Xoo Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 selam! Yurt disindayim ve maci satin alarak izlemek istiyorum. Arastirdim ama karsima cikmadi, sanirsam dsmart maclari internette satamayacak kadar aptal, yada ben bulamayacak kadar :) Uzun lafin kisasi yardimlara acigim! iyi hafta sonlari! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 en son maç maç satmıyordu dsmart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 ukrayna kanalları verecek onlardan takip edebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Başlığı okuyunca ilhan ekşioğlu foruma üye oldu sandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 d-smart blu var digiturkplay gibi ama altyapı geliştirmeleri nedeniyle şu an satmıyorlarmış.yurtdışındaymışsın zaten, sopcast filan bedavaya rahatlıkla izleyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Nosfe said: Başlığı okuyunca ilhan ekşioğlu foruma üye oldu sandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grinny Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 DSMART BLU ilk maçı yayınlayacak, aylık 9 tiele. Fakat ikinci maçı kimin vereceği muallak, ayrıca BLU y. dışında izlenmiyor olabilir, bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 dsmart blu bayagi rezil diye duymustum. cafede izlemekten baska care yok di mi? foxsoccer2go mesela sadece 3. onelemeden baslatiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 O zaman fener maclari hicbir zaman yayinlanmayacak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 ben zaten gurbetci kahvehanesinden izlicem abi, sikinti olmaz. SELAMIN ALEYKUM AGALAR diye girer, 3 euroya cayimi icer izlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Git twente li falan ol olm orda. Birak bu feneri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 FC UTRECHT FTW. SEHRIMIN TAKIMINI TUTACAM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 He mesela (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 fizban said: 3 euroya cayimi icer izlerim. seneye yazın NL plaka kiralık üstü açık BMW ile mi geliyorsun yoksa kırmızı A8 le mi? bi de "biz telvisyon bakyoruk" der misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 1 çay 3 euro mu?? hemşeri hemşeriyi gurbette halleder derler demek ki dogruymuş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Drei öyro geschenk Lutfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Nosfe said: Başlığı okuyunca ilhan ekşioğlu foruma üye oldu sandım oha çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 maçı yabancı kanallar ücretsiz vermiyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 D smarttan bi cacık çıkmadı yorumlara bakarak. Şansını ukrayna kanallarından dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar