Bone Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 ya ordaki çocukla kız bana çok taıdık geliyor. kız güzel o ayrı. Ama sanki çok tanıdık geliyor. Reklam algida özentisi kokuyor bence.[hline]You want a piece of me, boy? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Yoo..[hline]tHe Original fi$h Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Çocukta havuçvari bir hava var sanki:-?[hline]Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Tüm reklama, televizyona çıkan çocukları ''havuç''a benzetmeye çalışıyolar. Paranın kokusunu bi kez bi yerde ucundan duyan ordan ayrılmıyo, bokunu çıkartıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 hella dogru soylemıs[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 said: hella, 07 June 2003 11:55 tarihinde demiş ki: Tüm reklama, televizyona çıkan çocukları ''havuç''a benzetmeye çalışıyolar. Paranın kokusunu bi kez bi yerde ucundan duyan ordan ayrılmıyo, bokunu çıkartıyo bariz belli zaten ;) ayrıca vizyon bölümüne taşınır bu konu birazdan :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 o çocuğu pataklamak istiorum ben eşek sudan gelinceye kadar. hatun baya güzel :)[hline]get bored.. icq: 67083813 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 vizyona açmam gerekirken konu dışına açmışım.. yuh bana.. kız kim sanki çok tanıdık geliyor.[hline]You want a piece of me, boy? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 lan o havuç değilmide zten ben öyle biliyom o salak havuç eminim[hline] wrak wrakkk icq : 803819 ara beni yalayım seni tele kurbağa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 hatun bi dizide oynuyordu galiba adı da Mahallenin Muhtarlarıydı galiba Ordan tanıdık gelebilir Annanemle ezberledim tüm dizileri televizyon bile izlemiyorum zaten doğru düzgün artık bu yüzden[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 havuç değil o çocuk. bariz benzetmeye çalışmışlar ama. mimikleri falan..[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar