Bone Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 ya ordaki çocukla kız bana çok taıdık geliyor. kız güzel o ayrı. Ama sanki çok tanıdık geliyor. Reklam algida özentisi kokuyor bence.[hline]You want a piece of me, boy?
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Çocukta havuçvari bir hava var sanki:-?[hline]Blood never ends without the power of wisdom
hella Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Tüm reklama, televizyona çıkan çocukları ''havuç''a benzetmeye çalışıyolar. Paranın kokusunu bi kez bi yerde ucundan duyan ordan ayrılmıyo, bokunu çıkartıyo
Llama Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 hella dogru soylemıs[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Admin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 said: hella, 07 June 2003 11:55 tarihinde demiş ki: Tüm reklama, televizyona çıkan çocukları ''havuç''a benzetmeye çalışıyolar. Paranın kokusunu bi kez bi yerde ucundan duyan ordan ayrılmıyo, bokunu çıkartıyo bariz belli zaten ;) ayrıca vizyon bölümüne taşınır bu konu birazdan :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net
DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 o çocuğu pataklamak istiorum ben eşek sudan gelinceye kadar. hatun baya güzel :)[hline]get bored.. icq: 67083813
Bone Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 vizyona açmam gerekirken konu dışına açmışım.. yuh bana.. kız kim sanki çok tanıdık geliyor.[hline]You want a piece of me, boy?
kermit Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 lan o havuç değilmide zten ben öyle biliyom o salak havuç eminim[hline] wrak wrakkk icq : 803819 ara beni yalayım seni tele kurbağa :)
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 hatun bi dizide oynuyordu galiba adı da Mahallenin Muhtarlarıydı galiba Ordan tanıdık gelebilir Annanemle ezberledim tüm dizileri televizyon bile izlemiyorum zaten doğru düzgün artık bu yüzden[hline]Mixed Website serdar@mix.gen.tr[/b][/i]
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 havuç değil o çocuk. bariz benzetmeye çalışmışlar ama. mimikleri falan..[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy]
Öne çıkan mesajlar