmyiorum gerçi. okuldan mezun olmadan zaetn çalışıyordum bağkur luydum. askere gittim geldim 3-4 ay falan yatmışımdır sonra sigortalı işe girdim. normal mi bu borç 455 tl mi ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Avrupa sistemi iste. Ya bi ise gir surun ama sistemi dondur diyo, ya da baban veriyodur sana ondan bana verceksin gotun basin sikistiginda sikko hizmeti en pahali guvenceyle satcam diyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 ben geçen sildirdim borcumu ama binbir zorlukla. babam 13 yaşındayken vefat etti, adamlar bana diyor ki senin üniversite okuyabilmen için ya babandan ölüm maaşı almış olman gerekiyor onu ispat edeceksin yoksa ödeyeceksin bu primi çünkü liseden sonra çalışmamış olsan zaten okuyamazsın baban hayatta değil senin dedi sgkdaki müdür :D böyle bir mantık dünyanın en ücra en gelişmemiş ülkesinde bile olamaz ama türkiyede oluyor mucizeler ülkesi. neyse ki babam almanyadan emekli olmasına rağmen türkiyede de çalışmış bir kaç sene gençliğinde ordan bi sgk girişi falan olmuş çok komik de olsa bi para veriyorlardı da yırttım ordan gösterip maaşı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Aluriel said: orc_lord said: Banada ceza kesmişlerdi teste neyin girdim düşürdüler, bugünde 1000 küsür ödeyip kurtuldum. Umarım ilerde kaldırırlar cidden saçma bir uygulama. kurtulma diye bişey yok her ay ödeyeceksin haracını düzenli olarak Çalışıyorsan veya isteğe bağlı sigorta yaptırırsan almıyorlar ki ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madborn Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 orc_lord said: Aluriel said: orc_lord said: Banada ceza kesmişlerdi teste neyin girdim düşürdüler, bugünde 1000 küsür ödeyip kurtuldum. Umarım ilerde kaldırırlar cidden saçma bir uygulama. kurtulma diye bişey yok her ay ödeyeceksin haracını düzenli olarak Çalışıyorsan veya isteğe bağlı sigorta yaptırırsan almıyorlar ki ;) Hacı kardeş isteğe bağlı olan bir durum yok.Sana sormuyor devlet. Çalışmıyorsan yada sigorta primlerini ödemiyorsan seni sigorta edip faturayı yolluyor. Demokratik ülkedeyiz ya hani. Ben belki sadece özele gidiyorum ama yok..... Cezanın vurduğu kesimde işsiz gençler oluyor tam.Lan adam zaten işsiz çalışmıyor bide ceza kesiyon. Komik olan tarafta hiç kullanmadığım sağlık hizmeti. Hee bide iyilik yapıyomuş gibi taksit falan yapıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 tr deki mantik soyle isliyor..hadi ispatla.. yani adam kendi bir halt kuruyor ..senin olmadigini ispatlamani bekliyor.. cezalarda filan da boyle. adam sana kafadan bir suc soyluyor senin olmadigini ispatlamani bekliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 sigortada ole mantik once memur olmayan herkese borc cikartiyor sonra diyor ki hadi ispatla sen gel sildir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 gss testindeki sorular çok saçma ya. ayrıca gelir testi yaptırmadıysanız borcu ödemeyin, çok daha yüksek hesaplıyor.gidip test yaptırın önce, mümkünse kimsenin olmadığı bir eve ikametgah alın.fakir gösterin kendinizi, ailenin yanında yaptırırsanız onların malvarlıkları da hesap ediliyor. testi yaptırmadan önce aylık 150tl yazıyordu bana.maaşsız, kredi borçlu gelir testi yaptırdım aylık 50tl'ye düştü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Madborn said: orc_lord said: Aluriel said: orc_lord said: Banada ceza kesmişlerdi teste neyin girdim düşürdüler, bugünde 1000 küsür ödeyip kurtuldum. Umarım ilerde kaldırırlar cidden saçma bir uygulama. kurtulma diye bişey yok her ay ödeyeceksin haracını düzenli olarak Çalışıyorsan veya isteğe bağlı sigorta yaptırırsan almıyorlar ki ;) Hacı kardeş isteğe bağlı olan bir durum yok.Sana sormuyor devlet. Çalışmıyorsan yada sigorta primlerini ödemiyorsan seni sigorta edip faturayı yolluyor. Demokratik ülkedeyiz ya hani. Ben belki sadece özele gidiyorum ama yok..... Cezanın vurduğu kesimde işsiz gençler oluyor tam.Lan adam zaten işsiz çalışmıyor bide ceza kesiyon. Komik olan tarafta hiç kullanmadığım sağlık hizmeti. Hee bide iyilik yapıyomuş gibi taksit falan yapıyo. İsteğe bağlı bi durum yok doğru ama ben isteğe bağlı derken eğer isteğe bağlı sigorta yapıp aylık öderseniz GSS'yi ayrıca ödemek zorunda olmayacağınızı kast etmek istedim. GSS'ye vereceğiniz miktardan biraz daha fazla vererek en azından günlerinizi de sisteme işletebiliyorsunuz. Yoksa GSS tamamıyla saçmalık en kısa sürede kaldırırlar umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Ödemezsen ne olurun cevabı var mı kimsede? Şahsen bana da kesmişlerdi, 3k'nın üzerinde borç vardı. Ödemedim. Sonra silmişler, ki hiçbir yere başvurmamıştım. Şimdi 8 TL borç var. Faiz işliyor. Neye istinaden çok merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madborn Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Silmenin imkanı yok. Ancak gelir testinde gelirin asgari ücretin 3 te birinden az ise yeşil kart veriyor devlet, durduk yere çıkardığı borcuda kendi ödüyor devlet :D . Hee dersen dağ başında evde tek yaşıyorum gelir melir de yok diye test yaptırırsan ( Gelir testi hane halkının ortalama gelirini alıyor. Kira sözleşmesi yada ev tapusu götürüyorsun. ) netten araştırdığıma göre sgk adam gönderip yokluyomuş. Yalan beyan verdiğin çıkarsa meydana ne olur onu bilmiyorum orda bıraktım sövüp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 af filan var diyorlardı gidip gelir testi filan yaptırıyordun ... Bir araştır istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 cacodemon said: Ödemezsen ne olurun cevabı var mı kimsede? Şahsen bana da kesmişlerdi, 3k'nın üzerinde borç vardı. Ödemedim. Sonra silmişler, ki hiçbir yere başvurmamıştım. Şimdi 8 TL borç var. Faiz işliyor. Neye istinaden çok merak ediyorum. sgk ya işin düştüğünde çıkartılar gene o borçları. ödemezsen hastaneye gidemiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 orc_lord said: Madborn said: orc_lord said: Aluriel said: orc_lord said: Banada ceza kesmişlerdi teste neyin girdim düşürdüler, bugünde 1000 küsür ödeyip kurtuldum. Umarım ilerde kaldırırlar cidden saçma bir uygulama. kurtulma diye bişey yok her ay ödeyeceksin haracını düzenli olarak Çalışıyorsan veya isteğe bağlı sigorta yaptırırsan almıyorlar ki ;) Hacı kardeş isteğe bağlı olan bir durum yok.Sana sormuyor devlet. Çalışmıyorsan yada sigorta primlerini ödemiyorsan seni sigorta edip faturayı yolluyor. Demokratik ülkedeyiz ya hani. Ben belki sadece özele gidiyorum ama yok..... Cezanın vurduğu kesimde işsiz gençler oluyor tam.Lan adam zaten işsiz çalışmıyor bide ceza kesiyon. Komik olan tarafta hiç kullanmadığım sağlık hizmeti. Hee bide iyilik yapıyomuş gibi taksit falan yapıyo. İsteğe bağlı bi durum yok doğru ama ben isteğe bağlı derken eğer isteğe bağlı sigorta yapıp aylık öderseniz GSS'yi ayrıca ödemek zorunda olmayacağınızı kast etmek istedim. GSS'ye vereceğiniz miktardan biraz daha fazla vererek en azından günlerinizi de sisteme işletebiliyorsunuz. Yoksa GSS tamamıyla saçmalık en kısa sürede kaldırırlar umarım. Ne kadar ki fark? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar