yav Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 ben 1.sınıfı orda okumuştum barış hoca var iktisat, toplum, uygarlık ve matematik derslerini veren, umarım hala ordadır. onun her dersine git mutlaka şukela adam. yalnız yoklama alıyolar ege iibf'de sanırım, hem iş hem fakülte kasabilir o yüzden. yoksa her türlü halledersin. işletme iktisada giriş felan meeh dersler var ilk sınıfta hep yoklama olayı için de ilk haftalar gidip arkadaş yap ki yerine imza atabilsinler. önceki mesajlardan öyle bişi hatırlıyorum arada bi gidip üç beş bişi öğreneyim zihnim taze kalsın demiştin galba. o yüzden söylüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 BulletRide said: Benim sana önerim, Mavişehir civarında 1+1, 2+1 uygun bir ev kiralayıp; İZBAN+otobüsle gitgeldir. Bu hergün 45'er dakika yol demek git-gel fakat en azından sosyal bir hayatınız olur Adamı dinle bak... Biliyor da konuşuyor. Daha da ucuz-yeni bina menemen tarafında bulursun. Çiğli civarı 1+1 çok iyi fikir ama katılıyorum BullerRide Beye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 TheRiverBelow said: topic nereye gidiyor: http://forum.paticik.com/thumbnails/1ca/30e/53a/faa/33e/ba6/b2a/478/e01/eb6/19_450xNULL.jpg abi şu çok iyi dede sen de sktir git girite ne afjdshgjfdsgdsfgfdshhgdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Flam said: İzmir'de en azından trafik sorunu yoktur. Yoktur di mi? var trafik sorunu ama belirli saatlerde var. öyle istanbul gibi allahın her saati manyak bir trafik yok. işe gidiş ve işten çıkış saatleri uyuz edebiliyor adamı ona dikkat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Yok ya trafik falan. En sağlam trafik durumu bile yoğun akıcı. Sabah işe giderken Altınyol, Bayraklı tünelleri, Konak, Ege Üni kavşağı falan. Bir de İzmir'in işe gidiş saati 8:30 civarı; o yüzden biraz erken çıktın mı trafik falan yok. AVM kültürünün -nasıl bir kültürse- çok fazla sirayet etmediği bir şehir olduğu için özellikle haftasonlarını Urla,Çeşme,Foça,Şirince,Kuşadası,Seferihisar bilimum beldede geçirmek isteyebilirsin; bu açıdan İstanbul'da arabasız olur ama İzmir'de olmaz. Toplu taşımalarla gidilecek yerler değil buralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Bağarasında bizim İstanbul daki müdürün bir akrabasinin evi varmış faturalar dahil 600 diyo. 1+1 esyali müstakil dedi. İyi bi fırsat gibi göründü gozume. Yarın kaydı yaptırıp gidip bakicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Bağarası köy bu arada. Foça'ya 10-15 dk dakika falan arabayla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 bağara 1+1 ev için 600 hiçte iyi değil. 800e 3+1 ev tutabiliyorken ki ısıtma soba falandır(salladım değildir). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Bağarası'nda sadece bir tane kasap bir tane de bakkal var. Bir de foça mandırasının satış yeri, dünyanın en büyük köpeği yaşıyor kangal kırması. Foça ayısı diyoruz biz ona, mini cooper kadar birşey. Onun haricinde birşey yok, 600 değil de 800'e 1+1 İzmir'de ev var ya. Faturaları da salla. Nasıl olsa digiturk, internet vs. zor oralarda sadece elektrik+su diye düşün sjdfjdsf. Bildiğin köy lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Perşembe günü foça'ya gittim, eşime ev bakmaya işte. önce o gidecek ya. neyse, anlatıyorum. based on a true story Bize müdürün arkadaşı bir ev gösterecek dediler, foça'da işte eski foçanın içinde dediler,(içi derken arkadaki tarlaların orada çoook uzaktaymış, bunu sonradan öğreniyorum tabi ben) neyse sonracıma gittik işte şöyle böyle derken bulduk, bi yere soktular böyle müstakil evlerin içinde böyle iki katlı arada bi evi gösterdiler, bunun giriş katı diye. neyse ilk etapta zaten kötü bi yer değilse bir süre idare edecek bir yer de olsa artık ilerisi için hazırlık aşamasında kabul ederiz diye düşünüyorum bunlar olurken. Neyse, böyle balkonu filan var, giriş kat ve kapısı efendime söyleyeyim sürgülü cam kapı işte. hadi ona da kabul. sonra ev sahipleri de üst katta oturuyormuş, hadi insansa o da kabul. Ardından ev sahibi geldi, anahtar geldi. Ev sahibi "yok ben bu evi kiraya vermeyecektim de hatırları için veriyorum da" falan dedi. yaşlıca bi emekli amca. asker emeklisi. neyse tabi saygısızlık olmasın diye "çok naziksiniz" filan dedim. fazla da üstelemedim. kapıyı açtı sonra. evi anlatmak gerekirse, toplamda 30 m2 ya var ya yok. Şaka gibi bir yer, bir de rutubet kokuyor, 1+1 falan değil, 1+0 bile olmayabilir, 1/2+/1/4 gibi birşey. haydaaa. eve de eski püskü eşyaları doldurmuş. Bir de eski kiracılarına hakaret ediyor falan bağırıyor çağırıyor bir asabiyet. bir de sanki bana hayır yapıyormuşçasına, sonra da işte efendime söyleyeyim, "ben öyle balkonda öyle eşimle iki bira açıp soframı kurayım" gibi şeyler istemem dedi, yozgat'a mı gidiyorum foça'ya mı, hangi yıldayız falan gibi, o kısımda bende bir zaman-mekanda bir kırılma oldu bende, En son saygısızlık etme noktasına geldim, artık patlayacağım ancak arada büyüklerim var, son anda vazgeçip telefonu elime alarak eşimi arayıp ona da söyleyeceğimi sonra kendilerine döneceğimi söyleyerek çıktım, çıkış o çıkış, daha dönmedim, böyle birşey geçti yani başımdan, sonra araya girenlere de oraya azarlanmaya gitmediğimi, bize bu muameleyi yapmaya kimsenin hakkı olmadığını, nezaket sınırlarından en ufak uzaklaşmamışken insanların kalkıp böyle asabi ve bağıra çağıra bana dayılanmasını kaldırmayacağımı, bir daha böyle bir durumla karşılaşmam halinde tepki vereceğimi ve hatırlarını dahi görmeyeceğimi, bu yaptıklarının benimle dalga geçmek olduğunu ifade ettim. kısacası böyle bir olay geçti başımdan, yeni foça'ya bakmayı da planlıyorum artık, herkesi eratı zanneden asker emeklileriyle kavga dövüş uğraşmaktansa paşa paşa yol çekerim modundayım. Bu arada orada hatırlı bir dostumuzun vasıtasıyla biri bizimle ilgilendi, çok güzel bir ev gösterdi, 80 m2, 2+1, salon baya büyük ve amerikan mutfak(amerikan mutfağın da ben hastasıyım, evlerim hep öyleydi şimdiye kadar, mutfakta çalışırken muhabbet edebiliyorsun salondaki eşin dostunla), sıfır rutubet ikinci kat bir ev, bundan haber bekliyoruz şimdi, olursa oraya özellikle bakacağız, bunun dışında orada güzel kiralık ev bilen eden varsa, benimle irtibata geçerse sevinirim. kirayı abartmadığınız sürece çok makbule geçer. bu arada foça çok güzel lan. genelde hep dalamanda ve marmariste yaptım tatillerimi, gitmemiştim foça'ya, çok sevdim. ben taşındıktan sonra çıkın gelin, misafir çok severim ben, gezeriz tozarız, evim uygun olursa sizleri misafir de edebilirim. az çok geçmişi biliyonuz, taksimdeyken evim, çağırdım gelen bikaç pati oldu, aynen öyle başımın üstünde hep yeriniz olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Ben gelirim almanyada hiç güneş yok. İki denize girelim. Sana alman çikalatsı ge ti getirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 fazla iyi adammışsın sen, ben muhtemelen saldırırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Hepsini anlatmadım. Baya özet geçtim yani en özet hali bu. Neler dedi aklın çıkar ki ben kolay kolay kavga edecek kadar sinirlenmem. Hatta sinirlendiğimi gören çok az insan vardır. Kendimi kaybedecek oldum. Tamam yaşlıdır, büyüklere saygı filan da, ayıp yani. Bi de ben burada misafirlerimi ağırlıyorum aslında filan dedi. Misafirini öyle bir yerde ağırlıyorsan ayrıca utan kendinden be amca diyecektim, diyemedim ya la. İlk kez söyleyeceğim sözleri yuttum hayatımda, ilk kez. Hala çok pişmanım. Keşke diyorum ağzımı açıp gözümü yumsaydım. Beni zaten böyle bir saygısız insana gönderen arada kalmayı haketmiştir diye düşünüyorum halen. Bu arada diğer bizi ağırlayan kişi de el üstünde tuttu, siz dedi işte hakim beyin misafirisiniz benim için filan dedi. Bildiğin liste filan yapmış, "şuralara şuralara gideceğiz. ben bir sıralama yaptım, şöyle yerlere bakacağız, şu tip evlere sakın bakmayın, ev sahiplerine taviz vermeyin," gibi çok güzel ve yönlendirici davrandı, bayıldım valla. işte kozmos beni önce kaba adamlarla karşılaştırıp sonra meleğin değerini bilmemi sağlıyor sanırım. başka bir açıklaması olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 flam kızma da ben senden korktum biraz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Abi izmirin sokak arasi emlakcilari da baya koylu ya. Cok ince hesap bekleme. Adamlar tamamen komisyonumu aliyim sen sag ben selamet seklinde calisiyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Seele said: . Sana alman çikalatsı ge ti getirim aman getirme hepsi bim de satiliyor artik le cikolat.. hani buyuyup de yurtdisi filan gorunce zamaninda al sana taa bilmem nerelerden cikolat dedigin zimbirtilarin ucuzun da ucuzunun pralin hali oldugunu gorunce.. bir de ustune isvişre cikolat filan yiyince.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Rasmon said: flam kızma da ben senden korktum biraz ya. neden kızayım :) vardır haklı bir sebebin. wall of textlerden korktuysan, zabıt katibiyim mirim, klavye görünce dayanamıyorum uzun uzun döşüyorum. meslek hastalığı rofl özür dilerim ya valla kafa açmak istemezdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar